Псссс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е единствената народна песен, където се споменава думата бяло вино в целия ни роден Фолклор. Навсякъде се пее за червено вино в поне 100 песни. Нали малко съм изследвал и родния Фолклор - малко, малко - колко да е "малко" ..... - хихи
П.П. Ама, Мекокът е пълен аматьор по алкохолите - което е нормално да пуска толкоз неадекватна снимка за тоя сезон снимка с бяло вино.
Затова всеки, който не пие ми изглежда много подозрителен - прави се на Буда, Далай Лама и Исус Христос, взети заедно ли? ( че не мо'а се сетя ) - хихихи
Профи пиянките са бат' Космо и Серго и моя милост засега - само ние тримцата - иначе има проблясъци и на други места
Ха, наздраве за именниците пак да'е ...!
Коментар
-
Понеже сте тъпи до немай кьде, ше требе да ви кажа по-просто:
Ние, Anonymous, ще ви срутим тоя целия сайт, когато решим.
Внимавайте, женски и мъжки курви - предупреждаваме честно.
https://www.youtube.com/watch?v=nhrHgeKXDnILast edited by vmankov; 06.12.2013, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНещо като коан, да го е*а?
Аз писах "да го еба".
Щом не ви пасва, курвенца - променете го, но кажете, курви мръсни, че вие сте променили моя изказ.
Дейба - вие сте по-зле от шимпанзетата.
Имам приятели шимпанзета. Но вие, тъпанарчета, немате тоя шанс.
Прочее, за всички останали - никога не слагам звездички в изказването си.
Добавка: Внимавайте, курвенца, Аноним ви следим
https://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqcLast edited by vmankov; 06.12.2013, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е единствената народна песен, където се споменава думата бяло вино в целия ни роден Фолклор. Навсякъде се пее за червено вино в поне 100 песни. Нали малко съм изследвал и родния Фолклор - малко, малко - колко да е "малко" ..... - хихи
П.П. Ама, Мекокът е пълен аматьор по алкохолите - което е нормално да пуска толкоз неадекватна снимка за тоя сезон снимка с бяло вино.
Затова всеки, който не пие ми изглежда много подозрителен - прави се на Буда, Далай Лама и Исус Христос, взети заедно ли? ( че не мо'а се сетя ) - хихихи
Профи пиянките са бат' Космо и Серго и моя милост засега - само ние тримцата - иначе има проблясъци и на други места
Ха, наздраве за именниците пак да'е ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеАХ ТИ БЯЛО ВИНЦЕ, ЩО НЕ СИ ЧЕРВЕНО...
Ха, наздраве за именниците пак да'е ...!Last edited by marandi; 06.12.2013, 13:22.
Коментар
-
АХ ТИ БЯЛО ВИНЦЕ, ЩО НЕ СИ ЧЕРВЕНО...
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбективистка !!!
Влачети !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМисля, че не можеш се отърва баш толкова лесно
Те грешните, искат да станат праведни. И това им е грешката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмаш още мнооого да се връщаш, а на мен това ми е последния живот.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбективистка, субективистка ... хич не ми пука как ще ме наречеш!
Важното е да се охарчиш за празникаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбективистка !!!
Влачети !!!
!
Важното е да се охарчиш за празникаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА къде е бялото вино!? Скръндза
Влачети !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар