IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

Миломе, ако ви бият на някакви лигави баскетболи или ръгбита, дето топката се фаща с ръце и се блъскат, не си струва да се тревожиш бре !!!

Ама виж ако е на мач, положението е сериозно. Не всеки има сили да преодолее подобна ТРАГЕДИЯ
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Дюбрутру
      хайде да стискате палци
      да паднем с малко от
      морето
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Негово благородие да сподели. Аз съм само страничен наблюдател
        Ами то само мърша ще има, мършата на ГЕРБ. Добре, че съм се родил белоглав лешояд

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        От понеделник ставам нов човек. Редовно ще си пия хапчетата
        Обещано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Мърша ще има ли?
          Негово благородие да сподели. Аз съм само страничен наблюдател
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ама ти си тръгнал вече ли? Кофти Невероятно преживяване било. Туй, като Рим и папата да го ева
            Тъй си е дъге
            tnm

Коментар

Свато, спирай пиенето, че утре в 13:00 трябва да си свеж като репичка. Изпращаме те като представител на тайфата на Учредителното събрание в зала 3 на НДК. Гледай да не ни излагаш
              Мърша ще има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Мааа, ти сега ако знаеш какви задръствания по пътя за летището бяха. Цените в хотелите са ги дигнале МНОГОКРАТНО !!!
                Ама ти си тръгнал вече ли? Кофти Невероятно преживяване било. Туй, като Рим и папата да го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Докато Мечо е тука отскоро - до 2 дена, аз нЕма да пиша! Предлагам и Маранди приятелю ти също да не пишеш, докато мине еуфорията по неговото посрещане от далечно плаване /поредно изписване от психиатрията/. Като почне да дърдори обичайните си простотии, тогава е време за атака!
                  Свато, спирай пиенето, че утре в 13:00 трябва да си свеж като репичка. Изпращаме те като представител на тайфата на Учредителното събрание в зала 3 на НДК. Гледай да не ни излагаш
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Сега е студено, но другата седмица ще е ОК. Вода 22-23 градуса
                    Утре да не пропуснеш формулата бря
                    Мааа, ти сега ако знаеш какви задръствания по пътя за летището бяха. Цените в хотелите са ги дигнале МНОГОКРАТНО !!!
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Докато Мечо е тука отскоро - до 2 дена, аз нЕма да пиша! Предлагам и Маранди приятелю ти също да не пишеш, докато мине еуфорията по неговото посрещане от далечно плаване /поредно изписване от психиатрията/. Като почне да дърдори обичайните си простотии, тогава е време за атака!
                      От понеделник ставам нов човек. Редовно ще си пия хапчетата
                      Last edited by mechobikov; 21.09.2013, 20:17.
                      tnm

Коментар

Топло ли е бря. Ако става за къпане съм там още удругиден !!!
                        Сега е студено, но другата седмица ще е ОК. Вода 22-23 градуса
                        Утре да не пропуснеш формулата бря

Коментар

Казвал съм му, че и банани нямаше, а телефоните беа вързани за стената
                          Мечо, ще хванеш май Шкорпиловци
                          Топло ли е бря. Ако става за къпане съм там още удругиден !!!
                          tnm

Коментар

• Докато Мечо е тука отскоро - до 2 дена, аз нЕма да пиша! Предлагам и Маранди приятелю ти също да не пишеш, докато мине еуфорията по неговото посрещане от далечно плаване /поредно изписване от психиатрията/. Като почне да дърдори обичайните си простотии, тогава е време за атака!

Коментар

Ти, мисля, се занимаваше с програмиране от време на време. Редно е много да знаеш.
                              Аз вече съм вдигнала бялото знаме. Хлапето е напред с материала и смятам, че така е трябва да е.
                              Не можах да си предам знанията. Като разбраха колко много грешки се правят и се отказаха. Никакви философии, че грешките са свобода не помогнаха !!!
                              tnm

Коментар

Казвал ли си му, че едно време нямаше компютри
                                Казвал съм му, че и банани нямаше, а телефоните беа вързани за стената
                                Мечо, ще хванеш май Шкорпиловци

Коментар

Working...
                                X