If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Не искам да убиваме Чичо, Съни и родителите на Серго. Виж какво цитирам и какво казвам. Разбира се точно и ясно, кого имам предвид.
Сега защо вечно се правиш, че не разбираш толкова елементарно построен текст не знам. Но знам, че много добре разбираш какво казвам.
Много добре разбирам какво си написал но явно ти не разбираш.Според теб излиза че ние българите сме един много добър хрисим почтен и работлив народ обаче 50 семейства комунисти ни пречат?!!!!!Мечи ти живееш в някакъв твой си свят с други закони правила и ред.Реалния свят е различен от твоя.
Ще се оправиме като ги наредиме на некой естадион, да дават отчет пред свети Максим !!!
Мечи е тука си в голяма заблуда.Аз твърдя че дори да избием всичките комунисти пак няма да се оправим.Да си чувал приказката че за криво колело прав път няма'Я да да те питам какво се крие зад клишето да се оправим?Какво означава да се оправим?Щото аз си мисля че не комунистите са виновни за това примерно че един простак на кръстовището вместо да спре зад последната спряла кола той не го прави а отива най отпред за да изпревари всичките които са възпитани толерантни и спазват закона.Те сигур коминистите са виновни че си хвърляме боклуците по улиците че при ограничение на скоростта до 50 караме със 100.Пак комунистите са виновни че всеки си спира каляската където свари че някои взема наркотици.
Превъртате си едни комунисти, с други комунисти - примери бол - Станишката, Дянков, Кр. Георгиева, Лилянка, Миглена и сие - фартиите нямат значение и цветовете - хората са ви са същите. И няма случайни - все някоя унука е там .... на видно комуне преди.
+65536
Ще се оправиме като ги наредиме на некой естадион, да дават отчет пред свети Максим !!!
Не знам къде живея, бе батка - в Абсурдистан предполагам.
Не си знаете къде е гроба на Левски и Хаджи Димитър, па в същото време сте нарекли градове на Д. Благоев и Г. Димитров ( наскоро махнахте Станке Д. и Михайловград + Толбухин ).
На което и гробище в БГ да отидеш - ВИП зоната е изтъпанена с комунисти. Много жалка държавичка станахте и затова скоро ще изчезнете.
П.П. Най-жалкият ви период в хисторито ви е комунизма + днешната демокрация. Ма, вие си знаете. Щом ви кефи - кой е Русото, че да ви спира?
Затова ме кефи и Мечока с неговите фростотии за пряка демокрация и сие. Че вие не сте мръднали от 70 години - даже се гмуркате още - той ми дрънка за демокрация.
Къде е тая демокрация? Превъртате си едни комунисти, с други комунисти - примери бол - Станишката, Дянков, Кр. Георгиева, Лилянка, Миглена и сие - фартиите нямат значение и цветовете - хората са ви са същите. И няма случайни - все някоя унука е там .... на видно комуне преди.
Ще се оправите като измре моето поколение и следващото. За момента сте пълна бутафория на псевдо-държава, пардон "демокрация"
А добрютру и от мен.Нощес бях на работа и сега ставам тъкмо щерката ми направи кафенце.Ми кат чета кво си написал няма нещо с което да не съм съгласен.Така е.И най ми харесва финала.Ти имаш вяра че ще се оправим...Ми аз па викам че мое да не искаме да се оправим.Аз не вярвам България да се оправи.Може би нещата в материален план ще се подобряват с малко бавно и мъчително но няма да станем богати.Аз обаче имам твърда вяра в българската простотия.Тя унищожи много империи сега са наред САЩ и ЕС.Въпрода не е дали а куги.Ние винаги ще се тупаме в гърдите ще се хилим и ще викаме булгар булгар.Гладни злобни прости мързеливи завистливи.Простотията е непобедима затова винаги ще ни има.А нашата просто е и талантлива...
Коментар