IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

За овчарите става ли? (относно непълноправните членове на семейството им, роднините и приятелите? )

Тази буца сол поне година ще я употребява овчаря
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ако обещаете да ни ми драската клечката, ще споделя.

Вземаш по една щипка сол за всеки член на домочадието от роднини и най-близки приятели. Изчакваш да дойде пълнолуние и наричаш солта така:

С тази сол възвръщам спокойствието в дома си
      от този миг и за в бъдеще всичко да е на добро
      откъдето е дошло, там и и отишло.
      После солиш с нея гозбите.

За овчарите става ли? (относно непълноправните членове на семейството им, роднините и приятелите? )

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Маранди, тази история- с бравата, не биваше да я разказваш. Цяла седмица, дузина мъже, не можете да се справите с това. Какви изводи се налагат от самосебе си?

Тнм, за баенето на леговището питах.
        Коридорът е широк и един велосипед, предполагам, не пречи на циркулацията на енергиите.
        Ако обещаете да ни ми драската клечката, ще споделя.

Вземаш по една щипка сол за всеки член на домочадието от роднини и най-близки приятели. Изчакваш да дойде пълнолуние и наричаш солта така:

С тази сол възвръщам спокойствието в дома си
        от този миг и за в бъдеще всичко да е на добро
        откъдето е дошло, там и и отишло.
        После солиш с нея гозбите.
        Мечо

Коментар

Не прехвърляйте и тук това.
          Явно не съм симпатична.
          Не "прехвърляме", а "подготвяме" почвата срещу вредители. (знаеш ли скакалците как прескачат от тема в тема?)

Така де - превантивни действия предприемаме.

Коментар

Не прехвърляйте и тук това.
            Явно не съм симпатична.
            Не бъди самокритична...
            Огледалото понякога лъже....

Коментар

• Не прехвърляйте и тук това.
              Явно не съм симпатична.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Идвай, бря - само кажи ко пиеш да знам

П.П. Ся Ламята викнал един глух ( нали им беше шеф на 'орицата навремето ) и се опитват да съберат бравата.

Ма, Ламята чак вчера вечерта се сети да ми каже, че той я отварял и пръснал механизма - после ходил при ключаря - оня човека я събрал за 30 мин. си играл да я събере.

Па, аз викам що езика е обърнат, бре - и той ами отвори я и ще го завъртиш. Мхм ... отворях я аз и тя ми се пръсна механизма в ръцете и поогледах-поогледах, ма не знам в какво положение се събира т'ва нещо - хоризонтално-вертикално.

Подридех всички части обратно на 2 страни с болчетата отстрани и отвертките за 3-те болта и викам - Ламя - не мога го събера това.

То няма и кой да ти държи за нещо - но със сигурност не се събират със захлюпване. Предполагам на менгеме с притиснат език ( влязъл ) вертикално, па аз нямам менгеме в къщи и работи дет' не съм ги правил - не се хващам.

Ама, Ламята ме финтира - той разпилял един път бравата кат' тръгнал да монтира патрона - ходил - хората му го събрали - само, че са обърнали езика.

Па, аз вчера тръгвам да я монтирвам и си мисля, че са му дали обратна брава и да я върне. Той ми вика - върви ти - бе, викам аз не ходя някъде дет' друг е говорил преди т'ва.

Ся ще изчакам да се сети да отиде да си купи нова брава за и готово. Ма, още не е стигнал до тоя "гениален" извод. Те така 3 патрона и 2-ра брава - идиотите на махалата станахме - хихи

П.П. И Ламята си мълчи кат' комунист на разпит. Викам - ай, ся оправяй се, ма долния комшия идва 2 пъти досега за първия патрон да помогне, тоя отсреща и той 2 пъти да помогне.

Ключарят и той ти събирал бравата веднъж един път. Викам аз повече не мога да притеснявам хората, щот' 100 пъти ти казах да не пипаш нищо.

И ся висят с глухия и оня чопли човека, ама няма да се оправи - досега 4-5 часа си играят и да взема по едно кафе да отида да им направя ли?

Ха, наздраве!
                Тъмно Бакарди.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Спарт го нема. Той по ги знае болшевиките. Аз винаги викам за анархистите, меншевиките и есерите на старите филми за РЕВОЛЮЦИЯТА
                  Тук е, но чака да назрее революционна ситуация и да грабне знамето....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Точно !!! А ключалка е замочная скважина
                    Мда, явно е една и съща дума е и за брава и понятие в други области.

Коментар

Ха така, помисли малко, да не смяташ, че ще те оставим цял ден да клюкарстваш....
                      Селска клюкарка
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Вкара ме в мисли.
                        Ха така, помисли малко, да не смяташ, че ще те оставим цял ден да клюкарстваш....

Коментар

Вкара ме в мисли.
                          Замок?
                          Точно !!! А ключалка е замочная скважина
                          tnm

Коментар

• Запирать е заключвам, но брава..не се сещам, а и май не съм я знаела никога тази дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Бе то основната вина е у тебе, че си си забрайл ключовете, ама ади

П.П. Ти па кафе, виж за Ламята си знаеш, ама оня чиляка като е глух да не е и въздържател я. Питай го някак си за нещо по-силно, може и музата да му доди и да опраят по-бързо батака, ха ха!

П.П.П.Айде късмет и по-елегантно гледай на нещата!
                              Ми, то Ламята за половин година 10 пъти си забравя ключовете и той - демек, беше въпрос на време да се случи - някой да го няма за 1-на седмица време.

Долу си държахме ключа под прага, ама Мама кат' си замина и Ламята вика да го махаме ли тоя ключ оттам и викам както го измислиш.

Надмисан с табелка Мадам Х и Мосьо Ъ Фамилия беше ключа и той ми вика,че го бил местил по тавана някъде си, ама греда - нямаше го там - беше си в къщи.

Горната комшийка вика - вече нямам ключ за вас върнах ви го и после не сте ми давали друг - долните комшии и те - щот' и мацката почина преди години.

П.П. Ся Ламята ходи да купува нова брава - той оня пич се изнерви глухия и се връща с нова брава и пак хуква да монтира и я хванал с първия болт отстрани и вика ела помагай.

И отивам погледнах - чукнах му с отвертката да види, че тя няма 2 отовора отстрани където се монтира бравата и няма 2 отвора долу при патрона, дет' монтират декоративните пластини.

И смъкнах му я внимателно и викам - ха, ся иди я върни и с момчето-консултант от магазина го помоли да намери брава, която да става.

Натоварих му и дръжката и частите ( фасадните ) от патрона и викам - гледай ся и тях да забугиш, че после па да въртя на приятели стругари да изработваме болтове.

И Ламята мълчи кат' гъз, щот' съм го оставил 2 дена само да гледам сеир - докато най-после чатне - да не пипа нищо, щот' после става катастрофа.

И той ма, ти няма ли да помогнеш - викам, че ние сме идиотите на махалата вече - половин седмица една брава - 2 брави, 3 патрона и т.н.

Ти ще разбереш ли да не пипаш нищо? Скоро може и от Търново и Свищов да викаме ключари кат' гледам как върви.
                              ---------------------------------------------------------------

Тия на стари години той ще прасне 79 год. скоро са големи "изтребители" - мислят си, че всичко си е като едно време и много си вярват.

Как да му обясня, че на брава стандарт 7 ли 9-ка ли беше е по БДС и патроните са по БДС и че той просто не трябва да пипа да се опитва да я монтира.

Е, идвай с ТНМ-то да пием по една ракия и глей къв изтребител е - ходи и се слага навсякъде, па е с 2 леви ръце за техника.

Коментар

Не ми звучи добре....

Вкарай думата в цитат, ако може да е от Сталин или Ленин, за да запомня думата за цял живот.....
                                Спарт го нема. Той по ги знае болшевиките. Аз винаги викам за анархистите, меншевиките и есерите на старите филми за РЕВОЛЮЦИЯТА
                                tnm

Коментар

Working...
                                X