If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Говорех за отношенията между съпруг и съпруга и ако съм разбрала правилно ти не си семеен. А никога не съм се съмнявала, че си един виден горнооряховски Дон Жуан.
Ау .. ти си ми броила връзките с мацки ли? Не знаех? - хихи
П.П. Да не се окаже, че няма да ти стигнат 10 живота да ми натрупаш стажа и учудващо всички ми се кефят кат' се видим по-късно
'ноу странно защо?
П.П.П. Вероятно, защото не съм търчал с фото-апарати подире им да им натяквам колко съм "добър" - хихи
По статистика 50% от населението в БГ-стан му хвърчат бръмбари в главите - та, констацията ми е нещо лично към Чичака - просто се ухилих, че и той кацнал в класацията, което не ме учудва.
Пак ти "ври" тиквата....
Със снимката имам материал за следващите 10 г.....Показвам снимката и казвам - ето така се прави и така трябва да изглежда.....
пп Няма като тебе по цял ден да готвя.....Извинявай - между другото проектираш един кораб на ден, печелиш на Форекса по 100% пак за този ден....ей така в почивките бягаш 52 км, правиш 100 лицеви опори и 1000 коремни преси.......
П.П. Да не се окаже, че няма да ти стигнат 10 живота да ми натрупаш стажа и учудващо всички ми се кефят кат' се видим по-късно
'ноу странно защо?
П.П.П. Вероятно, защото не съм търчал с фото-апарати подире им да им натяквам колко съм "добър" - хихи
По статистика 50% от населението в БГ-стан му хвърчат бръмбари в главите - та, констацията ми е нещо лично към Чичака - просто се ухилих, че и той кацнал в класацията, което не ме учудва.
Говорех за отношенията между съпруг и съпруга и ако съм разбрала правилно ти не си семеен. А никога не съм се съмнявала, че си един виден горнооряховски Дон Жуан.
Нали казваш, че ако нямаш опит и познания в дадена област не би следвало да се изказваш! В случая си трай, защото в тия отношения си малко босичък
'ноу странно защо?
нъл знаеш, че сме в игнор листа на Чичката и не мо'е ни сричъ.
Фиши смело да'е ... - ко съ стискъшъ ..
Зададох ти фъпросъ ..? Болен мозък ли е? Да прави снимки на нек'ва бан'ца, че да ги позказвал на жинъ си да ги видела фосле? ( с цел моралнъ флесница )
П.П. Той тоя и в кенефа кат' оди да дефекира сигурно пак ходи с фото-апарата да й показва после, че неговото е по-юбау от нейното? Ърмм ...?
Нали казваш, че ако нямаш опит и познания в дадена област не би следвало да се изказваш! В случая си трай, защото в тия отношения си малко босичък
нъл знаеш, че сме в игнор листа на Чичката и не мо'е ни сричъ.
Фиши смело да'е ... - ко съ стискъшъ ..
Зададох ти фъпросъ ..? Болен мозък ли е? Да прави снимки на нек'ва бан'ца, че да ги позказвал на жинъ си да ги видела фосле? ( с цел моралнъ флесница )
П.П. Той тоя и в кенефа кат' оди да дефекира сигурно пак ходи с фото-апарата да й показва после, че неговото е по-юбау от нейното? Ърмм ...?
Коментар