IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    Дюбрутру
    .....................................

а сега да поплача на виртуално рамо
    обаждат ми се за работа две седмици репеар
    отвъд голямата вода на източното крайбрежие
    обаче ако тръгна ,ще изтърва контракта
    който не се случи септември

и тогава изтървах пък безплатен круиз
    из нашто море

има ли астролог сред старците да ми каже тая година
    коя планета ми бърка работите

Никой не ти отговаря от "астролозите" - остава на автопилот да караш, или можеш да се закачиш на инмарсат...

Интересно е, че и аз имам почти същият проблем и то - пак от лятото насам...

...миии, говорих си в горещините с един човек, а той ми спомена /останах с впечатление, че само "чешем" езици/, че му трябваМ за една работа, в една страна, НО - отсам Голямата вода..., френскоговоряща... Миии - май съм си дилетант - признавам /в някои области - не по специалността/, но не това е било решаващо, а съзнанието, с което приех идеята: мислех, че е нещо, разположено в близкото бъдеще...

Като гледам френски филми, на мен - мога да кажа, французите ми се виждат, като че - замесени с различно тесто, мили ми са някак французите /основно, заради женските представители на нацията, ЛИ - французойките - не зная.../..., но това не ми е повлияло върху мислите до сега... Месец, два - минаха и нещата се позабравиха, а аз - както всички в тая страна /търсещ по-доброто/ - намерих нова работа /за кой ли път/ - и я подхванах серьОзно /тоя път/...

Да де, ама - и това за втори път ми се случва - да почна нова работа - и след броени дни да ми се обадят от друго работно място... Първият път съжалявах, защото отказах.

Сега пък е вторият случай. Леко се колебая, но тоя път са ми оставили по-дълъг срок за размисъл - около Коледа...

И сега, точно като колегата /а вероятно и като много други колеги, представени тук/, когото цитирам - и аз като него мисля, какво печелим, когато губим..., и обратното, де, за да е пълна - изказаната от някого мислА /максима/......, защото, ако се задълбочим в подробностите - ОКОЛО Големите води винаги нещата се развиват някак - като че по-изгодно за хората като мен: НЕполитици, НЕкомпетентни навсякъде, но съгласни да почнат дори от самото начало, НЕориентирани към "големия" бизнес, НЕжелаещи да споделят мисленето на разни "вождове" и т.н....

Всички вече станахме Граждани на света - ей го деЙ скайпа, а с него всичко изглежда точно, като на един х............./хвърлей/ - място...

В заключение: АКО има планета, която ни "обърква" работите, то същата ВЕРОЯТНО ни проправя пътя, точно по логиката на пълният хаос, който е създал живот на това - зареяно някъде във Вселената /наше/ небесно тяло, наречено от някого Земя, но по какви причини - дори и не се интересуваме......, т.е. - малко по-вляво, или вдясно - няма такова значение за Всемира, а за индивида - не е без значение...
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Дюбрутру
      Маранди
      ако бравата е бг-метал или обков/дългопол/
      то тя е универсална-езика се натиска към бравата и завърта в желаната посока
      има едно чопче на бравата ,което освобождава това движение
      не е необходимо никакво разглобяване
      обикновено има и инструкции
      май закъснях с обяснението

из нашто море

Монтирах го ей, ся за брава, патрон декорации за 15 мин. - просто 100 пъти казвах на Ламята да не пипа, щот' не може, па все тръгва.

Ходил с 1-на чанта при ключаря и тя разпиляна вътре - па, те хората те я събирали, вчера - днес пак.

Не му взели пари и му казали - повече не идвай.

Аз 2 дена му казах повече не пипай и ако говори български език - да го проумее - само да донесе пикливата брава има 2 купени патрона, че единия го разбих - докат' чатна, че не е от патрона, а горе една пружина скъсана на старата брава и проблема в бравата.

Те полски брави дет' има викаха навремето и няма части, па ся стандартите различни - бе, пълен боклук - няма разбиване после да'е ... нали си висях кат' глупак 2 дена на стълбите по 3 часа да си пафкам цигарки, докат' се върне некой комшо за инструмент и ток.

П.П. Наредих му и ключа на връзката - викам слагам един под прага да има, докат' извадиш други.

После 15 мин. си прибирам инсрумента да'е ... - щот' цяла седмица висим с 2 разпиляни брави и 3 патрона и са части и инструмент и дрелката вързана на най-близкия контакт, антрето за банята.

Пълен цирк - та, 15 мин и готово - монтирах я с поглед - ама е взел хром-никел патрон и т'ва няма разбиване после да'е ... - викам само такъв не купувай - той такъв купил.

Ха, наздраве! ( за круиза )
      Last edited by marandi; 23.10.2013, 18:44.

Коментар

• Дюбрутру
        Маранди
        ако бравата е бг-метал или обков/дългопол/
        то тя е универсална-езика се натиска към бравата и завърта в желаната посока
        има едно чопче на бравата ,което освобождава това движение
        не е необходимо никакво разглобяване
        обикновено има и инструкции
        май закъснях с обяснението

из нашто море

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ей, вие болшевиките и курбан чорбата ли искате да забраните ???
          То пък щото "тропс" е супербългарско.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            ..Познала си наполовина ....Замок дверной

Ей заради такива "пропуски" едно от заведенията на "Тропс-къща -Българската Кухня",вече се нарича "Курбан чорба" или нещо от сорта - става дума за това на "Мария-Луиза", до бившето кино "Церковски"....

Мюслюминизацията ни е в пълен ход - за разлика от дегерберизацията и разборисофщината!
            Ей, вие болшевиките и курбан чорбата ли искате да забраните ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Тва с колелото в коридора си е класика. Че имаше време, когато и 3 парчета ги нареждахме

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                Велосипедът е важен атрибут в коридора.
                Преди години,съпругата на познат чете конско на групата/прави го с разбиране/ и
                казва:-Все пак,намалете обемите.Моят се прибрал,заспал в коридора и се завил
                с колелото
                на детето!

Здравейте,сладури!
                Мииии ....ня'а братче ....не стаа за възглавница и тва е ...само за завиване
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  ...Замок?
                  ..Познала си наполовина ....Замок дверной

Ей заради такива "пропуски" едно от заведенията на "Тропс-къща -Българската Кухня",вече се нарича "Курбан чорба" или нещо от сорта - става дума за това на "Мария-Луиза", до бившето кино "Церковски"....

Мюслюминизацията ни е в пълен ход - за разлика от дегерберизацията и разборисофщината!
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Маранди, тази история- с бравата, не биваше да я разказваш. Цяла седмица, дузина мъже, не можете да се справите с това. Какви изводи се налагат от самосебе си?

Тнм, за баенето на леговището питах.
                    Коридорът е широк и един велосипед, предполагам, не пречи на циркулацията на енергиите.
                    Велосипедът е важен атрибут в коридора.
                    Преди години,съпругата на познат чете конско на групата/прави го с разбиране/ и
                    казва:-Все пак,намалете обемите.Моят се прибрал,заспал в коридора и се завил
                    с колелото на детето!

Здравейте,сладури!

Коментар

Не прехвърляйте и тук това.
                      Явно не съм симпатична.
                      Казвам ти дъще, сещай се снахо
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Абе, дъртошиии ...
                        Де е Касмонафта ???
                        Загуби се тоз човек. И Рина я няма...
                        tnm

Коментар

• Абе, дъртошиии ...
                          Де е Касмонафта ???
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Аз намеквах за овцете...
                            За животните наричането е друго - него не го знам. То се прави над гергьовденски билки, потопени във вода.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Тази буца сол поне година ще я употребява овчаря
                              Аз намеквах за овцете...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Ако обещаете да ни ми драската клечката, ще споделя.

Вземаш по една щипка сол за всеки член на домочадието от роднини и най-близки приятели. Изчакваш да дойде пълнолуние и наричаш солта така:

С тази сол възвръщам спокойствието в дома си
                                от този миг и за в бъдеще всичко да е на добро
                                откъдето е дошло, там и и отишло.
                                После солиш с нея гозбите.
                                Хъх ...

ТНМ-чева ти ме гръмна - явно вдяваш и от наричане. Аз Фоклора кат' ви гласих/глася нещата - четох 5-10 дни само за него и превъртях дет' ко имаше изписано за него, щот' чета много бързо, щот' Русото е много педантичен кат' изследва нещо и попаднах на тоя детайл, за който даже не бях чувал, че го има.

Ся в съвремен вариант т'ва е част от модерната приложна психология - демек само сменили думичките да са малко по-модерни и западнярите вече и това са си приписали, че е тяхно.

Ма, как да'е ... че се отплеснах.

Ха, наздраве!
                                Last edited by marandi; 23.10.2013, 14:51.

Коментар

Working...
                                X