IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Прекалено са миролюбиви
    Значи все пак има, което е хубаво. Надявам се до зимата да ОЗВЕРЕЯТ. Не ми е ясно що чак като ни ошушкат до дупка комунетата, тогава се усещаме. Не мое ли мааалко по рано да ги натириме.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      В каква форма са сега. Какво се случва ???
      Прекалено са миролюбиви

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Точно така- ние да си блеем, те да си ни стрижат. Рабира се, че трябва да има протести, просто не в тази форма.
        В каква форма са сега. Какво се случва ???
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          И според мен тая простотия в центъра требе се запре.Не мое кой от къде се присети и хоп у центъро да протестира.С протести не мое се забогатее требе се бачка яко
          Точно така- ние да си блеем, те да си ни стрижат. Рабира се, че трябва да има протести, просто не в тази форма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ами според мен да си налягаме парцалите. Стига сме скачали по площадите. Веки път когато се наложи им нашокваме канчетата, не плащаме рушвети, изискваме и това е.
            И според мен тая простотия в центъра требе се запре.Не мое кой от къде се присети и хоп у центъро да протестира.С протести не мое се забогатее требе се бачка яко

Коментар

МАМУН, що млъкна за политиката бре ??? Нема ли питам у София поне една две шепи хора да поддържат огъня на бунта и да ни отсрамват, че не сме прекалено офча РАЯ ???
              Ами според мен да си налягаме парцалите. Стига сме скачали по площадите. Веки път когато се наложи им нашокваме канчетата, не плащаме рушвети, изискваме и това е.

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• МАМУН, що млъкна за политиката бре ??? Нема ли питам у София поне една две шепи хора да поддържат огъня на бунта и да ни отсрамват, че не сме прекалено офча РАЯ ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

МЕЧО ДОБРЕ ДОШЪЛ- ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ
                    Добре заварил !!!

Живот и здраве и на теб. Акциите дето си ги купил да се дигат, а другите да падат, да можеш да си ги купиш евтино !!!
                    tnm

Коментар

Благодаря !!! Те това е философия. "Заменям болка за свобода !!!"

Аз какво да направя за теб ???
                      Между другото зех да разбирам от бойлери. Секи път като се върна и сичко е счупено. И аз с мойте две (2) леви ръце се уча на СРЪЧНОСТ !!!
                      моя е още в гаранция но благодаря все пак
                      Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

МЕЧО ДОБРЕ ДОШЪЛ- ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                          Meчик за теб специално съм научила е те това - http://www.youtube.com/watch?v=X5W1t7ROACM
                          Благодаря !!! Те това е философия. "Заменям болка за свобода !!!"

Аз какво да направя за теб ???
                          Между другото зех да разбирам от бойлери. Секи път като се върна и сичко е счупено. И аз с мойте две (2) леви ръце се уча на СРЪЧНОСТ !!!
                          tnm

Коментар

И у нас имаме руско. Много тежко. Железария вътре колко щеш.
                            Meчик за теб специално съм научила е те това - http://www.youtube.com/watch?v=X5W1t7ROACM
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Мммм работим по желание на клиента, само казвайте аз записвам ще направим списък, после отмятаме кое го знаем и кое не го, за да го научим вие ми спрятате пианото пък аз ще се развихрям

Коментар

• И у нас имаме руско. Много тежко. Железария вътре колко щеш.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X