IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Като минавахме край кейп Сейнт Франсис и имаше голяма ТУНДЖА. Само този камък успях да донеса. Но е от сърце.
    И какво сега - изпечен морски вълк да ми се оправдава с някакво си там морско вълнение.
    Добре поне, че е червен диамант и е от сърце - харесва ми.

П.П. Добре дошъл у форума!
    Last edited by tnm; 21.09.2013, 19:15.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      здравей
      абе какви са тия дълги курсове
      ще се преработиш
      Слязох. Сега се чудя ква да я ФАЩАМ. Май ще си почивам.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

PP

Dobro utro tnm
        Dobro utro cheta
        здравей
        абе какви са тия дълги курсове
        ще се преработиш
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Като минавахме край кейп Сейнт Франсис и имаше голяма ТУНДЖА. Само този камък успях да донеса. Но е от сърце.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добре дошъл във форума!
            Някои хора и цикъла ти знаят.....
            MAMUN gleda niakyde iz shpionskite saitove
            tnm

Коментар

PP

Dobro utro tnm
              Dobro utro cheta
              Добре дошъл във форума!
              Някои хора и цикъла ти знаят.....

Коментар

ako трябва да разтоварват
                или пък ако му е дошъл
                сменника ще се отложи
                революшъна за ден два

PP

Dobro utro tnm
                Dobro utro cheta
                tnm

Коментар

• Добро Утро на всички !!!
                  Прекрасно време за мечти..!!

Коментар

• Oх, компютърът ни е голямата болка. Животът ни е безсмислен без него (според сина ми). Започнах пак да ходя с кабели в чантата си. Никаква мярка няма. Пече си дискове, влиза в разни форуми, за да търси кракове. Направил си е акаунти в сумати торент сайтове.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Ти не беше ли малоумникът, който черта едни "схеми" за диаманти като фигури във форекс темата и как щяло евро-то да кляка? Зъ-зъ-зъ .... за предната седмица говоря или да ти вадя поста - щот' пак ще се ослушаш, че не си бил ти?

Или се бъркам? Ърмм ..?

Днес имаш един колега загубил 4 цифри за 1-на седмица от идиоти кат' тИбя, дет' кат' траверса вмъкмат лафчетата - не, че нещо, ама да се изходя.

Толкоз вдяваш и от кораби и застраховане. Бих се самоубил на твое място, ако съм толкоз зле.

П.П. Разбира се, че ти не си "виновен" - просто, където не си се появил - там не си осрал всичко и всички.

Енергийно вампирче, мамино сладко.
                      ------------------------

Има едно упражнение, което ти препоръчвам - води се спягане на глагол и си го повтаряй всеки ден:

"Смотан съм, бабо - много съм смотан. Послепис - най-смотаният!" - твой Зарко
                      Аз, Маранди, аз! Аз – Маранди, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЪДА малоумникът, който чертае схеми /и прави свои анализи/, КОГАТО ИМА мнение и когато знае какво да каже.
                      А ти, Маранди – ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА БЪДЕШ малоумникът, който чете тия анализи и МАЛОУМНО се опитва да ги изпълнява 1:1, никога не ги коментира в момента, когато са актуални, защото може да сгреши и да се срине самочувствието му на познавач, който тия неща ги е “казал” още преди 5-10 години някъде си….
                      За останалото, което си написал – ще ти кажа, че допускаш една ОСНОВНА грешка /води си записки/

Останалото – по същество от отговора ми – ще видиш в една друга тема – все пак – не зная защо си пуснал поста си точно в 30+ /аз не свалям мацки, за да ми подливаш вода пред тях…/. Все пак – има си специализирани теми за форекс. За мен той е едно от нещата, които правя с удоволствие, т.е. – за мен анализите на форекс са част от чара на нещата в живота… И, понеже дългите постове не са приятни за всички тук – имам си тема, в която съчетавам полезното с приятното.
                      Маранди, тъй като ти ме критикуваш – в твоят нежно-романтичен стил, но не се интересуваш от темата за чарът на нещата, бих ти препоръчал да правиш своите анализи в моя стил – посоКИ, кога, къде. Всеки ЩЕ ЧЕТЕ анализите ти и ЩЕ ПЕЧЕЛИ 4-цифрени суми, стига ДА НЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТЪПАНАР – да се води ТОЧНО ПО ТВОИТЕ ПРОГНОЗИ, а да следва собствената си стратегия!

Поне последното трябваше да си научил до сега – толкова е елементарно!
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Днес може да очакваме революции
                        ako трябва да разтоварват
                        или пък ако му е дошъл
                        сменника ще се отложи
                        революшъна за ден два
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Аз па легнах в 00ч и станах в 5:30 да се плющя.

Ма, вчера докат' беше волейбола - сварихме некви кокали с месо - Ламята се е побъркал по тия кокали.

И уговорката е само да ми почиства месото после и да оставя бульона - нататък поемам.

---------------------

Та, измива се месото през няколко води, че по-малко се пени после. Сварява се на тих огън за час и половина в подсолена вода ( до готовност ). После се свлича от кокалаците и се ръга в една купичка.

Бульонът се премества в съд - измива се тенджерата, че от пяната става гадна.

Сипва се малко мазнина и се задушава 1 морков + 1 лук за 2-3 мин. после се добавя малко червена и зелена чушка за още 2-3 мин.

Оризът се изкисва за 30 мин. в студена вода и му се сменят пак 3-4 води да падне скорбялата, щот' слепва иначе.

Ръга се и той за 1 мин. да се пръжне съвсем леко - добавя се почистената мръвка и се долива бульона + вода до нужната доза 3 към 1 с оризО.

Като кипне се добавя чер пипер и оная зеленчукова подправка 1 лъжица - намаля се пак на тих огън и след 20 мин. воала. Щедро магданоз за финал кат' се свали от печката.
                          -----------------------------------------

Та, до утре има ко да 'апва - тествах я преди малко манджицата - перфе си е.

Ха, наздраве ( че то как да не перне чиляк и 2 чаши бира )

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Днес може да очакваме революции
                            Време беше. Ама дано не скъса синджиря докато закотвя кораба

П.П. Добро утро, тайфата!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Днес може да очакваме революции

Коментар

аз пък ще го водя
                                на футболна тренировка
                                утре имат мач с черно море
                                и правим басове с колко ще паднат
                                иначе сина играе на компа топ 11
                                ама като има мачове през
                                седмицата почват след
                                полунощ
                                и аз като го отрежа
                                после сръдни
                                Е той и моят го играе футболмеринджея

Аз от 2 години нищо не играя. По рано играех Империяонлайн
                                Не знам, гадна работа е тва с висенето посред нощите. И аз се опитвам да го огранича до 12.

Коментар

Working...
                                X