IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро антикомунисти

    Красиво написано
    Добро утро, ама то останаха ли комунисти, че да има смисъл от антикомунисти?
    домоуправител

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Сега ще те докладвам на модито, че си правиш реклама на форумчетУ.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

      Коментар


      • http://izborchoice.com/forum/theme9.html
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро антикомунисти

          Красиво написано
          Още по-красиво е в действителност.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

            Преди две седмици ходих до центъра на България. Пътят е стръмен и се извива през стари букови гори. Допрените корони на дървета от двете страни образуваха красив тунел от златисти листа, които точно започваха да капят и приятно шумоляха под гумите на колата ...
            Днес сутринта погледнах към Балкана - пъстрата есенна премяна беше изчезнала и сребристата сивота на оголените дървета се сливаше с оловносивите облаци на мрачното небе.
            Хубав есенен ден на младежите и девойките!
            И на теб хубав и усмихнат

            Коментар


            • Добро утро tnm
              Добро утро антикомунисти

              Красиво написано
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

              Коментар


              • Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

                Преди две седмици ходих до центъра на България. Пътят е стръмен и се извива през стари букови гори. Допрените корони на дървета от двете страни образуваха красив тунел от златисти листа, които точно започваха да капят и приятно шумоляха под гумите на колата ...
                Днес сутринта погледнах към Балкана - пъстрата есенна премяна беше изчезнала и сребристата сивота на оголените дървета се сливаше с оловносивите облаци на мрачното небе.
                Хубав есенен ден на младежите и девойките!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Добро утро на бандата

                  Коментар


                  • ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

                    Коментар


                    • Добрутро! Спорен ден и малко нерви за всички пожелавам!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                        батка , тоз карфиол бланшираш ли предварително че довечера кафиол ша боднем с бирка

                        чета тука - някакви патафрита , някакви варенета - то мноооооооо дълго бря
                        Чети бебе Люк - направил е к'вот казах как се прави най-бързо и вкусно. Тиган, олио, почистен карфиол - бам вътре на умерен огън и ги обръщаш от време на време като картофи.

                        Мани ги тия простотии от нет-а

                        Само, че както констатира Ламята вчера - вика: Хмм ... гъбите 5 кинта килото, а карфиолът 0.29 лв. - па, то на вкус същото.

                        П.П. И да не направиш панировка не е фатално - пак си има вкус на гъби после. До златисто в тиганя. Той спихва малко/доста карфиолът.

                        Забележка: Слагаш ги вече като мазнината е загрята да почнат леко да цъскат след 2-3 мин. ги посоляваш - вкарва още енерджи в мазнината и почват още повече да съскат. Демек солиш след като са инвитро в тиганЯ - не преди това.

                        Много го мислиш ..
                        Last edited by marandi; 05.11.2013, 16:18.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                          батка , тоз карфиол бланшираш ли предварително че довечера кафиол ша боднем с бирка

                          чета тука - някакви патафрита , някакви варенета - то мноооооооо дълго бря
                          Да не взема думата на Маранди, ама на обяд направих панирам карфиол - за 15 минути с чистенето и разпарчадисването. Както Маранди каза - в една найлонова торбичка - моята от кауфланд - брашно+каквото друго искаш - разбъркваш - и в тигана или касеролата с олиото. Станаха златни и вкусни - малките ги изядоха.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Оо ... стотици, да не кажа хиляди, бебе сладко.

                            Зависи к'ви продукти има - и 2 пъти едно и също нещо рядко повтарям да'е ....

                            Първо гледам продуктите и после превъртам варианти к'во може и как да се изтегли кат' вкус.

                            П.П. Никога не църкам, че ми липсвали 3-4-5 неща от рецепта Х - веднага се измисля нещо друго.
                            батка , тоз карфиол бланшираш ли предварително че довечера кафиол ша боднем с бирка

                            чета тука - някакви патафрита , някакви варенета - то мноооооооо дълго бря

                            Коментар


                            • На плота ми стои българската кулинарна троица...

                              Съзерцавам я и замислям нещо...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Маранди, знайш ли някъде накъм двайс пет рецепти за постни манджи?
                                Оо ... стотици, да не кажа хиляди, бебе сладко.

                                Зависи к'ви продукти има - и 2 пъти едно и също нещо рядко повтарям да'е ....

                                Първо гледам продуктите и после превъртам варианти к'во може и как да се изтегли кат' вкус.

                                П.П. Никога не църкам, че ми липсвали 3-4-5 неща от рецепта Х - веднага се измисля нещо друго.

                                Коментар

                                Working...
                                X