If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
и аз съм чувала от рибари-готвачи, че Рибна супа става с 5-7 риби ))
само, в тая фантастична матроска деликатесия, топчетата кво са, ммм, едва ли са желиран витамин де
... Ресторан "Матросская тишина"-и да кажем,че едно от специалитетите на майстор-готвача е Пикантна морска супа от пет беломорски риби*
и аз съм чувала от рибари-готвачи, че Рибна супа става с 5-7 риби ))
само, в тая фантастична матроска деликатесия, топчетата кво са, ммм, едва ли са желиран витамин де
Значи, за да не стават недоразумения в бъдеще В "Матросская тишина" си има график за свижданията:
Проведение краткосрочных свиданий (продолжительность до 3 часов):
Понедельник - четверг с 09-30 до 17-30 (прием заявлений до 15 часов)
Пятница с 09-30 до 17-30 (прием заявлений до 14 часов)
Обеденный перерыв с 13-00 до 13-45, Четвертая пятница каждого месяца - санитарный ден
VIP- посетителите ги посрещаме по друг начин и на друго място със същото име - целта е, на угнетените да им е максимално гадно :
Ресторан "Матросская тишина"-и да кажем,че едно от специалитетите на майстор-готвача е Пикантна морска супа от пет беломорски риби*
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Добър ден, тук рядко пиша, но сега не се стърпях, защото се сещам за онези двамата, които си чатели по скайпа (моля някой да не ме разбира криво, че не зная да напиша "комуникират през интернет програма") и единия като предложил най-сетне да се видят на "по кафе", другият отговорил - е как успя да напишеш бира с четири грешки.
Хубав ден!
(Моля за извинение, ако имам грешки, едно време едвам изкарах 4 на матурата по литература и български език)
Добре де, вие там у кръчмата, като се напиете, и не ви ли иде да и теглите една м*****айнарайна на властта, че чак да и засмъди под джигеря ???
Да не е вашта мастика - лимонад със 7 (седем) грешки ???
....които си чатели по скайпа (моля някой да не ме разбира криво, че не зная да напиша "комуникират през интернет програма") и ...
Хубав ден!
(Моля за извинение, ако имам грешки, едно време едвам изкарах 4 на матурата по литература и български език)
е, сега стана тя полемика и дали комуникират или разговарят, общуват или ....не се сещам кво друго )))
ний инжинерите, все се чудим за титлата и за по-вярно се спираме на инж )))
Добър ден, тук рядко пиша, но сега не се стърпях, защото се сещам за онези двамата, които си чатели по скайпа (моля някой да не ме разбира криво, че не зная да напиша "комуникират през интернет програма") и единия като предложил най-сетне да се видят на "по кафе", другият отговорил - е как успя да напишеш бира с четири грешки.
Хубав ден!
Бабите, бабите... Вече не са между живите, но слагаха прът в колелетата на диалектическия материализъм, за което – ПОКЛОН !!!
Забелязвам някакво смирение пред Матриархата
Мъдростта се търси, по-скоро във възрастта, аз имах дядо, когото мислех за най-мъдрия човек на земята, но Господ го прибра, докато бях твърде млада. А баба ми, я обичах като една много добра жена, която правеше най-вкусните катми
добре, че погледнах и тук....че примерите ти в "политика" са объркали причинно-следствени връзки, сега поне виждам ...някакво обяснение )
Забелязвам, някаква склонност да приемаш крайностите, което не ми се връзва с мъдростта, пред която се прекланяш
Хубав ден
Коментар