IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    На компота от КАЙСИИ боговете на времето са му викале МАМБРОЗИЯ. Който пие и става безсмъртен. Ама да се меши с водка е гряххх
    Ся ..., чак пък безсмъртен!? Хайде, нема нужда да ставаме братчеди на Дънкан Маклауд.

Кайсията е любимият ми плод, а пандишпановият сладкиш, напоен с компот от кайсии и покрит с шамов крем е един от най-предпочитаните десерти на всичките пълноправни и непълноправни членове на домочадието.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ърммм, чи ти кат нямаш бохчи, що не ползваш гратски транспорт ъъъ Широки пръсти
      нямаш дъщеря
      иначе щеше да знаеш
      че момите колкото
      са по-крехки ,толкова по-големи
      куфари носят
      и все не могат
      да го съберат
      каката беше поканила
      две приятелки
      за седмица
      нямаш представа колко багаж
      носеше едното момиче
      надали е облякло и
      половината дрехи
      след носенето на куфара и
      две седмици имах разтежения
      и мускулна треска
      http://milom.blog.bg/

Коментар

На компота от КАЙСИИ боговете на времето са му викале МАМБРОЗИЯ. Който пие и става безсмъртен. Ама да се меши с водка е гряххх
        Мечиии колко липсваше така е така... компотЯ беше голЕма работа едно време Как е морето? А как е баклавата ?
        Last edited by фръцла ежкова; 23.09.2013, 13:14.
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Пази малко къщата докато ти се настрои организма, че да не вземеш да изживееш някой стрес с тази смяна на температурите
          Ааа, аз съм обещал на Негова Панелност и си ги пия апчетата за СТРЕС
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
            нямаше, как ми се пие компот от кайсийки ама нЕма кой да направи баба много стара вече, научи се да ходи до Пикадили и да си взима наготово фрешчета това онова Аз не приготвям буркани, не знам как, не мога пък и нямам нерви... Пак добре, че се научих да готвя

п.п. преди много обичах такъв компот, много сладък и леко кисел, пила съм по два-три на ден само не обичах да ям плодовете, а как върви студен компот от кайсии с водка ако знаете...

Chris Rea - Looking For The Summer - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=q8EZ792iMhc
            tnm

Коментар

А бурканите от лютенцъ ги остави налЕ
              нямаше, как ми се пие компот от кайсийки ама нЕма кой да направи баба много стара вече, научи се да ходи до Пикадили и да си взима наготово фрешчета това онова Аз не приготвям буркани, не знам как, не мога пък и нямам нерви... Пак добре, че се научих да готвя

п.п. преди много обичах такъв компот, много сладък и леко кисел, пила съм по два-три на ден само не обичах да ям плодовете, а как върви студен компот от кайсии с водка ако знаете...

Chris Rea - Looking For The Summer - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=q8EZ792iMhc
              Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

п.п. така де тежки ми бяха и не можех да ги вдигна, много книги реших да си прибера и две тенджери
                А бурканите от лютенцъ ги остави налЕ

Коментар

Как реши, че нямам "бохчи" този път таксито дойде до вкъщи взе 4 кашона и ги натовари в колата, после ходихме до гарата и ги остави до багажното, за да си ги пратя сама на себе си у София цялото занятие ми излезе 10 лева, като сметката за превоз беше около 6 лв. На отиване понеже пристигнах късно също си взех такси и ми струваше 4 лв. от Централна гара в близост до Хеито

п.п. така де тежки ми бяха и не можех да ги вдигна, много книги реших да си прибера и две тенджери

Коментар

Когато ходя до Варна ползвам 500 000 и 68 88 88 вчера тъкмо се върнах от там

Коментар

В общи линии, като отиде на пиацата и види 4-5 коли от една фирма, да взема от тях. Да се има предвид, че във Варна е по-скъпо от Софето.
                      Фирми

Триумф Такси - 644444, 0879 644444, 0882 644444, 0898 644444

Варна Такси - 66 66 66, 0884 66 66 00, 0895 66 66 00

Алфа такси - 688888, 0879 688888, 0886 688888, 0898 688888

Ласия - 500 000

Омега Транс Такси - 388 888, 0878 38 88 88, 0888 38 88 88, 0898 38 88 88

ОК Транс Такси - 500 500, 0886 388 388, 0899 388 388

Тюххх, аз рекох че ще дам малко акъл по таксиджийство на варненска територия
                      Когато ходя до Варна ползвам 500 000 и 68 88 88 вчера тъкмо се върнах от там

Коментар

У къщи съм бря. Студено е веке за мене. Стари кокали, мръзнат. Бягах сабале до крепостта, ся се върнах. Писах го морето ИЗТЪРВАНО това лято.
                        Пази малко къщата докато ти се настрои организма, че да не вземеш да изживееш някой стрес с тази смяна на температурите
                        Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Времето захладня, тайфата. Днес сутринта събрах голям студ докато стигна до кафенето.

П.П. Успешна седмица на младежите и девойките!
                          Мечо

Коментар

• Аре аре.... Вземай бабата и на някое топло море

Коментар

Добрутро ви! Мечоууу стигна ли Шкорпиловци или още висиш по летища бря?
                              У къщи съм бря. Студено е веке за мене. Стари кокали, мръзнат. Бягах сабале до крепостта, ся се върнах. Писах го морето ИЗТЪРВАНО това лято.
                              tnm

Коментар

• Добрутро ви! Мечоууу стигна ли Шкорпиловци или още висиш по летища бря?

Коментар

Working...
                                X