Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеда...
а и освен сушито и едни тиквички, според мен другото не става ...
...
лично мнение афкорс (Ъпрос на фкуссс, така да е каже..)
А суши аз по принцип много харесвам още от едно време, от годините когато ходех повече по разни азиатски държави...
Ха наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой Наивника чеше песа само - има акции в ПИБ, колкото аз съм Дядо Коледа, ма да се покаже информиран
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака е ама нали са ми до офиса и съм си избрал разни глезотийки.. Станало е обаче много скъпо. Днес съм си взел разни дребни мезета, салатки и малко суши и 150 лв сметка.. Че с тия пари можем двама човека да вечеряме в елитен ресторант.. Все пак Хепи си е верига за бързо хранене...
П.П. 150 кинта са половин вечеря за 2-ма в ресторант с 3 звезди Мишлен.
Смятай на к'ви балъци ни правят - евтина, бърза кухня на цена ресторант с категория Мишлен.
Другия път им се изхили и си наеми готвачка - има лелки, дет' ще ти готвят фамозно цял месец, само за 3-4 пъти тая сума и то по твой избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака е ама нали са ми до офиса и съм си избрал разни глезотийки.. Станало е обаче много скъпо. Днес съм си взел разни дребни мезета, салатки и малко суши и 150 лв сметка.. Че с тия пари можем двама човека да вечеряме в елитен ресторант.. Все пак Хепи си е верига за бързо хранене...
а и освен сушито и едни тиквички, според мен другото не става ...
...
лично мнение афкорс (Ъпрос на фкуссс, така да е каже..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой Наивника чеше песа само - има акции в ПИБ, колкото аз съм Дядо Коледа, ма да се покаже информиран
Ха, наздраве!
Водка сладолед - днес предполагам ще ми писне и после ще сменя репертоара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеПитай го пак на втората бутилка, че сега нещо не е много кооперативен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕеее ...
мезета от Наруто ... Срамота Космо...
За ценител, като теб, това си граничи с обида ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАко за ПИБ говориш не мога да давам информация, че съм подписвал декларации за конфиденциалност.
Ха, наздраве!
Водка сладолед - днес предполагам ще ми писне и после ще сменя репертоара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа каква цена ще е търговото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа каква цена ще е търговото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМисленето не ти е силната страна.
Комунистите ще измрат, като изтрепем комунистите. По лесно е, щото са по малко и нема да хабим много куршуме !!!
Когато комунистите измрат, нуждата от антикомунизъм ще отпадне от самосебеси
Или както е казал Ницше в Тъй рече Заратустра
"Преди най големият грях беше богохулството. Сега бог е мъртъв и богохулниците изчезнаха заедно с него."
П.П. Ако ви нападнат чужди - ще се намеся веднага. Родни няма да трепя.
Кое не разбра?
П.П.П. Отделно вие се трепете доста добре сами и водите всички класации по този показател. Та, като измрат балъците - ще изчезнат и тарикатите. Но БГ-станец няма пипна с пръст - освен, ако не ми посегне.Last edited by marandi; 10.01.2014, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКато се избият балъците - ще измрат и тарикатите дет' ви яздят вече 70 години.
Комунистите ще измрат, като изтрепем комунистите. По лесно е, щото са по малко и нема да хабим много куршуме !!!
Когато комунистите измрат, нуждата от антикомунизъм ще отпадне от самосебеси
Или както е казал Ницше в Тъй рече Заратустра
"Преди най големият грях беше богохулството. Сега бог е мъртъв и богохулниците изчезнаха заедно с него."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПрибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПрибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.
П.П. Гледам цирка продължава - или как исторически факти написани, които никой не може да обори - се представят от модераторите като първо цензура ( изтрити ) и обърни внимание на причината "обиди"?
Демек "обидих" ви Историята
П.П.П. Та, пак Русото е лошото копеле от филма
Ха, наздраве!
Тая История не ви я писал Русото - ма, е такава - па, който не си познава Хисторито обикновено се върти в омагьосан кръг и не спира да си повтаря грешките.
Има нещо много сбъркано в това цялото поколение набор 1940-1990 година. Много съм се хилил докато съм мислел къде е проблема.
Та в този си извод подкрепям Мечока - една картечница Максим и всичките балъци ( роби ) на стадиона и после да влизат следващите и пак.
Като се избият балъците - ще измрат и тарикатите дет' ви яздят вече 70 години. И тогава ще може да се почне на чисто и както трябва.
Та т'ва поколение, колкото по-бързо измре - толкова по-добре за БГ-то. Да'е ... промитите роби да'е ...Last edited by marandi; 10.01.2014, 14:15.
Коментар
Коментар