IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Промяна в подписа забелязвам

Бабите, бабите... Вече не са между живите, но слагаха прът в колелетата на диалектическия материализъм, за което – ПОКЛОН !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Промяна в подписа забелязвам

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Сутрешната разходка ми се стори доста прохладна ... Още не мога да осъзная, че споменът за лятото е само спомен. А всичко около мен говори точно за това - грациозният танц на падащите листа, тежкото тупване на лъскавите кестени по земята, искрящата слана по все още зелената трева ...
        Хубав ден на младежите и девойките!
        Добро утро tnm
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Сутрешната разходка ми се стори доста прохладна ... Още не мога да осъзная, че споменът за лятото е само спомен. А всичко около мен говори точно за това - грациозният танц на падащите листа, тежкото тупване на лъскавите кестени по земята, искрящата слана по все още зелената трева ...
          Хубав ден на младежите и девойките!
          Мечо

Коментар

• [QUOTE=kev;1059515845]
            Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение

Когато знаеш с кого комуникираш или чии мнения четеш не са важни самите думи или начинът по който са написани, важен е смисълът който те носят! И аз в случая не те нападам или критикувам, просто си мисля че не си вникнал в смисъла, а си задълбал в самите изрази. Иначе винаги съм асоциирал ника ти с нещо добро и позитивно, и наистина те уважавам като човек чиито мнения съм чел във форума с удоволствие!
            А, благодаря за добрите думи...

Но виж сега, аз когато имам вземане - даване с некого(дали е за милиони, дали е за семейството, дали е за прост ремонт в къщи) и насреща ми е някой който видимо не говори грамотно... какво да правя...

За мен някой да пише шт вместо щ без видимо да се разбирра защо го прави е...

И аз чета интересните ти коментари по спортната тема...
            Да не говорим, че арсените ми харесват...

Коментар

• [QUOTE=luboil;1059515828]
              Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Ей грамотнико, QUOTE]

Не те ли е срам? Ти Българин ли си или не?
              Никой не говори за клавиатурните грешки, които правим всички?
              Когато знаеш с кого комуникираш или чии мнения четеш не са важни самите думи или начинът по който са написани, важен е смисълът който те носят! И аз в случая не те нападам или критикувам, просто си мисля че не си вникнал в смисъла, а си задълбал в самите изрази. Иначе винаги съм асоциирал ника ти с нещо добро и позитивно, и наистина те уважавам като човек чиито мнения съм чел във форума с удоволствие!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ами на мен не ми харесва такова грубо погазване на елементарни граматически правила.

А, да, заради такива като теб, дето толерират небългарското "щото не го разбираме другояче" държавата е на такова дередже.
                Съжалявам, че съм толкова остър, но да ми отправят критики, че не одобрявам очевидното неграмотно писане...Съжалявам те.
                В Кръчмата пиша абсолютно неграмотно ... и повечето правят като мен.
                Така ми харесва и не смятам, че проявявам неуважение към граматиката на българския език. Тонът на заведението го изисква
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Любойл, със сигурност не е от неграмотност. Не се впрягай.
                  Ако е от неграмотност да го покаже изрично. Разбира се, че може, ако се разбере, че е умишлено.

Коментар

Ами на мен не ми харесва такова грубо погазване на елементарни граматически правила.

А, да, заради такива като теб, дето толерират небългарското "щото не го разбираме другояче" държавата е на такова дередже.
                    Съжалявам, че съм толкова остър, но да ми отправят критики, че не одобрявам очевидното неграмотно писане...Съжалявам те.
                    Любойл, със сигурност не е от неграмотност. Не се впрягай.

Коментар

• Лека нощ и на наште, и на ваште!

http://www.youtube.com/watch?v=kQba371yI14

http://www.youtube.com/watch?v=34jyUzJzlNs

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Малко на самурайски меч заприлича.....
                        Ами на меч, меч вадиш,

на мечка мед вадиш,

на чичо, леля/стринка вадиш

Коментар

• [QUOTE=kev;1059515813]Ей грамотнико, QUOTE]

Не те ли е срам? Ти Българин ли си или не?
                          Никой не говори за клавиатурните грешки, които правим всички?

Коментар

Малко на самурайски меч заприлича.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Ей грамотнико, не можа ли да прозреш че "нашта" може би е съкратено от "нашата", а "вашта" от "вашата", само дето липсват апострофите, ама те според мен логично биха се подразбрали влагайки малко повече усет и въображение Нищо лично, ама много задълба в тая граматика, и то визирайки човек доказал се многократно като такъв с богата обща култура и познания

Коментар

Съжалявам, ама с тагива груби грешки - не,
                                Ако трябва да мисля дали е неграмотен или се шегуша - определено неграмотен.
                                За всичко друго си има емотиконки...или главни букви...
                                Ей грамотнико, не можа ли да прозреш че "нашта" може би е съкратено от "нашата", а "вашта" от "вашата", само дето липсват апострофите, ама те според мен логично биха се подразбрали влагайки малко повече усет и въображение Нищо лично, ама много задълба в тая граматика, и то визирайки човек доказал се многократно като такъв с богата обща култура и познания

Коментар

Working...
                                X