IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Бягам по стълбите като луд
    Твърдо съм решил да го изкарам днес.
    Хубав Уикенд на всички.
    Дано усилията ти се увенчаят с успех!
    Всичките билки от рецептата, която ти бях написала преди време, можеш да си доставиш от тази билкова аптека:
    http://magazinbilka.com/index.php?ro...arch&filter_na
    Нищо не ти пречи да пробваш. Сигурна съм, че ще почувстваш облекчение.

П.П.Бързо оздравяване и влизане във форма за новогодишната маса!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Бягам по стълбите като луд
      Твърдо съм решил да го изкарам днес.
      Хубав Уикенд на всички.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Изпратих по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието на ски ваканция, по-едрата 1/3-та пълноправен член отиде на лов през девет планини в десета. Из къщи се мотае само дебелото псе ...
        Хубави почивни дни ви пожелавам!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Добро утро.
          5- ти ден не мога да го хвърля тоя камък
          Откачам вече в тая болница.
          Хората изпиха виното,изядоха луканките,аз съм на чай с бисквити
          Аре бре строител, мятай го!!!! Малко бира пиеш!!!! Аз хапвам, пия едно кайве и дръпвам за софето. Не знам моите как ще ги будя.
          Добтутро!!

Коментар

Добро утро.
            Ще го изхвърлиш. Не се притеснявай. Дееба и камъка. Поне ще ти остане спомен дето да го разказваш. Пий повече течности.

Коментар

• Добро утро.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Айде наздраве... Днес си отворих литър водка и мисля да си поркам цяла нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Чета, в "Политика"- сега, за съдия Веселина Тенева- светъл пример за "кариерно израстване". Когато си в началото на своя професионален път, или трябва да захвърлиш всичките си наивни детски илюзии и да нагазиш смело в блатото на живота, или да кажеш, че това не е твоят избор- и да приемеш незавидната роля на аутсайдер. Малцина са тези, които ще изберат второто. 99% ще намерят милион причини, за да оправдят несъстоятелността си. Да, трябва да се правят компромиси, но някои от тях са такива, че обезсмислят всичко.
                  Именно тези малкото са историческите герои - революционери - Васил Левски, Че Гевара итн.... Наистина са малко хората които поставят достойнството си пред кариерното развитие (житейско спокойствие), но ги има. Като се сетя как преди години с гръм и трясък напуснах директорско място в банковата система за да се отдам на бизнес, като само мисълта за това ме ужасяваше до този момент... Ама идва момент в живота на човек в който казва стига, и не го интересува дали ще остане на улицата или ще си загуби живота или какво ще стане с близките му. казваш "стига" и тръгваш напред воден от достойнството си, смелоста си, алкохола итн.... И не съжалявам дори за миг.

Коментар

• Чета, в "Политика"- сега, за съдия Веселина Тенева- светъл пример за "кариерно израстване". Когато си в началото на своя професионален път, или трябва да захвърлиш всичките си наивни детски илюзии и да нагазиш смело в блатото на живота, или да кажеш, че това не е твоят избор- и да приемеш незавидната роля на аутсайдер. Малцина са тези, които ще изберат второто. 99% ще намерят милион причини, за да оправдят несъстоятелността си. Да, трябва да се правят компромиси, но някои от тях са такива, че обезсмислят всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Включи се и тежката артилерия.
                      Нема, нема...

Ет ти некои българско/сръбски в румънско изпълнение:
                      https://www.youtube.com/watch?v=iVvP...9914D576BADBBC

Да живей!

Коментар

• Включи се и тежката артилерия.

Коментар

• И аз, като теб, Мечо, доста години много виках из форумите - беки ме чуе некой.

Но чуваха ме само тези, на които и без това немаше нужда да викам.

Останалите се показаха гмеж, научена да говори и, може би, да мисли - но ненаучена да преценява себе си пред себ и пред другите.
                          Тех им липсва съзнание, макар да имат малко или много знание.

Жалко, Мечо, но родителите им не са ин ги научили/показали първо да търсят гредата в своето око, преди да обвинят ближния за сламката в неговото.

Купон!
                          http://vbox7.com/play:6a958727ce

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Добро утро tnm
                            Добро утро на почти всички

Червените комунисти още са на власт.
                            Както и сините думократи, заедно с червеногъзите маймуни.
                            Сините маймуни - (да ти прилича на Костов?)

Червените маймуни -

-----------------------------------------
                            Но въпросът ми е, Мечо: защо ние, хората, се подлагаме на маймуни, независимо дали гъзът им е червен или син?

А?
                            А???

Къде сме хората всред тея маймуни?
                            Last edited by vmankov; 27.12.2013, 19:37.

Коментар

• Честит Имен Ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Да бе почерпил ...
                                Не мога от ябълката чуствайте се почерпени

Коментар

Working...
                                X