IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Наздраве, бау - бау
    Лелче, чичката ревнив ли е или мо'е си те свалкаме от време на време? Ърмм ..?

П.П. Русото не е ревнив да те успокоя - хихи

Чиърс!

Коментар

• Мечка,

докат' висиш да чакаш да те прасне поредния коан свише по каската, на да сричаш, че ще те прайкаме столетник

http://bowentherapy.files.wordpress....bbd18ad0ba.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бау-бау, добри 'орица

Днес теглих едни дълго-свирещи и викам: Ламя, имаш диабет тип 2 с исхимична болест на сърцето - ай, поспри се малко с тия картофи и ориз.

Строих го да търчи до пазара за пресни свински ребра - овкусих ги със сол, чер пипер и кимион и да висят в хладилника докат' се кисне бобеца.

Утре ще се сваряват, почистват, бульона се запазва и му врътвам един бобец със свинско да еВа ...

Само се чудя в к'ъв стил да му го изтегля - той тракийски не обича, свикнал е кат' техника само на водниста основа с някой зеленчук вътре да плава и тая нощ ще умувам.

План Б да му го изтегля първо по-чорбест и като преполови тенджерата да му омахам една запръжка с олио, червен пипер и брашно и ще стане като друга манджа/яхния демек.

Да'е .. битовизмите му да'е ...

Ха, наздраве!
        Наздраве, бау - бау

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица

Днес теглих едни дълго-свирещи и викам: Ламя, имаш диабет тип 2 с исхимична болест на сърцето - ай, поспри се малко с тия картофи и ориз.

Строих го да търчи до пазара за пресни свински ребра - овкусих ги със сол, чер пипер и кимион и да висят в хладилника докат' се кисне бобеца.

Утре ще се сваряват, почистват, бульона се запазва и му врътвам един бобец със свинско да еВа ...

Само се чудя в к'ъв стил да му го изтегля - той тракийски не обича, свикнал е кат' техника само на водниста основа с някой зеленчук вътре да плава и тая нощ ще умувам.

План Б да му го изтегля първо по-чорбест и като преполови тенджерата да му омахам една запръжка с олио, червен пипер и брашно и ще стане като друга манджа/яхния демек.

Да'е .. битовизмите му да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            (само за заден фон на приказките на масата, който иска да си пусне на слушалките )
            Временната Комисия за изработване на НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС ... НА ЖИВО
            .... следва влизане в пленарна зала на варианта от днес

http://tv.bnt.bg/bnt2/ )
            Аз казах ли ти ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Ще прозвучи много сексистки, но жените трябва да са като рибите - да мълчат и да отварят устата,,,,,,за ягодата с шампанско....
              наблягаш на аналогията ма да вкарам и малко действие ))
              морските сирени да си гледат музиката, ... рибите да плуват ))
              пък...ягодите до ваната

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                От едно рамо в едно от осемте крачета, бре. Октоподът имаше 3 сърца, а се опложда от третото пипало, това съм запомнила от уроците по физиология
                Ъм, аз в тези уроци не бях много внимателен. Сега се сещам защо октоподите обичат да ги почесват по рамото

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  "Рибите не могат да свирят на пиано, щот нямат пръсти"
                  Спондж Боб
                  Ще прозвучи много сексистки, но жените трябва да са като рибите - да мълчат и да отварят устата,,,,,,за ягодата с шампанско....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Трябва да има речна и морска риба...Така съм чувал...
                    "Рибите не могат да свирят на пиано, щот нямат пръсти"
                    Спондж Боб
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      и аз съм чувала от рибари-готвачи, че Рибна супа става с 5-7 риби ))
                      само, в тая фантастична матроска деликатесия, топчетата кво са, ммм, едва ли са желиран витамин де
                      Трябва да има речна и морска риба...Така съм чувал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Срам ме е да ти кажа А семето отгде ли идва?
                        От едно рамо в едно от осемте крачета, бре. Октоподът имаше 3 сърца, а се опложда от третото пипало, това съм запомнила от уроците по физиология
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Семе от мъжки октопод със 7 крака
                          а като бях малка ми казваха, че пия рибено масло е, малко по-червени бяха ...

Коментар

Ами що тогава е окто!?
                            да не намекваш за нещо ...орязано
                            или предпочиш да е само ....под

(само за заден фон на приказките на масата, който иска да си пусне на слушалките )
                            Временната Комисия за изработване на НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС ... НА ЖИВО
                            .... следва влизане в пленарна зала на варианта от днес

http://tv.bnt.bg/bnt2/ )

Коментар

Ами що тогава е окто!?
                              Срам ме е да ти кажа А семето отгде ли идва?

Коментар

Семе от мъжки октопод със 7 крака
                                Ами що тогава е окто!?
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X