IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Отивам днес в болницата да си взема епикризата и се мотам волна като пеперуда по коридорите. Това продължи до момента, в който видях лекуващия си дофтур ... а той е винаги един такъв строг и сериозен
    Поглежда ме под вежди намусено и ми задава дежурния въпрос - как се чувствам.
    На което аз отговарям, че се усещам убийствено добре.
    В първите няколко секунди нямаше никаква реакция, а после като започна да се смее - искрен смях, дори очите му се засмяха. На лявата страна на лицето му се появи една приятна тръпчинка.
    Добре че ми е лекуващ лекар, щото иначе ... аха, да съгрешим
    И ние застрахователите много се хилим с докторите.

П.П. В крайна сметка никой не може да ми отговори - Защо докторите живеят средно по 48 години в цял свят, а тръгнали да лекуват останалите?

Та, трябвало е да почнеш да се хилиш и ти яко насреща му - щот' след 5 години надали ще го има, а ще е на некролог.

Което си е смешно вярно

Коментар

Отивам днес в болницата да си взема епикризата и се мотам волна като пеперуда по коридорите. Това продължи до момента, в който видях лекуващия си дофтур ... а той е винаги един такъв строг и сериозен
      На което аз отговарям, че усещам убийствено добре.
      В първите няколко секунди нямаше никаква реакция, а после като започна да се смее - искрен смях, дори очите му се засмяха. На лявата страна на лицето му се появи една приятна тръпчинка.
      Добре, че си ми слабост от десетина години....щото иначе ... аха, да съгрешим:eek...
      Да си жива и здрава !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Тц,,то стига строга и справедлива....
        На което аз отговарям, че се усещам убийствено добре.
        Last edited by tnm; 19.12.2013, 15:44.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

В Добруджанска чужденеция ще отскоча след 23.12.2013 г.
          Трябва да се нагледа виното и да пробва ракията, няма как
          Аз имам само да навестя бабата и да прибера на жената рентата Иначе ще бъда във Варна

Коментар

Белезници и камшик да взема ли!?
            Тц,,то стига строга и справедлива....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аз пък по празниците ще навестя Добруджата
              Трябва да се работи, няма как
              В Добруджанска чужденеция ще отскоча след 23.12.2013 г.
              Трябва да се нагледа виното и да пробва ракията, няма как
              Мечо

Коментар

Не мога да те възприема с червен бански...
                Не знам как ще ги облечеш...., но си мисля за комплект пищови и пушка кремаклийка...
                Белезници и камшик да взема ли!?
                Мечо

Коментар

• Аз пък по празниците ще навестя Добруджата
                  Трябва да се работи, няма как

Коментар

Добре. Отивам да си наглася червения бански
                    Не мога да те възприема с червен бански...
                    Не знам как ще ги облечеш...., но си мисля за комплект пищови и пушка кремаклийка...

Коментар

Ах ти палавнице....
                      В събота и аз пътувам за тази част на България. Изгорял на потник и в-к Дума....
                      Добре. Отивам да си наглася червения бански
                      Мечо

Коментар

Ся, да ти кажа честно, очертава ми се голямо напиване с преспиване в Южна България
                        По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията с непълноправния член се изнасят у майка, по-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията отсъства от местообитанието...
                        С една дума, който иска да ходи у ВиК и да се занимава с ремонти.

П.П. За протокола - тц, нямат ми телефоня
                        Ах ти палавнице....
                        В събота и аз пътувам за тази част на България. Изгорял на потник и в-к Дума....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Сега, ако е пръснало и общия водомер на блока - ти се очертава и разходка до ВиК-то да пишеш малко хартийки и т.н.

Следи общата ви вода дали ще се качи драстично и мятай боб да няма пръснати тръбопроводи, че отиде после, особено ако избият в ниските етажи, където е най-вероятно да се случи по причини на Будизъма, както би казал Кефеца.

Ха, добро утро! - да не забравя и Наздраве

П.П. Зимата е голям кеф за къртене на стени и смяна на водопроводи да'е ... и само за протокола - тия нямат ли ти мобилния телефон?

Или и те "сини каски" ( наблюдатели ) са го раздавали от любопитство какво ще стане?
                          Ся, да ти кажа честно, очертава ми се голямо напиване с преспиване в Южна България
                          По-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията с непълноправния член се изнасят у майка, по-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията отсъства от местообитанието...
                          С една дума, който иска да ходи у ВиК и да се занимава с ремонти.

П.П. За протокола - тц, нямат ми телефоня
                          Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Прибирам се снощи от разходка до Голямото село и заварвам местообитанието в ужасТ. От ниските температури водопровода в мазата замръзнал и в целия блок няма вода.
                            А аз тъкмо си мечтаех след скитосването да се цопна във ваната ...
                            Но за друго ми беше думата.
                            Прибирам се и пред вратата ме чакат няколко уважаеми господа, за да ме запознаят с проблема / щот съм домоуправител/. Били забелязали, че нещо не е наред от около седмица, ама мен ме нямало и затова не били взети мерки
                            Стоя, гледам ги, слушам ги и си мисля, че точно сега е момента Кеф да ми тръсне един коан, от който да е видно, че мъжете не са мъже или Мечо да ми изръси нещо за грешката и свободата ...
                            Хубав ден ви пожелавам!
                            Сега, ако е пръснало и общия водомер на блока - ти се очертава и разходка до ВиК-то да пишеш малко хартийки и т.н.

Следи общата ви вода дали ще се качи драстично и мятай боб да няма пръснати тръбопроводи, че отиде после, особено ако избият в ниските етажи, където е най-вероятно да се случи по причини на Будизъма, както би казал Кефеца.

Ха, добро утро! - да не забравя и Наздраве

П.П. Зимата е голям кеф за къртене на стени и смяна на водопроводи да'е ... и само за протокола - тия нямат ли ти мобилния телефон?

Или и те "сини каски" ( наблюдатели ) са го раздавали от любопитство какво ще стане?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Бонджорно рагацци и тутти ебачи,ко ме ста?
                              Ко мой да ста ???
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Благодаря !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X