IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    успех
    дано го вкараш в позитивна нотка, че нещо е тръгнал масов негативизъм, като че ли иде края на света и няма друг отвъд този ))
    Оо .. Йее .. там добрите ( българите ) ще победят на финала

Малко ще ви разбия представите за света, но въобще не го пиша за БГ пазар казах - демек - няма да разберете даже - понеже ще ми се пръкнат поредните Мечки с 2-те ръце в гъза, дет' не могат гъбена супа да сготвят, ама ще ми се карат.

Така станаха нещата вече - всичко се изнася навън. Вътре си ги гледайте лауреатите, дет' 2 стинки не могат да изкарат, ако не са на заплата.

Чиърс!
    Last edited by marandi; 16.10.2013, 01:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ...
      Пиша едно фентъзи от близо година - сюжетната линия е готова - ...
      успех
      дано го вкараш в позитивна нотка, че нещо е тръгнал масов негативизъм, като че ли иде края на света и няма друг отвъд този ))

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Смешно-тъжен е този факт. Даже, мисля, че по- правилна е обратната подредба на думите.
        Ъъ ... прощавай ( нормално е да не ми разбереш хумура с романса )

Пиша едно фентъзи от близо година - сюжетната линия е готова - за 8 месеца почти съм написал 2-3 глави - сега ще добавя още 4-5 нови до четъртък/петък като се върне Ламята.

Продуктът не е за БГ пазар насочен въобще и половината го пиша наум на инглиш - т.е. въобще няма да се разбере, че е писан от българин някога.

П.П. Предполагам ще се съгласиш, че всеки си има хобита и шанса да не готвя по 3 пъти на ден по печки, щот' Ламята е гладна ми е перфектния интервал да се мушна поне малко за хобито си.

На добро място е Ламята - при брат ми - а там е категория над 5 звезден хотел кат' обстановка и ся ще го разкарват по доценти и доктори на мед. науки. Точно на 400 м, където ви убиха митрополит Кирил отгоре е Ламята в момента.

Демек, почиваме си взаимно - дано наваксам с писането, че гася телефони, нет, ТВ-та и т.н. понеже ми трябва концетрация, а с месеци я нямах и сега да наваксам малко

Ха, наздраве!
        Last edited by marandi; 16.10.2013, 00:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Тия 2 дни обаче 'ноу готини за къркане - Ламята/печките ги нЕна - идеално време за писане на романси да'е ..
          Смешно-тъжен е този факт. Даже, мисля, че по- правилна е обратната подредба на думите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            А, то за тази работа никой не остава валат. Рано или късно. Обаче май има прераждания. Поне аз така мисля. Тъй че май не е толкоз страшно
            Мечка страх,мен НЕ !!! (щот аз пия )

Стига,че ше дойде винкелистия и пак ше ме пита от де съм бил
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              И какво от това!!!
              Има няма още толкова време живот да се живее .....пука им на камбанариите за мен,ша зна'ш
              Така че дали сега или чак тогава ще им пикая на камбанариите,все ми е тая ....но по-добре рано,че краят е неизвестно кога и да не остана валад
              А, то за тази работа никой не остава валат. Рано или късно. Обаче май има прераждания. Поне аз така мисля. Тъй че май не е толкоз страшно
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Абе сички сме егоисти. За тези които не са стюардесите изнасят лекции в самолета, да тургат маските първо на себе си.

Обаче ти ги разбираш КАМБАНАРИИТЕ !!!
                И какво от това!!!
                Има няма още толкова време живот да се живее .....пука им на камбанариите за мен,ша зна'ш
                Така че дали сега или чак тогава ще им пикая на камбанариите,все ми е тая ....но по-добре рано,че краят е неизвестно кога и да не остана валад

Коментар

Такова впечатление ли оставям ...на кахърен
                  Пък аз си мислех,че на закоравял егоист
                  Абе сички сме егоисти. За тези които не са стюардесите изнасят лекции в самолета, да тургат маските първо на себе си.

Обаче ти ги разбираш КАМБАНАРИИТЕ !!!
                  tnm

Коментар

Не се кахъри. И моят е бъгаф.

Мога да споря убедително сам със себе си защитавайки противоположни позиции.
                    Такова впечатление ли оставям ...на кахърен
                    Пък аз си мислех,че на закоравял егоист

Коментар

Когато мозъкът е бъгав,като моят,и ражда мисли за безброй експерименти едновременно....то колко ли истини ще да са
                      Не се кахъри. И моят е бъгаф.

Мога да споря убедително сам със себе си защитавайки противоположни позиции.
                      tnm

Коментар

Тука като филососвахме един път и Кев каза, че какъвто е резултата от експеримента, такава е ИСТИНАТА !!!
                        Когато мозъкът е бъгав,като моят,и ражда мисли за безброй експерименти едновременно....то колко ли истини ще да са

Коментар

Цъ.Космо го беше похвалил ....телешки и свински сърца на далъмчета,като пъстърма

Сетих се една история - почерпени с приятели в една кръчма,излизаме навън да пушим(щот нали забранено вътре) и се заглеждам в една тераса на блок,който е през улицата идва реда гаражи и беше тъмно.Терасата и тя тъмна,но стаята отзад свети.Заглеждам се и виждам нещо като като пране,но ....но ми прави вчипитление - викам си "Бре,тия само чорапи ли носят бре,баси прането " .Усъмних се и следващата мисъл беше "Ха,далъмчета ще да са ....уха,цяла тераса,цели два простира ".Усъмнен в пияната си тиква споделих с приятелите си пушачи и стана дискутиране - е ли е пране,или е мезелик .
                          Пияни манерки .....за малко да отидем да звъннем на вратата на човека и да го питаме дали ми е вярна теорията за далъмчетата
                          Тука като филососвахме един път и Кев каза, че какъвто е резултата от експеримента, такава е ИСТИНАТА !!!
                          tnm

Коментар

Що бре ??? И сланина ли имаш
                            Цъ.Космо го беше похвалил ....телешки и свински сърца на далъмчета,като пъстърма

Сетих се една история - почерпени с приятели в една кръчма,излизаме навън да пушим(щот нали забранено вътре) и се заглеждам в една тераса на блок,който е през улицата идва реда гаражи и беше тъмно.Терасата и тя тъмна,но стаята отзад свети.Заглеждам се и виждам нещо като като пране,но ....но ми прави вчипитление - викам си "Бре,тия само чорапи ли носят бре,баси прането " .Усъмних се и следващата мисъл беше "Ха,далъмчета ще да са ....уха,цяла тераса,цели два простира ".Усъмнен в пияната си тиква споделих с приятелите си пушачи и стана дискутиране - е ли е пране,или е мезелик .
                            Пияни манерки .....за малко да отидем да звъннем на вратата на човека и да го питаме дали ми е вярна теорията за далъмчетата

Коментар

Това ми прилича на проучване и за да не ме сполети съдбата на Манков,няма да потвърдя и ще отричам доста убедително
                              Що бре ??? И сланина ли имаш
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Братчед /пето коляно по мъжка линия/, нема начин да не си сварил някой друг тон ракия
                                Това ми прилича на проучване и за да не ме сполети съдбата на Манков,няма да потвърдя и ще отричам доста убедително

Коментар

Working...
                                X