IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Псссс

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Това е единствената народна песен, където се споменава думата бяло вино в целия ни роден Фолклор. Навсякъде се пее за червено вино в поне 100 песни. Нали малко съм изследвал и родния Фолклор - малко, малко - колко да е "малко" ..... - хихи

П.П. Ама, Мекокът е пълен аматьор по алкохолите - което е нормално да пуска толкоз неадекватна снимка за тоя сезон снимка с бяло вино.

Затова всеки, който не пие ми изглежда много подозрителен - прави се на Буда, Далай Лама и Исус Христос, взети заедно ли? ( че не мо'а се сетя ) - хихихи

Профи пиянките са бат' Космо и Серго и моя милост засега - само ние тримцата - иначе има проблясъци и на други места

Ха, наздраве за именниците пак да'е ...!
      Бате Маранди, какъв фолклор може да бъде тоя, в който ( фолкор ) юнака пие бяло вино?

Коментар

• Понеже сте тъпи до немай кьде, ше требе да ви кажа по-просто:
        Ние, Anonymous, ще ви срутим тоя целия сайт, когато решим.

Внимавайте, женски и мъжки курви - предупреждаваме честно.

https://www.youtube.com/watch?v=nhrHgeKXDnI
        Last edited by vmankov; 06.12.2013, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Нещо като коан, да го е*а?
          Не сам съгласен, тъпи путки и тъпи путьовчета модита, да променяте моето писание без обява от вас, тъпи путки и тъпе путьовчета, че сте го променили.

Аз писах "да го еба".

Щом не ви пасва, курвенца - променете го, но кажете, курви мръсни, че вие сте променили моя изказ.

Дейба - вие сте по-зле от шимпанзетата.

Имам приятели шимпанзета. Но вие, тъпанарчета, немате тоя шанс.

Прочее, за всички останали - никога не слагам звездички в изказването си.

Добавка: Внимавайте, курвенца, Аноним ви следим

https://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc
          Last edited by vmankov; 06.12.2013, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Това е единствената народна песен, където се споменава думата бяло вино в целия ни роден Фолклор. Навсякъде се пее за червено вино в поне 100 песни. Нали малко съм изследвал и родния Фолклор - малко, малко - колко да е "малко" ..... - хихи

П.П. Ама, Мекокът е пълен аматьор по алкохолите - което е нормално да пуска толкоз неадекватна снимка за тоя сезон снимка с бяло вино.

Затова всеки, който не пие ми изглежда много подозрителен - прави се на Буда, Далай Лама и Исус Христос, взети заедно ли? ( че не мо'а се сетя ) - хихихи

Профи пиянките са бат' Космо и Серго и моя милост засега - само ние тримцата - иначе има проблясъци и на други места

Maранди оня ден ходих до избата на Лозаро-винарския институт.И въпреки че си имам домашно винце си купих един бял елексир врачански мискет.И гъмза си купих щото от ученическите години не съм злоупотребявал с гъмза.Имаше навремето една механа Дунав,И кат дадат стипендиите с тайфата там гаврътнем по едно шише с мешана скара и после кой от къде е....

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
              АХ ТИ БЯЛО ВИНЦЕ, ЩО НЕ СИ ЧЕРВЕНО...

Last edited by marandi; 06.12.2013, 13:22.

Коментар

• АХ ТИ БЯЛО ВИНЦЕ, ЩО НЕ СИ ЧЕРВЕНО...
                Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Обективистка !!!

Влачети !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Обективистка !!!

Влачети !!!

+1001

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Мисля, че не можеш се отърва баш толкова лесно
                      Сигура е !!! Нирваната не ми мърда. Човек усеща като е просветлен. Нямам повече работа на тази грешна земя, след като си изживея дните. А дотогава мога да ръся мъдрост и да приближавам към мъдростта душите грешни.

Те грешните, искат да станат праведни. И това им е грешката.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Имаш още мнооого да се връщаш, а на мен това ми е последния живот.
                        Мисля, че не можеш се отърва баш толкова лесно
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Обективистка, субективистка ... хич не ми пука как ще ме наречеш!
                          Важното е да се охарчиш за празника
                          Имаш още мнооого да се връщаш, а на мен това ми е последния живот.
                          tnm

Коментар

Обективистка !!!

Влачети !!!

Обективистка, субективистка ... хич не ми пука как ще ме наречеш!
                            Важното е да се охарчиш за празника
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Честит празник на всички, за които днешният ден е такъв.

Коментар

А къде е бялото вино!? Скръндза
                                Обективистка !!!

Влачети !!!

tnm

Коментар

Working...
                                X