IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Ако повече ще ти харесва да съм мъж приемаме, че съм мъж.
    Не бе, Русото е толерантно.

Ку тъ влече се чувствай джедай, елф и извънземен да'е .. ( кой съм, че да те спирам )?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ами и аз проявих чувство за хумор - да ходи в кенефа с фото-апарата и да си снима неговото ли е по-убаво от нейното.

П.П. Ирена - ти жена ли си, бря? Щот' ми мязаш на скрита траверса кат' Зарколина?

Коя жена няма да разбере за какво говоря в момента, освен прикрит гей? Че ми дрънкаш и за семейство и бебета?

1. Жена му отишла да бачка ( да изкара някой лев женицата ) и да го донесе в къщи.
      2. Тоя от скука - му се дояло баница и си я направил - ма, не му стигало само това - ами ни наду главата, че ще я снимал и жена му да му я правела така после за срок от 10 години.

На мен ми е смешно ... - тоя Чичак вярва ли си или наистина не знае какви глупости дрънка в момента, че и срокове поставя

Нямам идея коя шматка ще го трае такъв - чеснУ ...
      ------------------------------------------

П.П. За баницата разбрахме и 10-те години срок.

Ся да ни светне за гладене, пране и т.н.

Колко е срока там?
      Ако повече ще ти харесва да съм мъж приемаме, че съм мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Мое съм вабрикант по занятие, но съм моряк по душа
        Ясну - старата школа - дет' ставахме Космонафти - ся ги правят чалгарки. Нерде Космос - нерде чалга да'е ...?

-------------------------------------------------

Whitesnake - Sailing Ships

http://vbox7.com/play:f6f5f4ec

Начало:

"Спомняш ли си как стояхме на брега?
        С поглед вперен в небето.
        И джобовете ни пълни с мечти ... ":

Ей, т'ва е разликата с Чичката - той вече е на фаза баници да'е ....... ( па тая Ирена ми скъса нервите ) - освен ако не пише с 2 ника същият.

П.П. Та, когато мизерията влезе през прозореца - добрите обноски отлитат през вратата.
        --------------------------------------------------
        К'ви кораби, к'ви мечти и к'ви 5 лева мой, очарователен ВинероФфф ...? - хъ-хъ-хъ ....

'орицата вече се снимат с баница, че са яли и на мен ми се къса сърцето докъде докараха БГ-стан, а ти ми дрънкаш, че в БГ ще се строят кораби.

Няма как да стане, брат - след 20 години изчезваме и ние и после само в учебниците по История ще пише, че някога сте имали собствен флот. Толкоз.
        Last edited by marandi; 30.01.2014, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          http://www.youtube.com/watch?v=k5tiypGGWP4
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Пак ти "ври" тиквата....
            Със снимката имам материал за следващите 10 г.....Показвам снимката и казвам - ето така се прави и така трябва да изглежда.....
            Слагаш си таралеж в гащите
            С тази снимка, най-много през следващите 10 години, да си дежурен по правене на баница

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Айдааа, вабрикантина са исказа !!!

Добро утро tnm
              Добро утро на почти фсички

Коментар

Човекът прояви чувство за хумор, ама или аз не съм го разбрала или ти!
                Ами и аз проявих чувство за хумор - да ходи в кенефа с фото-апарата и да си снима неговото ли е по-убаво от нейното.

П.П. Ирена - ти жена ли си, бря? Щот' ми мязаш на скрита траверса кат' Зарколина?

Коя жена няма да разбере за какво говоря в момента, освен прикрит гей? Че ми дрънкаш и за семейство и бебета?

1. Жена му отишла да бачка ( да изкара някой лев женицата ) и да го донесе в къщи.
                2. Тоя от скука - му се дояло баница и си я направил - ма, не му стигало само това - ами ни наду главата, че ще я снимал и жена му да му я правела така после за срок от 10 години.

На мен ми е смешно ... - тоя Чичак вярва ли си или наистина не знае какви глупости дрънка в момента, че и срокове поставя

Нямам идея коя шматка ще го трае такъв - чеснУ ...
                ------------------------------------------

П.П. За баницата разбрахме и 10-те години срок.

Ся да ни светне за гладене, пране и т.н.

Колко е срока там?
                Last edited by marandi; 30.01.2014, 17:59.

Коментар

• Човекът прояви чувство за хумор, ама или аз не съм го разбрала или ти!

Коментар

• Отделно ме притеснява факта, че думата моята баница и е по-хубава от баницата на жена ми - нищо не ми говори.

Да сподели как я е направил като технология и продукти.

П.П. Даже в чичо Гугъл да отвориш за ястие Х - ти пишат 2 графи.

- необходими продукти;
                    - начин на приготвяне.

Ко значи - аз правих баница, тя е по-убава от на жената и "Булгар, бургар по косматите гърди?"

Явно в БГ сте вече пълни селяни останали - но и по-зле ще става. Аз не съм виждал нито баницата на жена му - нито неговата баница, която бил СНИМАЛ?

Да я качи да я погледна и тоя разговор нямаше да се води.

Коментар

Я си прочети постовете и виж дали не си определял, вече почваш да ме нервираш Даже и в този ти пореден груб пост пак даваш някви малоумни определения Щ+Щ
                      Ами, коментирам времеви хоризонт, Бебс!

П.П. Като прочета, че някой търчи с камера да снима баница да я показвал на жена си - дет' не я видяла - ма била 'ноу по-убава.

Се питам - тоя за какво се престарава - да си я изяде и толкоз.

П.П.П. И после - чета, че жена му щяла да му я прави 10 години вперьод по тоя начин, щот' двИздите му го говорят т'ва?

Може и да се случи - ма, може и да не се случи. Кефя се на селските сметки как се "планира" просто.

Бачкам животозастроховане и дъним с цели поколения клиенти от много държави - просто се изумих на "целеполагането" на кръчмаря.
                      -----------------------------------------------------

Виждам го, че е смотан, ама примерно владея около 30 вида баница и мога да му покажа как се прави "великата" баница сам за 5 мин. подготовка и 20 мин. фурна.

После няма да искам снимки или да натяквам, че аз съм го учил.

Ха, прецени - кое е по-вероятно да се случи, ако си малко познания по теория на вероятнистите от висша математека.

И не ми се надувай!! ( коментирах какво той е писал ). Толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Ма, душко ти ли ще решаваш кой коментар е грозен и кой красив, бря?

П.П. Коментирал съм Чичката какво е писал ( без да го определям какъв е ).
                        Просто ми стана смешно - т'ва съревнование с жена му и кой бил по-добър по баниците с цел морални шамари на отсрещния. Че чак и снимки щял да й показва ....?

Ми, страхотно семейство са - ай, мерси!! ( жената отишла да бачка, тоя ще й правел снимки, че си мръднал задника за една пиклива баница да направи ). Лелей - какъв герой.

Японците и те правят извратен кекс по нашите представи като се съвкупляват, ама аз не съм опредилил Българките като задръстени, налЕ?
                        Я си прочети постовете и виж дали не си определял, вече почваш да ме нервираш Даже и в този ти пореден груб пост пак даваш някви малоумни определения Щ+Щ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Сакън !!! Чичака не мой да го обиждаш. Безсмислено е. Той няма его.

Кажи нещо срещу комунистите и виж как ще ИЗРИГНЕ !!!
                          Бе, къпи смело - от целийот форум само ние с тИбя сме му в игнор листа и той не ни чете

П.П. Ко да го обиждам - хлътнал с частния бизнес, минал на държавно да цоцка - с жената си делят баницата.

На т'ва място се мълчи. Ку стане по-свестен - шъ му се помага - ку се звери к'ва двИздъ е - ще го духа.

Коментар

Кога съм написала, че ако нямаш семейство и/или деца си половин човек, моля те да не ми приписваш такива грозни неща!?
                            Спирам да се обяснявам като ученичка

От много време се чудя на хората в тази тема, защо проявавят такава търпимост към простотията и арогантността на Маранди (не винаги е такъв, но в по-голямата част от изказванията си).
                            Не си . Просто каза да си мълчи , като няма опит в това . "Нали казваш, че ако нямаш опит и познания в дадена област не би следвало да се изказваш! В случая си трай, защото в тия отношения си малко босичък "
                            Други го казват , а днес просто имах време да кажа какво мисля за това и ти ме провокира . Извинявай , че се възползвах . Обаче беше удоволствие да си говоря с теб . Сериозна съм .

Коментар

Грозното беше коментара на маранди относно поста на чичото. А това, че влезнах в стила на маранди ..........
                              Ма, душко ти ли ще решаваш кой коментар е грозен и кой красив, бря?

П.П. Коментирал съм Чичката какво е писал ( без да го определям какъв е ).

Просто ми стана смешно - т'ва съревнование с жена му и кой бил по-добър по баниците с цел морални шамари на отсрещния. Че чак и снимки щял да й показва ....?

Ми, страхотно семейство са - ай, мерси!! ( жената отишла да бачка, тоя ще й правел снимки, че си мръднал задника за една пиклива баница да направи ). Лелей - какъв герой.

Японците и те правят извратен кекс по нашите представи като се съвкупляват, ама аз не съм опредилил Българките като задръстени, налЕ?
                              Last edited by marandi; 30.01.2014, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не съм се почувствала засегната . Ако не виждаш разликата наистина не е твой проблем . Опитах да обясня с маранди , сега ще дам пример с теб . За да ме разбереш по - добре .
                                Беше споменала един път , че имаш болни бъбреци . Красиво ли ще е някой да се изтъпанчи , да те посочи с пръст и да се изкаже компетентно - " щом има болни бъбреци , тя не струва , като човек и няма нужният опит за "...
                                Опит глупака придобива само от собствените си преживявания и грешки . Умният и от околните .
                                Кога съм написала, че ако нямаш семейство и/или деца си половин човек, моля те да не ми приписваш такива грозни неща!?
                                Спирам да се обяснявам като ученичка

От много време се чудя на хората в тази тема, защо проявавят такава търпимост към простотията и арогантността на Маранди (не винаги е такъв, но в по-голямата част от изказванията си).

Коментар

Working...
                                X