IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    всичките ни уролози почиват,ебаси системата
    Евтаназия - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...B7%D0%B8%D1%8F

Коментар

Добро утро.
      5- ти ден не мога да го хвърля тоя камък
      Откачам вече в тая болница.
      Хората изпиха виното,изядоха луканките,аз съм на чай с бисквити
      Баце, съдейки по симптомите ти изглежда ще умираш! Приятелски съвет-не си губи оставащото време тук да пишеш, ами свърши нещо важно за теб, защото не ти остава много време живот.

Коментар

• всичките ни уролози почиват,ебаси системата
        Last edited by hemilio; 28.12.2013, 16:01.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

не могат да го разбият,понеже е в уретера
          Никакъв проблем не е ,че камъка е в уретера.И се чудя що не са го разбили с лазер ?
          http://www.youtube.com/watch?v=6ujpjZNi8ZQ
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Емилио, не ти ли правят някакви процедури за разбиване на камъка? Не може само да облекчават болките ти и подтискат, евентуален, възпалителен процес.
            не могат да го разбият,понеже е в уретера

Коментар

Бягам по стълбите като луд
              Твърдо съм решил да го изкарам днес.
              Хубав Уикенд на всички.
              Ако си ходил от малък на море всяка година - може някоя перла да е станало да'е ... - хихи

Ха, наздраве!

Коментар

• Вал, и тука има, още Лайбниц на български. И ведическа литература на чужди езици. За Пространство на варианти на Вадим Зеланд също има линк.

http://slovoto.ovo.bg/forum/3-31-1
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Добро утро на всички!

Мечо, откъде го четеш Лайбниц на бг?
                    http://verdictum.blogspot.com/2010/0...1646-1716.html
                    tnm

Коментар

• Емилио, не ти ли правят някакви процедури за разбиване на камъка? Не може само да облекчават болките ти и подтискат, евентуален, възпалителен процес.

Коментар

• Добро утро на всички!

Мечо, откъде го четеш Лайбниц на бг?

Коментар

Бягам по стълбите като луд
                          Твърдо съм решил да го изкарам днес.
                          Хубав Уикенд на всички.
                          За изхвърляне на камъка ти препоръчвам да вземеш едно шише бира от 2 литра.И в рамките на един час да я изпиеш .
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Всичко много хубаво,ама много дълбоки размисли- рано сабалям.
                            На моята машина- освен камък между колелата,кусур ми беше и сюргун

Коментар

• Добро утро tnm
                              Добро утро на почти всички

Ето как Готфрид Вилхелм фон Лайбниц е изплагиатствал и преиначил идеята на Вихър Манков за картофите и маркучите.

"64. Затова всяко органично тяло на едно живо същество е вид божествена машина или естествен автомат, който безкрайно превъз*хожда всички изкуствени автомати. Една изработена от човешкото изкуство машина не е именно във всяка своя част машина. Така на*пример зъбът на едно месингово колело има части или много малки части, които за нас не са повече нещо изкуствено и които сами по себе си нямат нещо повече, в което във връзка с употребата, за коя*то колелото е било предназначено, да проличи нещо подобно на ма*шина. Обаче машините на природата, т.е. живите тела, са машини и в своите най-малки части чак до безкрайност. Това е разликата между природата и техниката, т.е. между божествената изкусност и нашата.34"
                              Лайбниц - Монадология
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Дано усилията ти се увенчаят с успех!
                                Всичките билки от рецептата, която ти бях написала преди време, можеш да си доставиш от тази билкова аптека:
                                http://magazinbilka.com/index.php?ro...arch&filter_na
                                Нищо не ти пречи да пробваш. Сигурна съм, че ще почувстваш облекчение.

П.П.Бързо оздравяване и влизане във форма за новогодишната маса!
                                mersi

Коментар

Working...
                                X