IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Прибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.
    Ееее ...
    мезета от Наруто ... Срамота Космо...
    За ценител, като теб, това си граничи с обида ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

За много години Коле.
      Де одиш ?
      притеснихме се тука ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        "Чистото битие и чистото нищо са, следователно, едно и също."
        Георг Хегел - Науката логика
        След Хегел мини на Енгелс.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          А ?
          Космо !!!
          За монго години !!!
          За много години Коле.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Космо, това е идеално състояние за важни срещи. В смисъл моментът в който махмурлукът взема да отшумява и бавно и постепенно започваш да се завръщаш към реалността. Обаче си все още и някъде в облаците, и всичко около теб ти се струва не чак толкова важно че да му отдаваш огромно значение, а само очакваш върховния миг на просветлението, когато кофти чувството от сутринта ще отстъпи мястото на ведростта и свежестта на започналия вече ден, а ти с усмивка ще си кажеш: "И тоя път успях!" В тия моменти може би човек е най-много себе си, защото просто нямаш силите и дори идеята да се преструваш, а просто оставяш всичко на интуицията, пускаш се по течението, най-способен си да чуваш вътрешния си глас, и не ти пука от нищо.
            Поне така съм забелязал аз

Успех, и хубав ден на всички!

Прибрах се.. Днес не е ден за работа. Минах прз хепи и напазарувах един тон мезета, ядене, суши итн. Купих си две бутилки Смирноф и два литра портокалов сок и започвам да разсъждавам върху живота.. Ебати държавата, ебати племето, ебати живота, ебати демокрацията, ебати мажоритарите.. Ха наздраве.

Коментар

• "Чистото битие и чистото нищо са, следователно, едно и също."
              Георг Хегел - Науката логика
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Мале вчера пихме някаква домашна ракия... Хич не ми хареса. И тая сутрин какъв махмурлук ме гони... А имам среща с едни баровци и хич не ми се ходи.
                А ?
                Космо !!!
                За монго години !!!

Коментар

• Some people are wise, some otherwise
                  tnm

Коментар

Мале вчера пихме някаква домашна ракия... Хич не ми хареса. И тая сутрин какъв махмурлук ме гони... А имам среща с едни баровци и хич не ми се ходи.
                    Космо, това е идеално състояние за важни срещи. В смисъл моментът в който махмурлукът взема да отшумява и бавно и постепенно започваш да се завръщаш към реалността. Обаче си все още и някъде в облаците, и всичко около теб ти се струва не чак толкова важно че да му отдаваш огромно значение, а само очакваш върховния миг на просветлението, когато кофти чувството от сутринта ще отстъпи мястото на ведростта и свежестта на започналия вече ден, а ти с усмивка ще си кажеш: "И тоя път успях!" В тия моменти може би човек е най-много себе си, защото просто нямаш силите и дори идеята да се преструваш, а просто оставяш всичко на интуицията, пускаш се по течението, най-способен си да чуваш вътрешния си глас, и не ти пука от нищо.
                    Поне така съм забелязал аз

Успех, и хубав ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Мечо, докато се сетиш какво още да се похвалиш, ще взема да те черпя едно кафе.
                      Пък аз ще ти пусна песничка
                      http://vbox7.com/play:ae1438e0
                      tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Мечо, докато се сетиш какво още да се похвалиш, ще взема да те черпя едно кафе.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Мале вчера пихме някаква домашна ракия... Хич не ми хареса. И тая сутрин какъв махмурлук ме гони... А имам среща с едни баровци и хич не ми се ходи.

Коментар

• Добро утро tnm
                            Добро утро на почти всички

I wandered lonely as a cloud
                            That floats on high o’er vales and hills,
                            When all at once I saw a crowd,
                            A host, of golden daffodils

Фчера като се фалих съм забравил най важното бре !!!

"Страхът от грешка е сам по себе си грешка."
                            Георг Хегел

Страхът от грешка е страх от свободата. Има прав отъпкан път, а отстрани бодливи драки. Можеш да си вървиш по пътя, а можеш да влезеш в дракалака. Там може да има змия, може да има съкровище.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              Какво ли ще пишат наследниците ни за нашето време .... дали няма да е същото .... "умували,пък лудите се налудували"
                              Кои уму вали,кои лудували .... ми да се припознаваме ли,кво ли

Лека и спокойна вечер на всички будуващи .... де викаше Хемилио - да зариваме огИня
                              Брато,

някой ден предай на децата си, че БГ винаги е била Империя, простираща се от Будапеща до Киев и от Кавказ до Константинопол.

П.П. Владетелите ви как са се оправяли с тази територия - нямам на представа, но е видно, че БГ-станците са пълни путки вече с герой Лесни.

За сравнение Крум е роден около днешна Будапеща. Да си вдигне задника оттам и да освободи Софето ... - представи си го как става тоя номер.

Разбира се, че за Крум няма да има паметник в Софето, а ще има паметници на хамериканските летци, дет' я бомбардирали през 2-рата СВ и на матрюшките.

Кой па ли е бил тоя Крум да'е въ ...
                              ---------------------------------------------------------------------------------
                              Затова сте ми "Вие" - меки пишльоци - 100 години избиращи комунета на власт, дет' ви направиха последна дупка на кавала в Юръп и правещи свирки на всеки. Който не е дошъл - той не ви е нае()вал. Ся и сирийци и мароканци и алжирци ще ви евът.
                              ----------------------------------------------------------------------------------
                              Има ли смисъл да ти казвам кои сте били някога? И какво значи БГ империя, както ги учат по учебниците на Запад?

Справка - гугъл - щот' Пешо Немския навремето момчето ( българче от Своге, отишло да бачка в Мюнхен кат' арбайтче ) - беше силно удивен, че сте били винаги Империя, откакто свят светува и отказваше да повярва.

Ся къде сте? ( риторично ) и накъде сте тръгнали? ( Малта, Андора, Лихтенщайн ... )? Или още надоле към кръглата зероу? ...
                              Last edited by marandi; 10.01.2014, 03:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi

Съшита с бели конци ... ( от всички други, ама не и от Българи )....
                                Какво ли ще пишат наследниците ни за нашето време .... дали няма да е същото .... "умували,пък лудите се налудували"
                                Кои уму вали,кои лудували .... ми да се припознаваме ли,кво ли

Лека и спокойна вечер на всички будуващи .... де викаше Хемилио - да зариваме огИня
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X