Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе те карам !!! И като охлюф те харесвах
Не са ми интересни закачките с теб.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗащо ме караш да стигам до "плазмодий"?????!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНямам плазма. Със стария телевизор си карам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧак пък КРЪВ!!!! По-скоро е плазма.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПредателството е в КРЪВТА ми !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМного бързо разваляш калимерите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМного бързо разваляш калимерите.
Внимавай - ни ти е чиста работата, щом Мечобиков те е набелязал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз мисля вече да ти се мазня
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеп.п.Имаш някакъв импулс към откровения, но може и да ми се е сторило.
По-скоро е "моментна слабост".
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСеирджийка си падаш....)
п.п.Имаш някакъв импулс към откровения, но може и да ми се е сторило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСлава Богу, с паразити не ми се е налагало,
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСлава Богу, с паразити не ми се е налагало,Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКога последно си водила двубой с паразит?
П.П. хапе и бяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСкоро не е имало двубои в тази тема. Време е.
Коментар
Коментар