IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Скоро не е имало двубои в тази тема. Време е.
    Кога последно си водила двубой с паразит?

П.П. хапе и бяга.

Коментар

• Скоро не е имало двубои в тази тема. Време е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ЕГО
        ЕГО повикало, ЕГН отвърнало..... и не само.

П.П. Когато някой квалифицира, то той трябва да е доста добре подготвен, и не само с рускоезични цитати.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Каквото и да стане с Гугъл или инвеститорите, рожден ден ще се пише рожден, а не рожденен ден.

П.П. Пък ти си праскай знанията пред когото си щеш.
          ЕГО
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Пак нещо не ти се връзва ,ама нейсе аз си отбелязах в тефтера

Пионерчетата ги приемаха в навечерието на 23.09. - датата на Септемврийското въстание 1923 г. за което ти изобщо не си чувала щото аз съм участвал в него .

Чавдарчетата им връзваха връзките на 3.03. - рожденния ден на веселиновския марксист-селяндур Ж.М.Ж. ...

Др.Живков го капичнаха на 10.11. .Ся разбра ли,че "малкото преди Тато" нема как да е толкоз малко щото консолидацията в Партията почна от септември 1989 г и до февруари 1990 г. всички партийни структури по места изпълняваха указанията на Перестройката по Вертикала по която в рамките на половин година 50% от българите изведнъж се "оказаха" хем с дедовци лежали в Белене,хем реститути на кво ли не*( и на никой нищо не се "отказваше") - ма да ни влизам в подробности,че ще разваля рахатлъка на тукашните топ-инвест-идиоти с неща дето още ги нема в гугъла.Но няма и да ги има просто защото и гугъла скоро ще изчезне ....

На ти една песня да разбереш,че и ние необолшевиките сме широко-скроени хора!

Haddaway - I Miss You - http://www.youtube.com/watch?v=5iY3zBVxMNc

--------------------------------------------

*всеки който разбира поне малко от колективизация е наясно,че за да лежиш в лагер при комунизма (или в затвора) предварително си лишен от цялото имущество в полза на Държавата, през право на онаследяване.
            Каквото и да стане с Гугъл или инвеститорите, рожден ден ще се пише рожден, а не рожденен ден.

П.П. Пък ти си праскай знанията пред когото си щеш.

Коментар

Пионерчетата ги приемаха в навечерието на 23.09. - датата на Септемврийското въстание 1923 г. за което ти изобщо не си чувала щото аз съм участвал в него .

Чавдарчетата им връзваха връзките на 3.03. - рожденния ден на веселиновския марксист-селяндур Ж.М.Ж. ...

Др.Живков го капичнаха на 10.11. .Ся разбра ли,че "малкото преди Тато" нема как да е толкоз малко щото консолидацията в Партията почна от септември 1989 г и до февруари 1990 г. всички партийни структури по места изпълняваха указанията на Перестройката по Вертикала по която в рамките на половин година 50% от българите изведнъж се "оказаха" хем с дедовци лежали в Белене,хем реститути на кво ли не*( и на никой нищо не се "отказваше") - ма да ни влизам в подробности,че ще разваля рахатлъка на тукашните топ-инвест-идиоти с неща дето още ги нема в гугъла.Но няма и да ги има просто защото и гугъла скоро ще изчезне ....

*всеки който разбира поне малко от колективизация е наясно,че за да лежиш в лагер при комунизма (или в затвора) предварително си лишен от цялото имущество в полза на Държавата, през право на онаследяване.
              Ми от девети месец , до единадесети не е чак толко много . Държаха ни в напрежение . Честно , не си спомням как беше точно , щото не успяха да ме впечатлят , но определено ми се размина да съм пионерче . А иначе бях подготвена за събитието - имах връзка ,

Не съм казала , че не си широко скроен . Може би малко педантичен за факти и дати Благодаря за песничката

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Малко преди падането от власт на Тато беше . Тъкмо щяха да ни правят , ама на нас ни отказаха.....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Малко коментари по казуса....

Сутринта се качвам на метрото и виждам от предните двама падат 5лв...
                  Момичето се усмихва и казва, че няма 5 лв, а момчето след като си разтърква гуряливите очи, бърка в джобове до колене, проверява стинките, ги взема и едно мерси не казва.....
                  Накривя ми.....
                  Абе знаех си, че не трябва да ти подарявам принтер..... бил си със заети ръце.

Коментар

5-7-5
                    4i40, много хубаво хайку си сътворил. Сега ако вземеш да спретнеш някои рубаи или газели ...
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Бях се притеснил като писах, че си на 30 в една закачка......Колко съм бил близо....
                      Ще черпя , ама сега трябва да тръгна , че минава един , а още към 10 трябваше да изчезна . Пак ще се усмихвам чаровно - извинително

Коментар

Не ментя Не съм малка . Малко преди падането от власт на Тато беше . ...................

Бях се притеснил като писах, че си на 30 в една закачка......Колко съм бил близо....

Коментар

Ментиш,струва ми се?! ....Кога е тва "едно време"?!? Да не би да е 1992 г
                          Чавдарчета (октябрята - в СССР) и пионерчета се ставаше задължително и под строй. От комсомола можеше да се "откачиш" само ако имаш родител минимум в ОК на Партията.И пак в редки случаи,щото не можеше да завършиш средно образУвание с примерно поведение което автоматично те спираше и от що-годе добра работа,а и от "следване".

Тъй че - Леле Како - http://www.youtube.com/watch?v=bzA1Ewa6gDg - кат казвах да не се прайш много на дръта,щото ние с Архивите сме още по дръти ,значи имах нещо изпредвид
                          Не ментя Не съм малка . Малко преди падането от власт на Тато беше . Тъкмо щяха да ни правят , ама на нас ни отказаха "светлото" бъдеще в организацията , за да ни стреснат . Предполагам , ако не се беше сменила властта , че щяха да ни вземат , защото нямаше как да си извън подобни неща . Може да се почувстваш свободен

А на Контрол , това ми е любимо http://www.youtube.com/watch?v=uWLPi26Ov2E
                          Със все клипчето

Коментар

Едно време за това не станах пионерче . ...
                            Ментиш,струва ми се?! ....Кога е тва "едно време"?!? Да не би да е 1992 г
                            Чавдарчета (октябрята - в СССР) и пионерчета се ставаше задължително и под строй. От комсомола можеше да се "откачиш" само ако имаш родител минимум в ОК на Партията.И пак в редки случаи,щото не можеше да завършиш средно образУвание с примерно поведение което автоматично те спираше и от що-годе добра работа,а и от "следване".

Тъй че - Леле Како - http://www.youtube.com/watch?v=bzA1Ewa6gDg - кат казвах да не се прайш много на дръта,щото ние с Архивите сме още по дръти ,значи имах нещо изпредвид

....В декабре 2000г. в ходе интервью телеканалам ОРТ, РТР и "Независимой газете" президент Владимир Путин поделился мнением, что нормального человека не может все и всегда устраивать.

Отвечая на вопрос журналистов, устраивает ли его положение дел в правительстве и администрации президента, глава государства заявил: "Если человека все устраивает, то он полный идиот. Здорового человека, в нормальной памяти не может всегда и все устраивать. Конечно, многие вещи мне кажутся несовершенными. Я полагаю, что многое нужно будет сделать, чтобы властный блок работал более эффективно. И мы будем это делать. Делать без революций. В том числе и без кадровых революций"......
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Времето не е студено.
                              Времето е страхотно за сезона.
                              http://www.youtube.com/watch?v=cWxjFkSROI4

Коментар

Добро утро на всички !
                                Студ, домати,
                                трушия....
                                Мъка до шия....
                                12 без 10,

все още е утро...

Добро утро на всички.

Времето не е студено. Времето е страхотно за сезона. Все пак сме +30 нали, а не +50?
                                Или може би? Всички са добре дошли да се радват на хубавото време, слънцето, усмивките, надеждите, любовта... и манджата разбира се...любовта минава през...сърцето...пътя...от-до...обърках се...ама ми е хубаво, уютно, топло...това е комфорт, който се създава от околните...Имам много приятели които искат пари, когато им трябват, иначе никой не се сеща, тааааа, семейството, жената, децата - това са щастието....слънчицето си пече, жената готви нещо отзад и се чува и се осеща вкусотията...децата след малко ще цъфнат да се борят с тати...щото държавата няма да осигури на плащащите си всичко що е осигуровки и други...(да го духа държавата, мисля нищо да не плащам повече що е осигуровки, не данъци) целодневно гледане на децата....а да...има частни по 50 лева на ден, х2 = 100, добре, че най-голямата е вече голяма, че иначе 150 на....не месец....ден...
                                Времето е супер...децата са щастливи...гледат те в очите...и виждаш голямата обич - това е за което живееш...

Наздраве на всички

Коментар

Working...
                                X