IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Всеки, който тръгне да фалира първо вдига цените. Некъв умрял фрайчаиз тип Макдоналд'с.

П.П. 150 кинта са половин вечеря за 2-ма в ресторант с 3 звезди Мишлен.

Смятай на к'ви балъци ни правят - евтина, бърза кухня на цена ресторант с категория Мишлен.

Другия път им се изхили и си наеми готвачка - има лелки, дет' ще ти готвят фамозно цял месец, само за 3-4 пъти тая сума и то по твой избор.
    Загледах бележката - ебати поцийките по 8 - 9 лв, дето един мъж 120 кила като мен трябва да хапме четири...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      да...
      а и освен сушито и едни тиквички, според мен другото не става ...
      ...
      лично мнение афкорс (Ъпрос на фкуссс, така да е каже..)
      Знам ги тия тиквички - едни пържени, крупкави, нарязани на дълго. Много са приятни на вкус.

А суши аз по принцип много харесвам още от едно време, от годините когато ходех повече по разни азиатски държави...

Ха наздраве.

Коментар

Той Наивника чеше песа само - има акции в ПИБ, колкото аз съм Дядо Коледа, ма да се покаже информиран
        А ти па си много убав

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Така е ама нали са ми до офиса и съм си избрал разни глезотийки.. Станало е обаче много скъпо. Днес съм си взел разни дребни мезета, салатки и малко суши и 150 лв сметка.. Че с тия пари можем двама човека да вечеряме в елитен ресторант.. Все пак Хепи си е верига за бързо хранене...
          Всеки, който тръгне да фалира първо вдига цените. Некъв умрял фрайчаиз тип Макдоналд'с.

П.П. 150 кинта са половин вечеря за 2-ма в ресторант с 3 звезди Мишлен.

Смятай на к'ви балъци ни правят - евтина, бърза кухня на цена ресторант с категория Мишлен.

Другия път им се изхили и си наеми готвачка - има лелки, дет' ще ти готвят фамозно цял месец, само за 3-4 пъти тая сума и то по твой избор.

Коментар

Така е ама нали са ми до офиса и съм си избрал разни глезотийки.. Станало е обаче много скъпо. Днес съм си взел разни дребни мезета, салатки и малко суши и 150 лв сметка.. Че с тия пари можем двама човека да вечеряме в елитен ресторант.. Все пак Хепи си е верига за бързо хранене...
            да...
            а и освен сушито и едни тиквички, според мен другото не става ...
            ...
            лично мнение афкорс (Ъпрос на фкуссс, така да е каже..)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Той Наивника чеше песа само - има акции в ПИБ, колкото аз съм Дядо Коледа, ма да се покаже информиран

Ха, наздраве!

Водка сладолед - днес предполагам ще ми писне и после ще сменя репертоара.
              То на времто ги купуваха с връзки при първоначалното предлагане. Та повечето играчи имахме акции.. Аз вече нямам никави акции. Нямам врем да ги следя, а не обичам амтьорските работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Питай го пак на втората бутилка, че сега нещо не е много кооперативен
                Аз по принцип съм кооперативен, но бях последна дупка на кавала, равна с гей - чистачка, в сделката по покупката на МКБ Юнионбанк и не мога да давам информация. Не че имам кой знае какво да информирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Ееее ...
                  мезета от Наруто ... Срамота Космо...
                  За ценител, като теб, това си граничи с обида ...

Коментар

Ако за ПИБ говориш не мога да давам информация, че съм подписвал декларации за конфиденциалност.

Ха, наздраве!

Водка сладолед - днес предполагам ще ми писне и после ще сменя репертоара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      На каква цена ще е търговото?
                      Питай го пак на втората бутилка, че сега нещо не е много кооперативен

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ако за ПИБ говориш не мога да давам информация, че съм подписвал декларации за конфиденциалност.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Мисленето не ти е силната страна.

Комунистите ще измрат, като изтрепем комунистите. По лесно е, щото са по малко и нема да хабим много куршуме !!!

Когато комунистите измрат, нуждата от антикомунизъм ще отпадне от самосебеси

Или както е казал Ницше в Тъй рече Заратустра

"Преди най големият грях беше богохулството. Сега бог е мъртъв и богохулниците изчезнаха заедно с него."
                          Аз ти казах, че БГ-ейци няма да трепя - въпреки, че са разстрел или за затвор - всичките ви до 3-то коляно от последните 25 години, които се изредиха.

П.П. Ако ви нападнат чужди - ще се намеся веднага. Родни няма да трепя.

Кое не разбра?

П.П.П. Отделно вие се трепете доста добре сами и водите всички класации по този показател. Та, като измрат балъците - ще изчезнат и тарикатите. Но БГ-станец няма пипна с пръст - освен, ако не ми посегне.
                          Last edited by marandi; 10.01.2014, 14:44.

Коментар

Като се избият балъците - ще измрат и тарикатите дет' ви яздят вече 70 години.
                            Мисленето не ти е силната страна.

Комунистите ще измрат, като изтрепем комунистите. По лесно е, щото са по малко и нема да хабим много куршуме !!!

Когато комунистите измрат, нуждата от антикомунизъм ще отпадне от самосебеси

Или както е казал Ницше в Тъй рече Заратустра

"Преди най големият грях беше богохулството. Сега бог е мъртъв и богохулниците изчезнаха заедно с него."
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Прибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.

Коментар

Прибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.
                                Къркай смело, че те водя - па някой ден ще дефинираме понятието бачкане.

П.П. Гледам цирка продължава - или как исторически факти написани, които никой не може да обори - се представят от модераторите като първо цензура ( изтрити ) и обърни внимание на причината "обиди"?

Демек "обидих" ви Историята

П.П.П. Та, пак Русото е лошото копеле от филма

Ха, наздраве!

Тая История не ви я писал Русото - ма, е такава - па, който не си познава Хисторито обикновено се върти в омагьосан кръг и не спира да си повтаря грешките.

Има нещо много сбъркано в това цялото поколение набор 1940-1990 година. Много съм се хилил докато съм мислел къде е проблема.

Та в този си извод подкрепям Мечока - една картечница Максим и всичките балъци ( роби ) на стадиона и после да влизат следващите и пак.

Като се избият балъците - ще измрат и тарикатите дет' ви яздят вече 70 години. И тогава ще може да се почне на чисто и както трябва.

Та т'ва поколение, колкото по-бързо измре - толкова по-добре за БГ-то. Да'е ... промитите роби да'е ...
                                Last edited by marandi; 10.01.2014, 14:15.

Коментар

Working...
                                X