IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Поздравления, Съни!
    Да ти е живо и здраво най-скъпото същество и много да те радва!

П.П. Като заговорихме за интелигентните ни дечица, ще замоля жителите на морската столица да ми препоръчат таксиметрова фирма!
    Племенникът ми ще е студент І-ви курс в ИУ и гори от желание сам да се справи със ситуацията. Не дава и дума да се издума за родителско присъствие
    Не можах да разбера. Иска да се вози на такси или да кара такси?

Коментар

Поздравления, Съни!

П.П. Като заговорихме за интелигентните ни дечица, ще замоля жителите на морската столица да ми препоръчат таксиметрова фирма!
      Племенникът ми ще е студент І-ви курс в ИУ и гори от желание сам да се справи със ситуацията. Не дава и дума да се издума за родителско присъствие
      Благодаря, ТъНъМъ
      И за теб само усмихнати дни )

п.п....нямам идея за такси-фирми във Варна, но си мисля, дали не е по-добра идея да се насочи към нещо друго за ....самостоятелното си битие и житие )
      таксито, мисля, изсква много време - 8 или 12 часа, а сезоните, през които работи(и учи) не са натоварени и вероятно ще има дни, в които ще трябва той да плаща, за това че работи(някаква дневна сума, която искат собствениците)
      Една работа в сферата на услугите - бар, кафета, бързи закуски и т.н. ще му позволят един по-постоянен доход, а и раб.време - 4-6-8 часа...
      но пък, не пречи да опита и сам да се намести във варненския лайф )
      Успех на момчето - Мъж ))

Коментар

Поздравления, Съни!

http://triumftaxi.com/

Тази фирма е ОК, поне мойте впечатления са добри...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Честит Празник на София, Вяра, Надежда и Любов!

Много го обичам празника и лично - най-скъпото ми същество е с едно от имената, и заради символиката, която носи - мъдрост, вяра, надежда и любов)

За всеки, който е зареден с усмивка днес - по едно голямо и част сладко какао, я под формата на шоколад, я тортено изкушение ))

п.п....отказвам да се включа в каквото и да е мърморене за символи или липса на капацитет на днешните дечица... Все едно да мрънкам за родителите им - има ги всякакви - и много добри, стойностни хора и недотам...
          Поздравления, Съни!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Честит Празник на София, Вяра, Надежда и Любов!

Много го обичам празника и лично - най-скъпото ми същество е с едно от имената, и заради символиката, която носи - мъдрост, вяра, надежда и любов)

За всеки, който е зареден с усмивка днес - по едно голямо и част сладко какао, я под формата на шоколад, я тортено изкушение ))

п.п....отказвам да се включа в каквото и да е мърморене за символи или липса на капацитет на днешните дечица... Все едно да мрънкам за родителите им - има ги всякакви - и много добри, стойностни хора и недотам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                На кого да идем на сбора?
                Да направим един график и да ги обиколим всичките.
                Аз държа непременно да навестим ВМанков и да направим ревизия на хладилника му.

П.П. Добро утро, тайфата!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ха, честит сбор ( празник ) на голямото село!

Вяра, Надежда и Любов - пазете ги тия думички, че ще са нужни повече от всякога в идващите дни

Чиърс!
                  На кого да идем на сбора?

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Ха, честит сбор ( празник ) на голямото село!

Вяра, Надежда и Любов - пазете ги тия думички, че ще са нужни повече от всякога в идващите дни

Чиърс!

Коментар

• Мдамм .....,

навремето нашето поколение на въпрос: "Какъв искаш да станеш?" - се отговаряше: "Космонафт" ... - демек да се покорява Космоса.

.... ся сме вече на фаза - некви изкуствени лелки и чичковци да са модел на малките и пример за подражание - тип селска пръчка, дет' гледа к'во има в канчето на другарчето.

П.П. Слава Богу - днешните малки, които растат са в пъти по-ейнтелугентни от моето поколение и ще има игнор на фалша като поотраснат.

Ха, наздраве! Още къркам за празника, па и нали 2 седмици не бях пил с тия кревати - хаха
                        --------------------------------------------------

Ей тук съм ви писал "моделът", дет' ще се опитат да ви пробутат ( кат' сегашната бутафория - малоумници да се изживяват за представители на Образованието на нацията ):

България – Вечните богатства ( Хората – част 2-ра )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/1...t-2-ra.1021947
                        --------------------------------------------------

Въпросът е Русото докато е живо дали ще го позволи да се случи
                        Last edited by marandi; 16.09.2013, 23:37.

Коментар

• много тихо е тука,че я няма мечката да задрънкат синджири и философски лакърдии.
                          да ви питам аз тогава....Иванофф,къде си бе
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            E какъв учебен ден?????!!!!!!!!!!Връщам се от града кафенетата са пълни с дечурлига не мое се намери място пушат като комини и поркат от 10 сабахлем.Не ми е ясно дали са на училище или ходят там да се фукат и да си показват дрешките и маратонките с разни фирмени надписи.Това е реалността.....99%кофти матриял дето ще реве че няма работа и държавата негодна.И после мангалите ни виновни.Нашите като имат дипломи да не би да знаят и могст нещо?????
                            Найс а
                            Чалгаджийка на първия учебен ден в столично училище (снимки)

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Китен е моето любимо море място!
                              Като гаджета там ходихме с жена ми и брат ми. Санитарния възел беше общ на етажа през 2001г. Познат на колега ни беше подслонил заедно с още 10 колеки.
                              Зад стаята имаше дръвче Смокиня. Спомням си я, щото ми беше романтично някък въпреки квартирните неудобства, но на следващата година пак в Китен ПРЯСНО оженени! Този път на станция от фирмата със самостоятелен санитарен възел и на 100м. от южния плаж. Тогава на връщане от морето посетихме Созопол, където една леличка много ни се умили и ни покани на гости. Живееше в древен парцел с изглед към плажа и древна каменна стена с дебелина 1м.!!!! Тя ни почерпи смокиново сладко и смокинова РАКИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              2009-та отново Китен!!!!!!!! Хотел на метри от Атлиман, но гаден хотел!
                              2013г. ММЦ- вечери отново в любимиу Китен!
                              Лордов ( приятелю ),

5 години съм бил там като дете всяко лято, даже съм печелил награда за рисунка на асфалт - бях нарисувал бял изправен жребец с владетел ( Аспарух ) на него, вдигнал меча си и това с тебешир ( цветове на асвалта ), ма както и да е.

П.П. По-смешният ми спомен оттам е, че една година се запознахме с едно хлапе от спортното в Русе ( гребец/гребане ) и се заядохме кой стил е по-бърз - кроул или брус.

Не знам дали знаеш, но спринтьорите не могат да плуват бързо кроул и сме на бруст, понеже кат' фрост футбалер тогава бягах 100м за 11.2 сек. - но това е неточно, щот' на 100 метра ми падаше динамиката, а имам експлозивен старт - т.е. от старта още отнасям 3 метра напред - много бързо дърпам и затова нямах спиране, че ме оритаха порядно през годините да си имам болести до наши дни, ма как да е. И обратното - тия, които са бързи на кроул - не могат да бягат бързо - смешна стори, ма факт.

Та, лапето много яко и сме наборчета и се хващаме на бас - залива Китен - Приморско на плуване кой - кого. Той на свободен стил, аз на брус - пълни шматки.

Кат' ни метна онова течение - няма излизане - та, след 3 часа и нещо го направихме - наравно и после едва се прибрахме пеш обратно, а са само 3 км разстояние по суша.

П.П. Пълни шматки сме били кат' се замисля и само Господ ни е пазил.

Ха, наздраве!
                              Last edited by marandi; 16.09.2013, 22:51.

Коментар

• Лорде, да добавя и "Зангадор". Уникална дискотека и място за забавления, и какви купони ставаха, и беше яко фулл... ехх!!!

Коментар

Working...
                                X