IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добдо утро tnm
    Добро утро на всички

Мдаааааааааааааааааа
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Аз па днес слушах простотиите за новия бюджет - 2014.

Пълни глупости - кат' на БаМмкоФф ... преди т'ва - тия ебаха ма'ата на БГ-то .

Ся отиваме към тоя вариант, дет' го писах да се пазите да не ходим там, че ста'а мазано:
      ---------------

21.06 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528

Виж датата кога го писах - още преди изборите - просто технически го забавих кат' прогноза ( без да знам изборния резултат ) и кат' го пуснах вече Боко не беше върнал мандата.

---------------------

Баси бюджета в стил - Т'ва дет' аз мо'а ви го обещея - никой не мо'е ви го даде?

И прогнозирали 1.8% ръст на БВП - па още от месеци лая, че БГ тряя дъни агресивен бюджет за ик. ръст над 5-6%/годишно и то поне 5-6 години.

Демек "прехода" от 25 години, ще го правим 30 ся?!? ( ма, кой ще ги чака, бря? )
      -----------------------

Уморих се, брат - вече не мога и да псуам да'е ... - бе, Господ няма ли дойде да си прибере версиите накуп и да се оправите, бря.

Баси цирковете - 1.8% ръст и ко шъ прайте? - още една година с 5 лева към пенциите и 5 лева за майките? Аз па мо'а се фана на бас, че въобще няма да има ръст и ще около нулата.

Бе - да питат как се прави да'е .... - за БГ няма върна никой.

Отиваме на тоя сценарий ( линкчето ) - само, че тоя път няма са платени от едните и платени от другите циркаджии. Ще изскочат другите.
      Last edited by marandi; 24.10.2013, 02:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
        А бе каква е тази сряда, 23 Октомври
        И при мен се получи двоумене. От една страна трябваше да тръгна днес, но казаха след 2 седмици, в следващото пристанище.
        Пак днес се обадиха и от друго място, за края на Ноемри за заплата с 50% повече. Само че първите са реални,с агент в БГ, а другите са само по Интернет и телефон. И двете компании, особено втората изглеждат перфектно в сайтовете си в Интернет.
        С първата минах интервю и всичко уж е наред, но знаеш ли какво ще направят гърците след 2 седмици? Ако кажат чакай пак
        Ха, добре дошъл, Мастър 7 плажни хавлии

Липсвате много на форума диванетата кат' тебека, Серго, Космо и т.н. да не изреждам.

П.П. Ся Балтик Драй индекс прави лек опит за качване и предполагам затова валят предложения.

Ма, кротко и с лИбоф - демек по-предпазливо - джугай през международен синдикат задълже.

Успех!!

Коментар

• А бе каква е тази сряда, 23 Октомври
          И при мен се получи двоумене. От една страна трябваше да тръгна днес, но казаха след 2 седмици, в следващото пристанище.
          Пак днес се обадиха и от друго място, за края на Ноемри за заплата с 50% повече. Само че първите са реални,с агент в БГ, а другите са само по Интернет и телефон. И двете компании, особено втората изглеждат перфектно в сайтовете си в Интернет.
          С първата минах интервю и всичко уж е наред, но знаеш ли какво ще направят гърците след 2 седмици? Ако кажат чакай пак

Коментар

• Лека Ви нощ на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=HZ2CKerY854

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
              За мен - "отсам Голямата вода" - не означава "зад океана", а последното /зад океана/ - е валидно /пак според мен/ - именно за Канада, но и АКО ме поканят в Канада, то няма да е във френскоговорящата част /сигурен съм/...
              И във Франция е хубаво.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Зарата, ако те канят в Канада, заминавай- няма да те вържат там.
                Вярно, зимата им хич не е хубав сезон, но едва ли ще пропуснеш нещо кой знае какво тук, освен задълбочаващата се криза.

За мен - "отсам Голямата вода" - не означава "зад океана", а последното /зад океана/ - е валидно /пак според мен/ - именно за Канада, но и АКО ме поканят в Канада, то няма да е във френскоговорящата част /сигурен съм/...
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Не тръгнах в тая посока на мислите ти, а Коледа свързвам най-малко със свинско и винско - лошо е, че винаги си върша работата с голямо желание, винаги в началото оправям големи бакии - и тъкмо подредя нещата - и почвам да се хващам с еретичните мисли, че някак губя интерес... /несериозна работа - самокритично......., но наистина бях изненадан от бързото развитие на конкретният казус, т.е. - вече щях да съм някъде си, ако ПЪК не бяха се случили разни проблеми, които няма как да се решават дистанционно...., но както и да е...
                  В Канада съм ходил. Харесва ми.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Коледа - краен срок - грух-грух.

Това ми беше шегата.

Не тръгнах в тая посока на мислите ти, а Коледа свързвам най-малко със свинско и винско - лошо е, че винаги си върша работата с голямо желание, винаги в началото оправям големи бакии - и тъкмо подредя нещата - и почвам да се хващам с еретичните мисли, че някак губя интерес... /несериозна работа - самокритично......., но наистина бях изненадан от бързото развитие на конкретният казус, т.е. - вече щях да съм някъде си, ако ПЪК не бяха се случили разни проблеми, които няма как да се решават дистанционно...., но както и да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Зарата, ако те канят в Канада, заминавай- няма да те вържат там.
                      Вярно, зимата им хич не е хубав сезон, но едва ли ще пропуснеш нещо кой знае какво тук, освен задълбочаващата се криза.
                      "Ах Канада, ах Канада
                      ще продам аз новата си Лада !!!
                      Бих дал и последната си риза
                      за билет до Монреал и виза !!!"

tnm

Коментар

• Зарата, ако те канят в Канада, заминавай- няма да те вържат там.

Коментар

• http://www.astro.com/horoscopes

Коментар

....да не се окаже, че форумът ще се дислоцира в едни и същи географски ширини..., лошо няма....../не че нещо пречи за кореспонденцията от различни точки на света.../
                            Коледа - краен срок - грух-грух.

Това ми беше шегата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Около тази дата на доста същества са дали време за размисъл и краен срок.
                              ....да не се окаже, че форумът ще се дислоцира в едни и същи географски ширини..., лошо няма....../не че нещо пречи за кореспонденцията от различни точки на света.../

Коментар

Никой не ти отговаря от "астролозите" - остава на автопилот да караш, или можеш да се закачиш на инмарсат...

Интересно е, че и аз имам почти същият проблем и то - пак от лятото насам...

...миии, говорих си в горещините с един човек, а той ми спомена /останах с впечатление, че само "чешем" езици/, че му трябваМ за една работа, в една страна, НО - отсам Голямата вода..., френскоговоряща... Миии - май съм си дилетант - признавам /в някои области - не по специалността/, но не това е било решаващо, а съзнанието, с което приех идеята: мислех, че е нещо, разположено в близкото бъдеще...

Като гледам френски филми, на мен - мога да кажа, французите ми се виждат, като че - замесени с различно тесто, мили ми са някак французите /основно, заради женските представители на нацията, ЛИ - французойките - не зная.../..., но това не ми е повлияло върху мислите до сега... Месец, два - минаха и нещата се позабравиха, а аз - както всички в тая страна /търсещ по-доброто/ - намерих нова работа /за кой ли път/ - и я подхванах серьОзно /тоя път/...

Да де, ама - и това за втори път ми се случва - да почна нова работа - и след броени дни да ми се обадят от друго работно място... Първият път съжалявах, защото отказах.

Сега пък е вторият случай. Леко се колебая, но тоя път са ми оставили по-дълъг срок за размисъл - около Коледа...

И сега, точно като колегата /а вероятно и като много други колеги, представени тук/, когото цитирам - и аз като него мисля, какво печелим, когато губим..., и обратното, де, за да е пълна - изказаната от някого мислА /максима/......, защото, ако се задълбочим в подробностите - ОКОЛО Големите води винаги нещата се развиват някак - като че по-изгодно за хората като мен: НЕполитици, НЕкомпетентни навсякъде, но съгласни да почнат дори от самото начало, НЕориентирани към "големия" бизнес, НЕжелаещи да споделят мисленето на разни "вождове" и т.н....

Всички вече станахме Граждани на света - ей го деЙ скайпа, а с него всичко изглежда точно, като на един х............./хвърлей/ - място...

В заключение: АКО има планета, която ни "обърква" работите, то същата ВЕРОЯТНО ни проправя пътя, точно по логиката на пълният хаос, който е създал живот на това - зареяно някъде във Вселената /наше/ небесно тяло, наречено от някого Земя, но по какви причини - дори и не се интересуваме......, т.е. - малко по-вляво, или вдясно - няма такова значение за Всемира, а за индивида - не е без значение...
                                Около тази дата на доста същества са дали време за размисъл и краен срок.

Коментар

Working...
                                X