IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Има и още по лесно....
    Прав е Димитър, като им спрем детските кинти, ще спрат да раждат и ще се изнесат по европата. Ако вземат да правят зулуми, тогава ще им приложим "лесното".

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      Абе, тая седмица се жалват, че ако вървяло така до еди-коя си година българите сме щели да сме наполовина. Какъв проблем е това, има сУма ти статии как Земята е пренаселена, че не може да изхранва толкова хора и все в този дух.

А за увеличаващото се римско население има лесно решение -- премахват "детските" въобще, да видим тогава по колко чавета ще правят.
      Има и още по лесно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        А за увеличаващото се римско население има лесно решение -- премахват "детските" въобще, да видим тогава по колко чавета ще правят.
        Имаш предвид циганите.

Да, има начин, лесен начин, за спомагане на истинските родители - не даваш на калпак дете на родителите, а сваляш данъците на родителите за всеко дете.

Ама... евреите това ин ги не е кеф. Те се крият, засега, зад циганите.

Ще потретя един виц в тази смисъл:
        Дедо Мойше умира, дошло му времето...
        Около смъртното му легло е целата дългоноса еврейска миризлива сган - чека да получи нещо.
        Мойше се разпорежда за последно:
        Магазина да вземе Ицик!
        Бързите кредити да вземе Аврам!
        Зара да продължава ебането с генерала, ще изскочи нещо от там!
        Свободните пари ги дръжте под дюшека, но ги пускайте в оборот през Аврам!
        ... Зел да се задъхва вече ...
        ...И последно: пазете циганите!!!...
        Целата еврейска сган наоколо: Ой-вей, дедо Моше, ама как така... циганите??!

Мойше: Така! Защото свършат ли циганите, започват ни нас!
        И издъхнал.

Край на вица.

Лека нощ.
        Last edited by vmankov; 04.01.2014, 18:36.

Коментар

• Абе, тая седмица се жалват, че ако вървяло така до еди-коя си година българите сме щели да сме наполовина. Какъв проблем е това, има сУма ти статии как Земята е пренаселена, че не може да изхранва толкова хора и все в този дух.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Манков, това е абсолютна дзен-мантра в български вариант - ясен текст, кратки фрази, въздействаща музика, красиви пейзажи и картини в клипа, усмихнати лица, слънце, природа, цветя - все асоциации за нещо хубаво, приятно и отпускащо! С две думи - супер яко!
            Не го бях осъзнал, но май си прав, kev!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Ще трябва да намерим начин да се адаптираме и по-добре да започнем по-скоро, отколкото да продължаваме с това отрицание - какви били циганите, емигрантите, другите като цяло, пък какви маргаритки сме ние и как световният заговор е срещу нас.
              Разбира се, че световният еврейски заговор е срещу нас, българите. И не само срещу нас.
              Но ние имаме една вкусна природа, която могат да ни вземат - и ни я вземат.
              Там е, чаша чай, световният заговор срещу българите.

И ния си трайкаме, нали?
              Да.

Да го еба!

Коментар

Като в онзи виц с обявата: "не търся нищо, само да се похваля"

Аз сега чета, че 50-годишните са новите 40-годишни - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2856779
                И се почувствах на 25 г.
                Да пич, ама като я гледам тази статия, за да бъдеш нов 50, 40-годишен трябва да си поне милионер
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Човек първо трябва да отмъсти на комунистите !!!
                  Първо трябва да се конкретизира кои са комунистите- ликвидаторите, които взеха предприятията за по един пробит $ или лев, или тези (българският народ), които и сега продължават да изплащат дълговете, с които се построиха тези предприятия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    На мен също не ми пречи и трезвен да се чувствам изтощен, и празен, и тъжен, и озлобен и без мечти, и без бъдеще и без настояще понякога
                    Добрутро!
                    "...Да, има по земята и небето
                    неща, Хорацио, които нашата
                    нещастна философия не е
                    дори сънувала!..."

Постепенно разбираме, че наистина има такива неща, но в същото време осъзнаваме че все още не сме дорасли за да ги усетим, чуем и видим. И постоянно търсим ключът който ще отключи тази врата, зад която изведнъж пред нас ще се разкрият безброй чудеса. За някой този ключ е алкохолът, за друг екстремни спортове, за трети философски четива, за друг пък музиката или пък някакво любимо хоби, за пети работата, но факт е че това ни прави осъзнати - търсенето на новото и непознатото. И тутакси сега ми се явява едно различно на горните, но потенциално решение в тази толкова сложна ситуация, и то в голяма степен мисля че би могло да е... въображението ни!

И да сте здрави, ей!

Коментар

човек първо трябва да построи собствения си комунизъм,
                      Човек първо трябва да отмъсти на комунистите !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        На мен вчера служебно ми изпратиха първоначалните данни за демографската статистика за 2013та в България.... Май щем не щем 50 годишните ще стант 40 годишни... Да не говорим че апокалипсиса е още по гоилям от колкото се пише заради факта че 50% от новородените не са с майчин български език и се очаква да имат средна продължителност на живота до 40 години, през коиот няма да внесат и лев данък, но ще харчат държавни средства...
                        ...
                        България не е остров - и в пряк, и в преносен смисъл, - следователно няма как да ни подмине общата тенденция на застаряване и малограмотност на населението. Ще трябва да намерим начин да се адаптираме и по-добре да започнем по-скоро, отколкото да продължаваме с това отрицание - какви били циганите, емигрантите, другите като цяло, пък какви маргаритки сме ние и как световният заговор е срещу нас.
                        Няма как да живеем живота на родителите си, когато образованието и работата бяха задължителни, а битовата престъпност - около нулата.
                        Щем, не щем, ще трябва да се адаптираме.

Коментар

Аз също съм доволен от живота СИ Бате Пешо. За себе си и близките само живот и здраве. Понякога обаче е нужно малко повече от това да си доволен от живота си. Нали?
                          Доволен ли си от живота на другите?
                          Чунчи възпитан съм да не се меся в живота на другите.В природата всичко е хармония и всеки получава това което заслужава.Не мисля че лакомията на българите за пари апартаменти и пари ще ги направи щастливи.Който не е доволен да се замисли какво прави и защо му се случват неща които не му харесват.Ома един разум над нас който управлява живота и съдбата ни.Така че всеки каквото си е заслужил несправедливост в природата няма.Всичко се случва съгласно законите и.

Коментар

• Наивник,
                            все отнякъде трябва да се тръгне. Неслучайно е казано, че човек първо трябва да построи собствения си комунизъм, преди да узрее за мисълта за общото благо и че няма как човек да е напълно ОК в свят, който като цяло не е ОК. В смисъл, че какво като имаш ферари, бентли или каквото и да е, ако така и така го караш по пътища, за които трябва танк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              На мен пък не ми трябва да се напия за да съм щастлив.Доволен съм от живота и от това което имам.Искам само здраве за мен семейството ми приятелите и за всички българи.Каквото съм поискал Бог ми го е дал.Че дори и повече.
                              Аз също съм доволен от живота СИ Бате Пешо. За себе си и близките само живот и здраве. Понякога обаче е нужно малко повече от това да си доволен от живота си. Нали?
                              Доволен ли си от живота на другите?

Коментар

На мен също не ми пречи и трезвен да се чувствам изтощен, и празен, и тъжен, и озлобен и без мечти, и без бъдеще и без настояще понякога
                                Добрутро!
                                На мен пък не ми трябва да се напия за да съм щастлив.Доволен съм от живота и от това което имам.Искам само здраве за мен семейството ми приятелите и за всички българи.Каквото съм поискал Бог ми го е дал.Че дори и повече.

Коментар

Working...
                                X