IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Нещо ми се е прияла баница, та ше кажа дощерки да направи събота-неделя.

Тя използва кори "Сърбиянка", както се научи от майка ми.
    Прави ги добре баницата, ама я избива на бюрек - толко много яйца и кисело млеко слага.

Еее, помна, ено време, баба ми си точеше-дърпаше корите за баница. Печеше я в кухненската печка на дърва. Това е най-вкусната баница, която съм ял.

Е, и майка ми, млада жена тогава, пробва да се научи на тея кори, и се научи. Ама пусто време не остава, от това време и жените почнаа да работат, та ин ги не оставаше сили след работа, скапани, да дърпат и корите...

Та сега ядем баница от готови кори. Не, че е лошо, ама помна и по-вкусни времена.

---------
    А вие какви кори харесвате за баница?
    Виж, Винеруфф - той разбира от тия неща ( по памет ).

П.П. Щерката кат' я научиш да прави баница - ме викай за зет - хихи

Коментар

• "А вие какви кори харесвате за баница?"

попарени във вряла вода...

Препоръка: научи щерката да прави макарина, ако й прилягат специалните кулинарни изпълнения и има достатъчно търпение и старание в тая област.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Почнахте се...
        Даже няма да поспорите коя Санд, кой Шопен...Шъ съ менкате....

пп След като сутринта гледах по ТВ , че имало приказка " Спящият Красавец"..., нищо не може да ме учуди....
        С Мичока не сме некрофили - ама щом те влече да опъваш Санд и Шопен - ти си знайш

П.П. За какво да спорим? Ако ти си чел някога Жорж Санд - аз съм трамвай. Дрънкаш, колкот' да не мълчиш.

Коментар

• Коментар

• Нещо ми се е прияла баница, та ше кажа дощерки да направи събота-неделя.

Тя използва кори "Сърбиянка", както се научи от майка ми.
            Прави ги добре баницата, ама я избива на бюрек - толко много яйца и кисело млеко слага.

Еее, помна, ено време, баба ми си точеше-дърпаше корите за баница. Печеше я в кухненската печка на дърва. Това е най-вкусната баница, която съм ял.

Е, и майка ми, млада жена тогава, пробва да се научи на тея кори, и се научи. Ама пусто време не остава, от това време и жените почнаа да работат, та ин ги не оставаше сили след работа, скапани, да дърпат и корите...

Та сега ядем баница от готови кори. Не, че е лошо, ама помна и по-вкусни времена.

---------
            А вие какви кори харесвате за баница?
            Last edited by vmаnkov; 30.01.2014, 21:06.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Почнахте се...
              Даже няма да поспорите коя Санд, кой Шопен...Шъ съ менкате....

пп След като сутринта гледах по ТВ , че имало приказка " Спящият Красавец"..., нищо не може да ме учуди....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Много интересно как го прочете. Нали уж го беше сложил в игнора.
                И това няма да можеш да прочетеш за съжаление и няма да се изнервиш.
                Мичок,

тоя грубо ни погазва афтурските фрафа да'е ...

П.П. Защо па е решил, че от 01.01.2014 ще ни чете?

Аз исках да е след 05.01.2014 - че е неделя. Ти ко мислиш?

Да му искаме ли разрешително за тия 4 дни разлика? Как така някой си решава да ни чете още в сряда на 1-ви?

Ми, ние почиваме, бря да'е ... - нъл са фразници я цял свят? И тоя баш на 1-ви ... - штоуу ... ?

Коментар

Ти читеш,читеш, но не помниш ....

Нали вече 2 пъти ти писах и още два пъти ти подсказаха, е от 01.01.2014 не мога да се лиша от кореспоинденцията, която водите помежду си .....
                  "Жорж-Санд - Шопен" на форума.....

пп Как ми дойде таз идиотщина , не знам ...
                  пп Вие се разберете на кой душата и на кой тялото е нежно.....
                  Не бе - фиши си да'е ....

П.П. Видя "модата" на депутатите да дрънкат цитати от книги, които никога не са чели, че ся тестваш и тая "схема" - да се изкараш - умник.

Ма, ние си те знаем - даже и Винету не си чел, ма на чалъми се пробваш да го докарваш.

П.П.П. Тествай се в администрацията ( бюджета ) и при шефя - тук ни е все 20-сет на къв се правиш.

На паун предполагам? И чакаш стинки предполагам?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ти читеш,читеш, но не помниш ....

Нали вече 2 пъти ти писах и още два пъти ти подсказаха, е от 01.01.2014 не мога да се лиша от кореспоинденцията, която водите помежду си .....
                    "Жорж-Санд - Шопен" на форума.....

пп Как ми дойде таз идиотщина , не знам ...
                    пп Вие се разберете на кой душата и на кой тялото е нежно.....

Коментар

След като се върнах назад по темата и чета как си се забавлявал цял ден с една баница....
                      ме обхвана жалост в душата......Все едно виждам някой да си говори сам по спирките или прошляк да рови по кофите.......
                      Поради анонимността на форума, няма как да ти дам 5 лв, затова ще ти пиша :
                      ЕВАЛА МАРАНДИ, ГОЛЯМ СИ, ВЕЛИК СИ, ГОТИН СИ, НЯМА ДРУГ КАТО ТЕБЕ........
                      ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !!!
                      Имаше 1 лаф от Скери Мувие ( пародии на филми - ако не си ги гледал ) и там в не знам кой епизод беше - правят някакво пародийно убиство в двора на унивеситета, ама имало и свидетелка.

И разпитват па свиделят на свидетелката, дет' видяла убиеца.

И го питат: "Ти какво й каза?"
                      И отговор: "Ръъъъъъъъъъъъън, бийччччч - ръннннннннннн."

П.П. Че и твоята оферта за 5 кинта пак е неадекватна. Явно имаш фрублем с осмисляне на елементарен текст ( те вече над 50% от децата го имат тоя фрублем ).

Ъъ .. смигам

Коментар

След като се върнах назад по темата и чета как си се забавлявал цял ден с една баница....
                        ме обхвана жалост в душата......Все едно виждам някой да си говори сам по спирките или прошляк да рови по кофите.......
                        ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !!!
                          ... що фантазии, що интерпретации...

потвърждавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Ако повече ще ти харесва да съм мъж приемаме, че съм мъж.

Ирена, не надценявай хората наоколо: неерудитите трудно схващат смисъла на толкова явни тези като твоята......, защото вече някои тук отбелязаха, че намеците за меки китки, отправени към мъже - показват конкретни пристрастия..., които - за съжаление /а може би - за нечия радост/ - се потвърждават...

Иначе - констатацията на неерудитите - за толкова незначитените ангажименти с едно /нищо и никакво/ бебе - единствено около прословутото му дупе - ми отваря очите за това, защо голяма част от българите изкуствено прекъсват "битката" за оцеляване на нацията: всичко зависи от елементарни компетенции, отговорности...

... разбира се, всички знаем и колко трудно се гледат възрастни хора с много болести..., но те и не настояват да бъдат "гледани" - щом са в движение и сами пазаруват - обхождайки магазините, за да открият най-изгодните цени, гостуват на съседите си и .... едва ли между тях ще има такива, които да не откажат паричната- но и друга помощ на децата си... Да са живи и здрави, за да е възможно да ги "гледаме" такива, тичащи по магазини и познаващи всички отстъпки в цените на лекарствата от НЗОК...

Даммм, приятна вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                              От много време се чудя на хората в тази тема, защо проявавят такава търпимост към простотията и арогантността на Маранди.
                              Ква търпимост бе, кака?
                              Са кво, да се юрнеме сички да бием еди кого си?

Секи си пише каквото иска и може.
                              Некому харесва, некому не.

Аз не търпя некого. Ако не ми се бърка в живота - не е въпрос на търпеж за мене. Моа а си лафа с него свободно, щом не ми се пробва да налага своето мнение нам.
                              А ти пробваш да налагаш мнение. Но даже и да е правилно твоето мнение (както аз мисля, че е) не го налагай - има ли нужда да налагаш истина?
                              И не ми харесва призива ти, казано теоретично.

Не защитавам Маранди (виж назад как съм го плювал), но критикувам теб, Ирена.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Не бе, Русото е толерантно.

Ку тъ влече се чувствай джедай, елф и извънземен да'е .. ( кой съм, че да те спирам )?

ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД !!!

Коментар

Working...
                                X