Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Никой не ти отговаря от "астролозите" - остава на автопилот да караш, или можеш да се закачиш на инмарсат...

Интересно е, че и аз имам почти същият проблем и то - пак от лятото насам...
...миии, говорих си в горещините с един човек, а той ми спомена /останах с впечатление, че само "чешем" езици/, че му трябваМ за една работа, в една страна, НО - отсам Голямата вода..., френскоговоряща... Миии - май съм си дилетант - признавам /в някои области - не по специалността/, но не това е било решаващо, а съзнанието, с което приех идеята: мислех, че е нещо, разположено в близкото бъдеще...
Като гледам френски филми, на мен - мога да кажа, французите ми се виждат, като че - замесени с различно тесто, мили ми са някак французите /основно, заради женските представители на нацията, ЛИ - французойките - не зная.../..., но това не ми е повлияло върху мислите до сега... Месец, два - минаха и нещата се позабравиха, а аз - както всички в тая страна /търсещ по-доброто/ - намерих нова работа /за кой ли път/ - и я подхванах серьОзно /тоя път/...
Да де, ама - и това за втори път ми се случва - да почна нова работа - и след броени дни да ми се обадят от друго работно място... Първият път съжалявах, защото отказах.
Сега пък е вторият случай. Леко се колебая, но тоя път са ми оставили по-дълъг срок за размисъл - около Коледа...
И сега, точно като колегата /а вероятно и като много други колеги, представени тук/, когото цитирам - и аз като него мисля, какво печелим, когато губим..., и обратното, де, за да е пълна - изказаната от някого мислА /максима/...

Всички вече станахме Граждани на света - ей го деЙ скайпа, а с него всичко изглежда точно, като на един х............./хвърлей/ - място...

В заключение: АКО има планета, която ни "обърква" работите, то същата ВЕРОЯТНО ни проправя пътя, точно по логиката на пълният хаос, който е създал живот на това - зареяно някъде във Вселената /наше/ небесно тяло, наречено от някого Земя, но по какви причини - дори и не се интересуваме...

Коментар