IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак да кажа: не използвам личните съобщения в този форум.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lettes.svg.png
    Last edited by vmаnkov; 20.01.2014, 20:15.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Разбира се, че никой не може да ми определя приоритетите при разпределяне на времето, с което разполагам...

..., което означава, че – както никой не може да ми забрани да пиша в публичен форум по желани от мен дискусии, щом като спазвам правилата за коректност и уважение, които поставят в изискванията си към участниците – създателите на сайта...,

..., което също означава и, че – ако създателят на темата в един сайт – няма критика и претенции към мен – аз съм пълноправен участник във всички диалози, в които съм взел решение, че трябва да се намеся... /разбира се – всеки има право да пише в личните съобщения на някого, ако не желае външни намеси в ПУБЛИЧНИТЕ ДИАЛОЗИ!!!...,

..., което пък най-вече означава, че никой – който си мисли, че поддържа тема /най-вече - с готварски рецепти – лошо няма!!!/ - може да претендира, че аз не трябва да участвам с рационалните си становища, които СА РАЦИОНАЛНИ, именно, защото АЗ ги определям като такива!...

Ама – изобщо не ми пука за това – кой-как възприемаЛ моите мнения. Те са /си/ мои! Който може – ги опровергава, моля!

Все пак – напомням: аз НЕ ДЕЗИНФОРМИРАМ участниците в темата, нито в тая-, нито пък - в останалите теми във форума,..., нито пък работя за създаването на пълнеж от съдържание, нито пък се боря за брой мнения. И съм прав за себе си.

АЗ ПОДРЕЖДАМ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ, моля да не се забравя това, че имам свои виждания за разпределяне на МОЕТО ВРЕМЕ,... Най-малко ме интересува фактът, че някой тук може да разчита на бъдещите си компетенции, именно чрез опитите си да провокира моето участие ТУК, а също – и на съдържанието на моите постове /което се вижда от съществените забележки в малкото ми постове към определени НЕКОМПЕТЕНТНИ ИЗКАЗВАНИЯ, потънали в многословието на празнодумството/.

Не твърдя, че човек не може да се отпусне от сериозните проблеми на деня - и да размени думи с приятни му хора..., за отмора...

Все пак – не всички тук отмаряТ...

Останете със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        А, кусур са ми комунистическите дитирамби на бат Серго и бат Асеня.
        Що, бря? Ти им плащаш битовите сметки и им пълниш хладилника ли? - че ги дамгоса

Или са дошли да ти ядат от хладилника и да ти изпият мазата?

П.П. Само Господ мо'е ги съди. Ти къде се навря в целата схема да'е ...?

Нещо ми борчееш май? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Ама така , както си я разказал всъщност , всеки индианец - дете е повярвал на баща си повече от на себе си

Та изводът трябва да е : Вярвайте в себе си , не на родителите си
          Изводът от фритчата е:

Много вождове, ама малко индианец - ма ти си още малка и шъ ти фрустим

Коментар

• А, кусур са ми комунистическите дитирамби на бат Серго и бат Асеня.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Quo, quo, scelesti, ruitis? ( от лат. )

П.П. Мечок, виж как съм ви оставил със Зарколина да се прайкате на умници? Ма, не кълват да'е ... - ърмм? Кат' спрат бат' Космо, бат' Серго и бат' Асеня да пишат и всичко в кофата? Що така да'е ...?

Някой ден кат' съм в мензис ще ти поразкажа за понятия кат' креативност, дет' в БГ-стан ги нЕма още.

П.П.П. С твоя Декарт мо'е умориш от пеленаче до столетна бабичка от скука.

Виж как се опитвам да те развивам, па ти се дърпотиш?

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Хм,апчетата да не ги забрави сабалям?

Добро утро,мир вам!
                Пакс вобискум

На почти всички де, другите на естадиона пред генерал Август Пенчев
                tnm

Коментар

• платформа за инвалиди

Коментар

Вчера беше неделя, а утре е вторник. В това има некакъф особен смисъл...

Добро утро tnm
                    Добро утро на почти всички

Хм,апчетата да не ги забрави сабалям?

Добро утро,мир вам!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добро утро tnm
                      Играеш си с огъня ...
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Днес бил някакъв особен понеделник

Добро утро tnm
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Днес бил някакъв особен понеделник и трябвало да носим ярки дрехи, щото ако сме били напротив, можело да изпаднем в депресия. Тъй рекъл някакъв английски психолог или психоложка...
                          Добре, че прочетох оня ден в нета, че не може една нация дето се напива с бира, да дава акъл на нация дето изтрезнява с бира. Да имат да вземат, че ще тръгна в 06:30 да си сменям дрехите

Приятна и ползотворна седмица ви пожелавам!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• Лека на всички
                              https://www.youtube.com/watch?v=2MuqXv0s28o

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                А, ритуалите, да...

На един индиец умрял бащата, например, и върви процедурата на отдаване на последна почит.
                                Но кучето им нещо много лаело в двора и пречело, та индиецът го вкарал вътре в къщата и го вързал некъде, та да не пречи.

Га умрял на свой ред пък този индиец, синът му... спомнил си, че баща му, сегашният умрел, бил вързал кучето, га са прощавали с неговия баща...

За зла участ, този, последният, немал дворно куче.
                                Та излезъл да намери некакво безстопанствено куче, че да го върже в къщи - щото така бил направил баща му, сегашният умрел - вързал куче в тази отговорна ситуация.
                                И така, новият погребващ казал на слугите непременно да доставят ено куче. Доставили го и го вързал, след което вече се успокоил. И преминал към официалната част

А това видел пък синът на сегашния син...
                                И като умрял и този баща, синът купил ено куче, че да го върже и спази ритуала.
                                И така се появил още един ритуал.

-----------------------------------------
                                Тъпотии, деца, с ритуалите.
                                Това са патериците на тези, които не вярват в себе си и на родителите.
                                Ама така , както си я разказал всъщност , всеки индианец - дете е повярвал на баща си повече от на себе си

Та изводът трябва да е : Вярвайте в себе си , не на родителите си

Коментар

Working...
                                X