IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    +1!

Винаги са ми харесвали подобни предположения, основаващи се на логическо разсъждение, инстинкт и усет едновременно, при все че един от любимите ми литературни герои е Шерлок Холмс, а един от любимите телевизионни такива Патрик Джейн ("Менталистът").

И все пак моето лично мнение по случая е: "lubo" е ясно, но "i"-то и "l"-то най-вероятно са инициалите от другите две имена, т.е. Л. Иванов Любомиров/Любенов примерно, а не 2-те първи букви на фамилията

П.П. Сори luboil, че поразсъждавах малко върху ника ти, но беше напълно непринудено и инстинктивно, без всякакви "задни" помисли, и непоставящо въобще под съмнение кулинарните ти и комуникативни способности. Бъди здрав, семейството също!
    Има и доста по-просто обяснение:

A lubricant is a substance introduced to reduce friction between moving surfaces. It may also have the function of transporting foreign particles. The property of reducing friction is known as lubricity.

Typically lubricants contain 90% base oil (most often petroleum fractions, called mineral oils) and less than 10% additives.

П.П. Поне в тази посока е моето мислене.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lubricant

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      В ника му я има. Поне аз така я разчетох.
      +1!

Винаги са ми харесвали подобни предположения, основаващи се на логическо разсъждение, инстинкт и усет едновременно, при все че един от любимите ми литературни герои е Шерлок Холмс, а един от любимите телевизионни такива Патрик Джейн ("Менталистът").

И все пак моето лично мнение по случая е: "lubo" е ясно, но "i"-то и "l"-то най-вероятно са инициалите от другите две имена, т.е. Л. Иванов Любомиров/Любенов примерно, а не 2-те първи букви на фамилията

П.П. Сори luboil, че поразсъждавах малко върху ника ти, но беше напълно непринудено и инстинктивно, без всякакви "задни" помисли, и непоставящо въобще под съмнение кулинарните ти и комуникативни способности. Бъди здрав, семейството също!
      Last edited by kev; 21.10.2013, 21:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Небрежно демонстрира информираност.
        В ника му я има. Поне аз така я разчетох.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Бай ти Мечо колко ляб има докат' стигне Ламята по кусури му е бедна фантазията
          Не мога да разбера кво ти пречи Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Що бре, да не е убил майката на Ботев ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ами, тя за това една дама ни подпука по фамилии веке
              Днес пак за подобни глупости си раздахме майни с Ламята - тя ми вика не говори на Цеца за комшийката от горния етаж - па аз викам, ма аз на теб го казвам - и в цяла Европа и Хамерика си дрънкат на малки имена?

Викам как да я кръстя ( щот' т'ва име родителите са й го дали преди 80 години? Лельо, како, бабо ...?

П.П. Викам аз на жена обръщение подобно не вкарвам - бабо Цецо ли? Баси урода ще съм - па тя толкоз ми се радва жената - Ламята хукнал ми дири кусури.

Коментар

Ако мислите, че никовете ви представляват сериозна търговска марка, при това- регистрирана надлежно, и от тез спорове- имиджа на "марката"/парите, страда..пробвайте
                Вярно е, има сайт на който като си напишеш ника и те оценява на момента точно както гооглето търси. Не се сещам в момента за урлто.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Небрежно демонстрира информираност.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Мааалиии

Спукана ми е работата пред съда с това юридическо лице. Аз юридическо лице така го разбирам. На него ще му вярват, пък мене ще ме опандизят.
                    Не, бря - чудя се на свраките кат' тебека - за зет ли си ме харесал, че са тия "харестеристики" и "чудеса".

Ма, кажи си го напрау да'е ... и колко зестра да обмисля офертата?

Коментар

Ако мислите, че никовете ви представляват сериозна търговска марка, при това- регистрирана надлежно, и от тез спорове- имиджа на "марката"/парите, страда..пробвайте

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Господин, Илиев! Бих могла да почувствам някакъв дискомфорт, само при положение, че изпечеш такъв хляб на печката с дърва. А не в хлебопекарната
                        Госпожа тнН, /вземам повод от Вашето учтиво обръщение - надявам се това е тайната - да не ме изтрият.../

Майсторлъкът - не е толкова в изпичането /въпреки, че и в разпалването на пещта има доста майсторлък, на който да се учим от предците - с разгорялата се - напалена - пещ, когато се мятат хлябовете с лопатата/, но - тънкостта е в замесването и във "втасването" на тестото, когато - към дрождите на маята - трябва да се прибави и малко захар, за да имат какво да кльопат размножаващите се живинки /дрождите, де/, ама - и трябва да им се осигури необходимата температура......, те обичали в такива сюблимни моменти - около- и над стайната температура...

Какво съм взел да обяснявам на хората, на които това си им е професията.../както казват - на краставичар - крастаИци съм Зел да продавам...

... а аз, за да приключа за таА вечер с вас - и да не ви се мотая в дискусионната атмосфера, която сте създали, мога да кажа, че - по пътя на експеримента - достигнах до поредната успешна /що се отнася до моите разбирания/ - рецепта...

...нали се правих на поет, та в един момент усетих, че стомахът ми стърже и - по бързата процедура - едни пържени картофииии..., а към тях: сирене, отделно - червена чушка, домат и авокадо. С бирата всичко беше - над очакванията ми. /хлябът не беше ръчно приготвен, разбира се/
                        Last edited by зарата; 21.10.2013, 19:51.
                        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Знаете ли че....
                          Според една китайска поговорка-"В рехав храсталак, не живее голям звяр".
                          Та, за да живее у Вас звяра, оставете храсталака да расте

Коментар

Ти уби сичко децко ф мен
                            tnm

Коментар

• Ако мислите, че никовете ви представляват сериозна търговска марка, при това- регистрирана надлежно, и от тез спорове- имиджа на "марката"/парите, страда..пробвайте

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                                Мечо, внимавай какво говориш, че ще те гледаме в "Съдебен спор" (там все такива млади меринджеи като бате Маранди са се събрали)
                                Мааалиии

Спукана ми е работата пред съда с това юридическо лице. Аз юридическо лице така го разбирам. На него ще му вярват, пък мене ще ме опандизят.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X