Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
5- ти ден не мога да го хвърля тоя камък
Откачам вече в тая болница.
Хората изпиха виното,изядоха луканките,аз съм на чай с бисквити
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене могат да го разбият,понеже е в уретера
http://www.youtube.com/watch?v=6ujpjZNi8ZQВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕмилио, не ти ли правят някакви процедури за разбиване на камъка?Не може само да облекчават болките ти и подтискат, евентуален, възпалителен процес.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБягам по стълбите като луд
Твърдо съм решил да го изкарам днес.
Хубав Уикенд на всички.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Вал, и тука има, още Лайбниц на български. И ведическа литература на чужди езици. За Пространство на варианти на Вадим Зеланд също има линк.
http://slovoto.ovo.bg/forum/3-31-1Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДобро утро на всички!
Мечо, откъде го четеш Лайбниц на бг?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБягам по стълбите като луд
Твърдо съм решил да го изкарам днес.
Хубав Уикенд на всички.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Добро утро tnm
Добро утро на почти всички
Ето как Готфрид Вилхелм фон Лайбниц е изплагиатствал и преиначил идеята на Вихър Манков за картофите и маркучите.
"64. Затова всяко органично тяло на едно живо същество е вид божествена машина или естествен автомат, който безкрайно превъз*хожда всички изкуствени автомати. Една изработена от човешкото изкуство машина не е именно във всяка своя част машина. Така на*пример зъбът на едно месингово колело има части или много малки части, които за нас не са повече нещо изкуствено и които сами по себе си нямат нещо повече, в което във връзка с употребата, за коя*то колелото е било предназначено, да проличи нещо подобно на ма*шина. Обаче машините на природата, т.е. живите тела, са машини и в своите най-малки части чак до безкрайност. Това е разликата между природата и техниката, т.е. между божествената изкусност и нашата.34"
Лайбниц - МонадологияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДано усилията ти се увенчаят с успех!
Всичките билки от рецептата, която ти бях написала преди време, можеш да си доставиш от тази билкова аптека:
http://magazinbilka.com/index.php?ro...arch&filter_na
Нищо не ти пречи да пробваш. Сигурна съм, че ще почувстваш облекчение.
П.П.Бързо оздравяване и влизане във форма за новогодишната маса!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар