Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеАбе, тая седмица се жалват, че ако вървяло така до еди-коя си година българите сме щели да сме наполовина. Какъв проблем е това, има сУма ти статии как Земята е пренаселена, че не може да изхранва толкова хора и все в този дух.
А за увеличаващото се римско население има лесно решение -- премахват "детските" въобще, да видим тогава по колко чавета ще правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеА за увеличаващото се римско население има лесно решение -- премахват "детските" въобще, да видим тогава по колко чавета ще правят.
Да, има начин, лесен начин, за спомагане на истинските родители - не даваш на калпак дете на родителите, а сваляш данъците на родителите за всеко дете.
Ама... евреите това ин ги не е кеф. Те се крият, засега, зад циганите.
Ще потретя един виц в тази смисъл:
Дедо Мойше умира, дошло му времето...
Около смъртното му легло е целата дългоноса еврейска миризлива сган - чека да получи нещо.
Мойше се разпорежда за последно:
Магазина да вземе Ицик!
Бързите кредити да вземе Аврам!
Зара да продължава ебането с генерала, ще изскочи нещо от там!
Свободните пари ги дръжте под дюшека, но ги пускайте в оборот през Аврам!
... Зел да се задъхва вече ...
...И последно: пазете циганите!!!...
Целата еврейска сган наоколо: Ой-вей, дедо Моше, ама как така... циганите??!
Мойше: Така! Защото свършат ли циганите, започват ни нас!
И издъхнал.
Край на вица.
Лека нощ.Last edited by vmankov; 04.01.2014, 18:36.
Коментар
-
Абе, тая седмица се жалват, че ако вървяло така до еди-коя си година българите сме щели да сме наполовина. Какъв проблем е това, има сУма ти статии как Земята е пренаселена, че не може да изхранва толкова хора и все в този дух.
А за увеличаващото се римско население има лесно решение -- премахват "детските" въобще, да видим тогава по колко чавета ще правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМанков, това е абсолютна дзен-мантра в български вариант - ясен текст, кратки фрази, въздействаща музика, красиви пейзажи и картини в клипа, усмихнати лица, слънце, природа, цветя - все асоциации за нещо хубаво, приятно и отпускащо! С две думи - супер яко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЩе трябва да намерим начин да се адаптираме и по-добре да започнем по-скоро, отколкото да продължаваме с това отрицание - какви били циганите, емигрантите, другите като цяло, пък какви маргаритки сме ние и как световният заговор е срещу нас.
Но ние имаме една вкусна природа, която могат да ни вземат - и ни я вземат.
Там е, чаша чай, световният заговор срещу българите.
И ния си трайкаме, нали?
Да.
Да го еба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеКато в онзи виц с обявата: "не търся нищо, само да се похваля"
Аз сега чета, че 50-годишните са новите 40-годишни - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2856779
И се почувствах на 25 г.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧовек първо трябва да отмъсти на комунистите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа мен също не ми пречи и трезвен да се чувствам изтощен, и празен, и тъжен, и озлобен и без мечти, и без бъдеще и без настояще понякога
Добрутро!
неща, Хорацио, които нашата
нещастна философия не е
дори сънувала!..."
Постепенно разбираме, че наистина има такива неща, но в същото време осъзнаваме че все още не сме дорасли за да ги усетим, чуем и видим. И постоянно търсим ключът който ще отключи тази врата, зад която изведнъж пред нас ще се разкрият безброй чудеса. За някой този ключ е алкохолът, за друг екстремни спортове, за трети философски четива, за друг пък музиката или пък някакво любимо хоби, за пети работата, но факт е че това ни прави осъзнати - търсенето на новото и непознатото. И тутакси сега ми се явява едно различно на горните, но потенциално решение в тази толкова сложна ситуация, и то в голяма степен мисля че би могло да е... въображението ни!
И да сте здрави, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениечовек първо трябва да построи собствения си комунизъм,Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНа мен вчера служебно ми изпратиха първоначалните данни за демографската статистика за 2013та в България.... Май щем не щем 50 годишните ще стант 40 годишни... Да не говорим че апокалипсиса е още по гоилям от колкото се пише заради факта че 50% от новородените не са с майчин български език и се очаква да имат средна продължителност на живота до 40 години, през коиот няма да внесат и лев данък, но ще харчат държавни средства...
...
Няма как да живеем живота на родителите си, когато образованието и работата бяха задължителни, а битовата престъпност - около нулата.
Щем, не щем, ще трябва да се адаптираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз също съм доволен от живота СИ Бате Пешо. За себе си и близките само живот и здраве. Понякога обаче е нужно малко повече от това да си доволен от живота си. Нали?
Доволен ли си от живота на другите?
Коментар
-
Наивник,
все отнякъде трябва да се тръгне. Неслучайно е казано, че човек първо трябва да построи собствения си комунизъм, преди да узрее за мисълта за общото благо и че няма как човек да е напълно ОК в свят, който като цяло не е ОК. В смисъл, че какво като имаш ферари, бентли или каквото и да е, ако така и така го караш по пътища, за които трябва танк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа мен пък не ми трябва да се напия за да съм щастлив.Доволен съм от живота и от това което имам.Искам само здраве за мен семейството ми приятелите и за всички българи.Каквото съм поискал Бог ми го е дал.Че дори и повече.
Доволен ли си от живота на другите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа мен също не ми пречи и трезвен да се чувствам изтощен, и празен, и тъжен, и озлобен и без мечти, и без бъдеще и без настояще понякога
Добрутро!
Коментар
Коментар