IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi
    ...
    Ха, кажи ми кой ви пише Историята сега?
    Намери кого да питаш ... аз съм западноевропейско комунистче от Израел
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Чаках Мечката да ти отговори, понеже него пита, ама нъцки - той е фрусфетен и тия неща не ги пише в уики-ту. Затова ще мълчи блажно кат' света Петка - да не се издаде колко семпло парче е.

П.П. Накратко трикльорът в днешния официален вид е по визия на Раковски.

Раковски ви е един от най-добрите историци между другото и със сигурност е знаел какво прави.

До покръстването при Борис 1 - символ е бил конската опашка. После следите се губят и се появяват чак при Калоян ( Йоаница ) - но не се знае как са изглаждали нещата точно.

В битката при Одрин, където Калоян попилява целия ви смешен Запад ( рицарите ) от бой - хроникьорите само описват, че Адрианопол издига хоругвите на Йоаница - демек на Калоян - без повече описание.

П.П. Как бяло, зелено и червено после се е предало до Раковски нямам идея - но е факт. А, Раковски е бил сериозен пич - не фрусфетена Мечка - лаладжийка.

Също е факт, че днешния ви трикольор е променян през вековете доста като значение.

Демек - къркай смело - белким сме живи, докат' хисториците ни свършат нещо и те. Примерно трикольора и защо съвпада като цветове от Ирак, Иран, Грузия, Татаристан, Узбекистан, до Италия и Унгария.

Славянските ви доктрина - или т.нар. Православие също спазва този стил - бяло най-горе, после зелено или синьо и доле червено. Има и изключения - особено при комшиите - те искат ясно да се разграничат от нас, че сме им бърсали задниците с векове. И ся се правят, че т'ва не било така - затова са и цветовите хуморески в знамената им. Пример: Украйна, Македония, Румъния, Турция, Гърция ...

'ноу интересно да еВа ............

Ха, наздраве!
      Уфффф,ма си и ти
      Друга беше играта,ма на ... ни Фана дикиш
      Ти НъЛ хулиш Левски,пък мечката го възпява ..... та викам малко патаклами да заформя .... хем и свободата намесена ръиш ли
      Ма не можаФ да ва засека наведнъж

Инак има и сериозен аспект в тоз лозунг - припокриват се двете алтернативи .... за да има свобода се приканва към насилие,което пък е част от втората алтернатива(смъртта).Та малко не се дава кой знае какъв избор де - ке требе се тепа,нема лаба'о
      И затова питах не мое ли друго яче да звучеше

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Нарцисите не търпят самоирония, ще трябва още да поработиш върху свободата
        А мерси,ни щЪ .... добре си ми е толкова свободен

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
          И ся кво
          Аз ква бомба запалих с надеждата за голям гърмеж с това "Свобода или смърт"
          Пък то само пукот от пиратки,де'а

Защо не "Мир или смърт"
          Защо не "Война или смърт"

Защо не "ракия и мезета или смърт"

А де?

Наздраве!
          Чаках Мечката да ти отговори, понеже него пита, ама нъцки - той е фрусфетен и тия неща не ги пише в уики-ту. Затова ще мълчи блажно кат' света Петка - да не се издаде колко семпло парче е.

П.П. Накратко трикльорът в днешния официален вид е по визия на Раковски.

Раковски ви е един от най-добрите историци между другото и със сигурност е знаел какво прави.

До покръстването при Борис 1 - символ е бил конската опашка. После следите се губят и се появяват чак при Калоян ( Йоаница ) - но не се знае как са изглаждали нещата точно.

В битката при Одрин, където Калоян попилява целия ви смешен Запад ( рицарите ) от бой - хроникьорите само описват, че Адрианопол издига хоругвите на Йоаница - демек на Калоян - без повече описание.

П.П. Как бяло, зелено и червено после се е предало до Раковски нямам идея - но е факт. А, Раковски е бил сериозен пич - не фрусфетена Мечка - лаладжийка.

Също е факт, че днешния ви трикольор е променян през вековете доста като значение.

Демек - къркай смело - белким сме живи, докат' хисториците ни свършат нещо и те. Примерно трикольора и защо съвпада като цветове от Ирак, Иран, Грузия, Татаристан, Узбекистан, до Италия и Унгария.

Славянските ви доктрина - или т.нар. Православие също спазва този стил - бяло най-горе, после зелено или синьо и доле червено. Има и изключения - особено при комшиите - те искат ясно да се разграничат от нас, че сме им бърсали задниците с векове. И ся се правят, че т'ва не било така - затова са и цветовите хуморески в знамената им. Пример: Украйна, Македония, Румъния, Турция, Гърция ...

'ноу интересно да еВа ............

Ха, наздраве!
          Last edited by marandi; 10.01.2014, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Нещо против нарцисизма ли ?

Нарцисизъм,от реалното място на човека в живота .... това за мен е свободата ..... и изгодната позиция да се бъзикаш с всички и най-вече сам със себе си!
            Нарцисите не търпят самоирония, ще трябва още да поработиш върху свободата

Коментар

Т.е. всеки един разговор, който не е тотално окупиран от пълен нарцисизъм
              Нещо против нарцисизма ли ?

Нарцисизъм,от реалното място на човека в живота .... това за мен е свободата ..... и изгодната позиция да се бъзикаш с всички и най-вече сам със себе си!

Коментар

• И ся кво
                Аз ква бомба запалих с надеждата за голям гърмеж с това "Свобода или смърт"
                Пък то само пукот от пиратки,де'а

Защо не "Мир или смърт"
                Защо не "Война или смърт"

Защо не "ракия и мезета или смърт"

А де?

Наздраве!

Коментар

Ти пак си добре - виждаш "разговори".

Русото вижда монолози и тотална фросфетена фростотия - от типа: Вярвам в хапсулютната свубудъ, подчинена на аксиоми.

П.П. На тоя болния мозък, ако му се вържеш на пачия акъл 2-ри път - ти си за клецане.

Опитваш се да помогнеш на някого и винаги ще очакваш, че кат' вземеш да търкаш зъркелите на някого - същият, на който си му търкал зъркелите, ще почне да се прайка на по-велик от тоя, дет' му ги е търкал - минаваш в позиция хилене

Ама, яко хилене се хилиш! Капиш? Ей, така ....

----------------------------

Помниш ли още свещената фрустута? Ърмм ..? И кой я изцепи? Че се хили 3 месеца с мен?

Щот' заех стойка "огледало" - белким се види какви глупости дрънка? ( мадам Шъ му го каза преди малко - ами, ако ти заемат огледален образ да се гледаш - ко ще видиш там? Най-вероятно себе си ще видиш и ти се хилиш? Идиотен .... ( демек на себе си се хили )

Ха, ся се сети кой лилипут може да измисли подобна тъпня? Вярвам в хабсулютната свубудъ - подчинена на аксиоми.

Нито знае к'во е хабсолютна свубудъ - нито знае к'во са аксиоми.

Нек'во миндилче селско - търсещо внимание, докато е безработно.

Ха, наздраве!
                  Last edited by marandi; 09.01.2014, 23:37.

Коментар

• Ай, по тире здрав!

----------------------------------------------------

Контрол - Най - Щастливия Ден

http://vbox7.com/play:95de39d8
                    ----------------------------------------------------

Текст:

Това е вече само спомен,
                    още не те познавах .
                    Беше едно, истинско лято
                    и те в сън преживявах .

Когато ти дойде, ти настъпи есен
                    и зимата не закъсня .
                    Промени се земята и целия свят,
                    вятър донесе мъгла .

ПРИПЕВ...
                    И ето идва най-щастливият ден ,
                    когато ти ще си далече от мен

Ти не знаеш , ти не чувстваш тази досада ,
                    когато спиш при мен през цялата нощ
                    душата ми търси пощада .

ПРИПЕВ...
                    И ето идва най-щастливият ден ,
                    когато ти ще си далече от мен

Когато не си със мене ,
                    обхваща ме тревога ,
                    от всичко се стряскам ,
                    защото си мисля ,
                    че идваш във моя дом
                    .

Най-щастливият миг на раздялата ,
                    кагато си тръгваш .
                    И аз със сълзи на очи
                    се моля на Бога
                    дано не се върнеш .

ПРИПЕВ.../ 4

------------------------------------------------------------------

П.П. Днес пак на водка със сладолед да ева ... - голяма съм свинчуга.

Ха, наздраве!
                    Last edited by marandi; 09.01.2014, 23:23.

Коментар

• Хубава ви вечер!

Red Hot Chili Peppers - Road Trippin'

Kula Shaker- Fool That I Am

Коментар

• Мечка,

за теб кораби няма ли бе, безделнико?

П.П. Ще ти плащам по 10 кинта на ден да спреш да пишеш, че ме заболява главата от твоите глупости.

Хем пълен аматьор - хем се натрапва на другите.

Колко кинти изкара с "фрусветататъ" си досега - 1 стинка има ли? Ако не си изкарал 1 стинка, що мислиш, че си "осъзнат"?

За мен си фрост? Не е ли? Стойност на фростотията ти зероу, враточка. Колко още ще цапаш форума кат' оня лилипут Зарколина?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Aз говоря за неосъзнато манипулиране на чуждите реакции. Замъгляваш, засенчваш- нещо подобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Aз говоря за неосъзнато манипулиране на чуждите реакции. Замъгляваш, засенчваш- нещо подобно.
                            Ами не знам. Наскоро ми се случи нещо. С некой, с който се разбирам без думи, както в историята за думите и смисъла. Разговора се затегна, запрехвърчаха искри и започнах от един момент нататък да виждам в отсрещната страна себе си. Понеже си приличаме в мисленето, така и не можах да разбера пунтира ли ме, неволно ли е, или друго. Още съм в чуденка.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ти и без думи ме разбираш. Шамарите означават уважение.
                              Знам , като се улея с глупостите ...

Лека нощ на цялата банда от мен и сладки сънища на всички !
                              https://www.youtube.com/watch?v=7ud9LX8C09c

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Случвало ми се е. Но това е друго.

Коментар

Working...
                                X