IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Забравил съм. Значи са ти го откраднали и пак са ми го продали комунистите !!!
    Хайде сега и ти ... не го прави на въпрос за някакви си там 83 милиона долара
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Говорех за отношенията между съпруг и съпруга и ако съм разбрала правилно ти не си семеен. А никога не съм се съмнявала, че си един виден горнооряховски Дон Жуан.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ау .. ти си ми броила връзките с мацки ли? Не знаех? - хихи

П.П. Да не се окаже, че няма да ти стигнат 10 живота да ми натрупаш стажа и учудващо всички ми се кефят кат' се видим по-късно

'ноу странно защо?

П.П.П. Вероятно, защото не съм търчал с фото-апарати подире им да им натяквам колко съм "добър" - хихи

По статистика 50% от населението в БГ-стан му хвърчат бръмбари в главите - та, констацията ми е нещо лично към Чичака - просто се ухилих, че и той кацнал в класацията, което не ме учудва.
        Пак ти "ври" тиквата....
        Със снимката имам материал за следващите 10 г.....Показвам снимката и казвам - ето така се прави и така трябва да изглежда.....

пп Няма като тебе по цял ден да готвя.....Извинявай - между другото проектираш един кораб на ден, печелиш на Форекса по 100% пак за този ден....ей така в почивките бягаш 52 км, правиш 100 лицеви опори и 1000 коремни преси.......

пп Двама сте малко....май сте към троица.....

Коментар

П.П. Да не се окаже, че няма да ти стигнат 10 живота да ми натрупаш стажа и учудващо всички ми се кефят кат' се видим по-късно

'ноу странно защо?

П.П.П. Вероятно, защото не съм търчал с фото-апарати подире им да им натяквам колко съм "добър" - хихи

По статистика 50% от населението в БГ-стан му хвърчат бръмбари в главите - та, констацията ми е нещо лично към Чичака - просто се ухилих, че и той кацнал в класацията, което не ме учудва.
          Говорех за отношенията между съпруг и съпруга и ако съм разбрала правилно ти не си семеен. А никога не съм се съмнявала, че си един виден горнооряховски Дон Жуан.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Нали казваш, че ако нямаш опит и познания в дадена област не би следвало да се изказваш! В случая си трай, защото в тия отношения си малко босичък

'ноу странно защо?

Last edited by marandi; 30.01.2014, 12:34.

Коментар

Мичок,

нъл знаеш, че сме в игнор листа на Чичката и не мо'е ни сричъ.

Фиши смело да'е ... - ко съ стискъшъ ..

Зададох ти фъпросъ ..? Болен мозък ли е? Да прави снимки на нек'ва бан'ца, че да ги позказвал на жинъ си да ги видела фосле? ( с цел моралнъ флесница )

П.П. Той тоя и в кенефа кат' оди да дефекира сигурно пак ходи с фото-апарата да й показва после, че неговото е по-юбау от нейното? Ърмм ...?
              Нали казваш, че ако нямаш опит и познания в дадена област не би следвало да се изказваш! В случая си трай, защото в тия отношения си малко босичък

Коментар

Нашата Леля е умна, не вярвам да е зела комунист !!!

Добро утро !
                Леля умна , умна ....колко да е умна ?!

Айде и тук да ви черпя с музичка
                http://www.youtube.com/watch?v=agVpq_XXRmU

Готин и успешен ден да имате всички

Коментар

• Мичок,

нъл знаеш, че сме в игнор листа на Чичката и не мо'е ни сричъ.

Фиши смело да'е ... - ко съ стискъшъ ..

Зададох ти фъпросъ ..? Болен мозък ли е? Да прави снимки на нек'ва бан'ца, че да ги позказвал на жинъ си да ги видела фосле? ( с цел моралнъ флесница )

П.П. Той тоя и в кенефа кат' оди да дефекира сигурно пак ходи с фото-апарата да й показва после, че неговото е по-юбау от нейното? Ърмм ...?
                  Last edited by marandi; 30.01.2014, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ти този ми го подари още миналата година, бре.
                    Нали ходи в Женева на търг.
                    Забравил съм. Значи са ти го откраднали и пак са ми го продали комунистите !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Подарявам ти го

Ти този ми го подари още миналата година, бре.
                      Нали ходи в Женева на търг.
                      Мечо

Коментар

Сърцето не винаги се съобразява с доводите на разума.

П.П. Ще трябва да сменяме цвета на камъчетата. Не ми подхождат на рождената дата
                        http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...n-kamyk.213985
                        Подарявам ти го

tnm

Коментар

Чичката верну яко филмиран изглежда, щом и конспирации взе да дири у женъ си за еднъ бан'цъ да'е ...?

Фромити мозъци да сакаш из БГ-стан - всеки втори го пернала дъската в кофатъ - хихи

Ха, наздраве ( и днес е готин ден за къркане )

Коментар

Сърцето не винаги се съобразява с доводите на разума.

П.П. Ще трябва да сменяме цвета на камъчетата. Не ми подхождат на рождената дата
                            http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...n-kamyk.213985
                            Last edited by tnm; 30.01.2014, 11:08.
                            Мечо

Коментар

4i40, останала съм с впечатлението, че леля /съпругата ти/
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Добрутро, корабостроители, корабоводители, моряци, морячки и всякаква плаваща сган
                                Айдааа, вабрикантина са исказа !!!

Добро утро tnm
                                Добро утро на почти фсички
                                tnm

Коментар

Working...
                                X