IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
    Спарти уцели десетката от първия път това го моЕМ

п.п. що не вземете да сглобите този прословут вече "Щраусов роял", който разглобили на части, за да не застрашавал живота на децата ...да вземем да си го сложим "У кръчмето" ще ви свиря най-редовно
    Моа да помогна с едно руско пиано, на което също са счупени крачетата

Коментар

п.п. що не вземете да сглобите този прословут вече "Щраусов роял", който разглобили на части, за да не застрашавал живота на децата ...да вземем да си го сложим "У кръчмето" ще ви свиря най-редовно
      Лунната соната от Франк Лойт Райт
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Свири ми Фръцли,свири ми - ах, подлудявай ме не спирай!....

André Rieu - Ballade pour Adeline - http://www.youtube.com/watch?v=qMuKw1NYpjs

п.п. що не вземете да сглобите този прословут вече "Щраусов роял", който разглобили на части, за да не застрашавал живота на децата http://www.lentata.com/page_5517.html...да вземем да си го сложим "У кръчмето" ще ви свиря най-редовно
        Last edited by фръцла ежкова; 24.09.2013, 09:09.
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ами кво ще чуеш, като ти плющят ушите докато рупаш ябълки
          Ми а да видим, кат толкоз много знайш, кажи ти шо стана с революцията. Ке я биде ли, или лошите ще продължават да източват РЕСУРСИТЕ, като шира след гроздобер ???
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Никога !!!

Ама нищо не се чува тука в ГЛУХАТА провинция.
            Ами кво ще чуеш, като ти плющят ушите докато рупаш ябълки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Заеба ти революциите

Добрутру!
              Никога !!!

Ама нищо не се чува тука в ГЛУХАТА провинция.
              tnm

Коментар

Добро утро tnm
                Добро утро чета

Мързелувам на макс. След сутрешния крос, ся рупам ябълки и после ТИРАМИСУ
                Заеба ти революциите

Добрутру!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Тези пухкави сиви облаци, изпъстрени със златистите проблясъци на изгряващото слънце изключително предполагат към изпадане у летаргия...

Ползотворен ден на трудещите се и приятно мързелуване на почиващите!
                  Добро утро tnm
                  Добро утро чета

Мързелувам на макс. След сутрешния крос, ся рупам ябълки и после ТИРАМИСУ
                  tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Тези пухкави сиви облаци, изпъстрени със златистите проблясъци на изгряващото слънце изключително предполагат към изпадане у летаргия...

Ползотворен ден на трудещите се и приятно мързелуване на почиващите!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

.... а как върви студен компот от кайсии с водка ако знаете...
                      Свири ми Фръцли,свири ми - ах, подлудявай ме не спирай!....

André Rieu - Ballade pour Adeline - http://www.youtube.com/watch?v=qMuKw1NYpjs

Пък за водката силно препоръчвам това - Водка "Офицер" - 40 градуса

http://kristal.all.biz/vodka-oficer-...6#!prettyPhoto

Има я единствено в оная скапана верига "Хранскомерс" и единствено 40 -те градусовите водки стават за пазаруване от там.

Ako нe ми вярваш - питай Лорда ! Той тоже е познавач
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ние сме нинджи, готови за награди от "Последния оцелял" - "Survivor" борим се до край при всЕкакви обстоятелства - е това му е хубавото на "Балканския синдром"
                        Destiny's Child - Survivor ft. Da Brat - http://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0
                        Така е, требе баре една война да загубим и да случим на поробители
                        tnm

Коментар

Нещо като ентите от "Властелинът на пръстените"!?
                          Сега питах сина, какви са ентите. Ми да нещо такова. Само че много по големи, много по бавни. Толкова големи и рехави, че ние никога не можем да ги видим като цели същества. Само се подчиняваме на техните воли, които се променят толкова бавно, че на нас ни изглеждат като "неизменни природни закони".
                          tnm

Коментар

Безсмъртните не са като нас. Те са много големи и рехави и много бавни. И са смъртни и умират. Но живеят безкрайно бавно и дълго и за един рехав живот може да минат милиони наши поколения.
                            Ние сме нинджи, готови за награди от "Последния оцелял" - "Survivor" борим се до край при всЕкакви обстоятелства - е това му е хубавото на "Балканския синдром"
                            Destiny's Child - Survivor ft. Da Brat - http://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Безсмъртните не са като нас. Те са много големи и рехави и много бавни. И са смъртни и умират. Но живеят безкрайно бавно и дълго и за един рехав живот може да минат милиони наши поколения.
                              Нещо като ентите от "Властелинът на пръстените"!?
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Ся ..., чак пък безсмъртен!? Хайде, нема нужда да ставаме братчеди на Дънкан Маклауд.

Кайсията е любимият ми плод, а пандишпановият сладкиш, напоен с компот от кайсии и покрит с шамов крем е един от най-предпочитаните десерти на всичките пълноправни и непълноправни членове на домочадието.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X