Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Да са ни живи и здрави именниците, моряците и банкерите!
Мечо, черпи по едно кафе тайфата! От как слезе на брега си станал голяма скръндза
Ко кафе, пак да кажете, че съм скръндза ли ??? Напрао цел ШАРАН, даже два !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Ти да не си от педалите дет' се натягат по форумите, бря? Или се бъркам ...? Ърмм ... ? Пфуу ... навсякъде се напълни с педофили, лесбийки и педалчици да'е .. - готините мурви изчезнаха и пълна греда да'е ...[/QUOTE]
Точно от тях съм, както е видно от броя постове, които имам (особено сравнени с твоя). Просто ти гледам сеира като форумен клоун. Смешкик такъв! Нищо лично бре, просто не ме кефиш копеле, както се казва в един стар, но златен виц.
Айде със здраве, че ми омръзна да се занимавам с тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеДобро утро ladies&gents! Успешен ден на всички и цунки на моят личен любимец Мааарандиии!
На батко слаткия той!
Пак аз да те уча как се прави да'е ..
Ха, да са ни живи и здрави и хубав празник на бебетата сладки тудей!! Наздраве за тях!!
П.П. Искам песничка с У-ду до-дю до-дю .... сладкишче
Ти да не си от педалите дет' се натягат по форумите, бря? Или се бъркам ...? Ърмм ... ? Пфуу ... навсякъде се напълни с педофили, лесбийки и педалчици да'е .. - готините мурви изчезнаха и пълна греда да'е ...Last edited by marandi; 06.12.2013, 07:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеРазбира се - не мога да не изразя респекта си пред доста хора тук, но и в други теми, като: съни(тя) и BatSvetlio, които - каквото и да е струвало това /особено на дамата/ - просто успяват да покажат принципното си отношение към самозабравилият се и страдащ от мания за вождизъм - маранди.
Щом има пристрастия към моите мнения за сметка на маранди, ще ги изтрия сам докъдето мога.
И, за да успокоя маранди - ще пиша, но с друг ник.
Успехи на всички от тоя, който пишеше с ник "зарата".
/на маранди няма защо да му пожелавам успехи, защото някои хора имат "качества", които не приемам, а и "успехът" за такива се изразява в това, ако могат да нарекат днес опонентите си - я - педалчик, я - травестит и тем подобни..., такива заслужават да се валят в собствената си мизерия./
По второто болднато - внимавай какво сам си пожелаваш, защото може да се случи с теб. Предполагам тук го наричате да "прокълна някого" - което ме разсмива. Слаби са ти още способностите
П.П. Не умееш да владееш и Словото, което не е подсъдно или за подигравка. Винаги съм ви помагал досега в скрит режим - т.е. да развиеш някого от Нулата е пълно предизвикателство. После тоя, когото си развил ще е първият, който ще се обърне срещу теб.
Свикнал съм и си ги местя през крачолите нещата - за теб висша цел в животЯ - за мен поредния обрусник дет' почва да хапе ръката, която го е направила такъв и затова - У лево съм отдавна
--------------------------------------------------------------
С риск да стана досаден, но Словото винаги се ползва само и единствено:
1. Да помага!
2. Да благославя!
3. Да лекува!
Отклонил си се яко кат' те гледам, ма твоя воля - хихи
-----------------------------------------------------------------------------------
Чети, учи, саморазвивай се!! ( аз ще съм първият, който ще те поздравя като напреднеш ). Мога и да ти дам ориетири къде да поработиш малко върху себе си, ма нали съм фрост и арогантен, па ти беше спец-а по всичко ( ъъ .. смигам )
Успех!!
П.П. Не си фросто момче, нито Мечока - ама, за някои неща се изпускате повечко, отколкото трябва. И директно губя интерес да помагам оттам насетне.
И нищо лично!!! ( макар, че обикновено хейтърче-тата го избиват на лично ) винаги - все едно Русото им провалил животЯ, което е смешно
Между другото ми пожела успехи - точно, което не искаше да направиш - ма, друг път ще те светкам защо така става? Като станеш малко по-послушен и смирен. Засега се хиля само и как не владееш Словото още
Благодаря!!Last edited by marandi; 06.12.2013, 06:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И за всички ще е такова - нека - ще ....!!
П.П. Ся ТНМ-чева ще ми скочи, че и Русото владеел чат-пат "наричането" - хихи
Коментар
-
Бебе Кефец,
не аз си натрапвам на останалите политическите си полюции нон-стоп по 24 часа.
Сто пъти съм казал на Мечока, че влизам в тази тема да си почина и да се посмея. Ако ме интересуват фростотиите и фритчите му - има гугъл и мога си ги намеря сам и да си ги прочета, без да замярам после останалите кат' селски бег на мегданЯ и да крещя - вижте ме ко прочетох. Значи съм фрусфитен да'е .....
П.П. Т'ва е - затова предлагах да напиши 2-3 реда авторски, щот' тия копи/паста всички сме ги чели отдавна, ама не си позволяваме да ги натрапваме на останалите, налЕ?
Риторичен въпрос - от Тибетските учения - Всичко тече и всичко се променя.
Та, как Мечокът като след 6 месеца ще си е променил за пореден път великите "фрозрения" тотално - някога ще се светне ли да спре да ги натрапва на останалите?
Според мен няма да спре
--------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Даже го удостоих с честта да влезна да метна бегъл поглед на фрузренията му в сайт-чето - ами, т'ва няма да се продава хич, което видях.
Просто няма техника на писане - тежко, тромаво и с привкус, че "авторът" сам се опитва да се убеди себе си за нещо си там .... ( бръмбари в главата му викат ).
Виж колко бърза рецензия му прайкам и то фрии .... - ма, пак да влизам да си губя времето едва ли, освен ако драстично не си промени стила, па не вярвам - тия неща се учат в първите 7-8 годинки - после е късничко като се изпуснатLast edited by marandi; 06.12.2013, 02:33.
Коментар
-
Разбира се - не мога да не изразя респекта си пред доста хора тук, но и в други теми, като: съни(тя) и BatSvetlio, които - каквото и да е струвало това /особено на дамата/ - просто успяват да покажат принципното си отношение към самозабравилият се и страдащ от мания за вождизъм - маранди.
Щом има пристрастия към моите мнения за сметка на маранди, ще ги изтрия сам докъдето мога.
И, за да успокоя маранди - ще пиша, но с друг ник.
Успехи на всички от тоя, който пишеше с ник "зарата".
/на маранди няма защо да му пожелавам успехи, защото някои хора имат "качества", които не приемам, а и "успехът" за такива се изразява в това, ако могат да нарекат днес опонентите си - я - педалчик, я - травестит и тем подобни..., такива заслужават да се валят в собствената си мизерия./If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар