IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Виж аз колко много знам !!!

По начина по който се представят в цифровите компютри целите числа и реалните числа с плаваща запетая, целите числа са малко повече от реалните. Реалните числа с плаваща запетая не запълват равномерно целия обхват който представят. Броят на числата в интервала от 0 до 1 е равен на броя на числата от 2 до безкрайност.
    Ти, мисля, се занимаваше с програмиране от време на време. Редно е много да знаеш.
    Аз вече съм вдигнала бялото знаме. Хлапето е напред с материала и смятам, че така е трябва да е.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Стига сте мъчили децата с некомпютрене. И не позволявайте да разберат, че не можете да им изключите компютъра От време на време и аз заплашвам моя, че ще му го спра, а той ме гледа някак недоверчиво
      Казвал ли си му, че едно време нямаше компютри
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Стига сте мъчили децата с некомпютрене. И не позволявайте да разберат, че не можете да им изключите компютъра От време на време и аз заплашвам моя, че ще му го спра, а той ме гледа някак недоверчиво

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Аз вече мога само да стоя отстрани и тихо да подсмърчам. Не мога да го разбера какви ги върши. Най-добрият му приятел учи информатика в МГ-го и го открехва на сто номера
          Виж аз колко много знам !!!

По начина по който се представят в цифровите компютри целите числа и реалните числа с плаваща запетая, целите числа са малко повече от реалните. Реалните числа с плаваща запетая не запълват равномерно целия обхват който представят. Броят на числата в интервала от 0 до 1 е равен на броя на числата от 2 до безкрайност.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ееее добрутро бря Мечо!!!!
            Добрутро !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              с това бърникане всъщност влиза и разбира паролата
              затова веднага се трият програмите за дистанционна работа с компютър
              например
              TeamViewer
              трябва заедно с тях да се обучаваме
              иначе проблемите сами ще дойдат
              Аз вече мога само да стоя отстрани и тихо да подсмърчам. Не мога да го разбера какви ги върши. Най-добрият му приятел учи информатика в МГ-го и го открехва на сто номера
              Мечо

Коментар

например
                TeamViewer
                Пък аз не им забранявам. И те си компютрят. Едно време понякога ми забраняваха да гледам телевизор. Като помня, колко гадно беше и сърце не ми дава.
                tnm

Коментар

добре си дошъл
                  в интера са направили
                  мноо убаво спа
                  /
                  Ммм, язе зяпах оня ден има примоция в Букинга

Коментар

• Ееее добрутро бря Мечо!!!!

Коментар

А бе, чували сме. Ама сме и виждали после компа Фключен
                      Преди няколко дни ми беше много интересен - беше включил компютъра, моят лаптоп и таблета. И бърникаше из всичките устройства ... луда работа. Добре, че започна училище и ще му се наложи да ограничи малко пребиваването в нета
                      например
                      TeamViewer
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

И какво сега - изпечен морски вълк да ми се оправдава с някакво си там морско вълнение.
                        Добре поне, че е червен диамант и от сърце - харесва ми.

П.П. Добре дошъл у форума!
                        Добре заварила !!!

Вярно е, че съм печен. Мога да разказвам за бури и като е нямало. Тази обаче беше истинска. Но съм виждал и по големи. Най голямата буря, която съм виждал беше в Южния океан край Големия австралийски залив.

Разказаха ми една истинска история. При някаква голяма буря в Средиземно море един кораб потънал край остров Малта. През зимата. Спасил се само един моряк, египтянин. На най предния хамбар не издържали капаците. От този момент докато потъне кораба минали не повече от две минути. Само двама успели да скочат във водата. Единият всъщност не скочил, а паднал като се накренил силно кораба и си счупил ръката. Другият като скачал хвърлил въвн водата и един спасителен кръг. Като видял до себе си този със счупената ръка, сложил спасителния кръг през главата и мишниците му, така че да го държи изправен и да не се удави ако загуби съзнание от шока и болката. Спасил се само този със счупената ръка. Спасили го. Спасителите намерили около мястото където потънал кораба само него, изпаднал в безсъзнание.
                        tnm

Коментар

вие за пароли не сте ли чували
                          А бе, чували сме. Ама сме и виждали после компа Фключен
                          Преди няколко дни ми беше много интересен - беше включил компютъра, моят лаптоп и таблета. И бърникаше из всичките устройства ... луда работа. Добре, че започна училище и ще му се наложи да ограничи малко пребиваването в нета
                          Мечо

Коментар

Кабелите се купуват без проблем / още на втория или третия ден след като ги прибрах/ . Аз заключвах монитора в спалнята Но ... и това беше временно решение.
                            вие за пароли не сте ли чували

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Слязох. Сега се чудя ква да я ФАЩАМ. Май ще си почивам.
                              добре си дошъл
                              в интера са направили
                              мноо убаво спа
                              /

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Oх, компютърът ни е голямата болка. Животът ни е безсмислен без него (според сина ми). Започнах пак да ходя с кабели в чантата си. Никаква мярка няма. Пече си дискове, влиза в разни форуми, за да търси кракове. Направил си е акаунти в сумати торент сайтове.
                                Кабелите се купуват без проблем / още на втория или третия ден след като ги прибрах/ . Аз заключвах монитора в спалнята Но ... и това беше временно решение.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X