Първоначално изпратено от irena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ каква форма са сега. Какво се случва ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТочно така- ние да си блеем, те да си ни стрижат. Рабира се, че трябва да има протести, просто не в тази форма.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ според мен тая простотия в центъра требе се запре.Не мое кой от къде се присети и хоп у центъро да протестира.С протести не мое се забогатее требе се бачка яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми според мен да си налягаме парцалите. Стига сме скачали по площадите. Веки път когато се наложи им нашокваме канчетата, не плащаме рушвети, изискваме и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМАМУН, що млъкна за политиката бре ??? Нема ли питам у София поне една две шепи хора да поддържат огъня на бунта и да ни отсрамват, че не сме прекалено офча РАЯ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
МЕЧО ДОБРЕ ДОШЪЛ- ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ
Живот и здраве и на теб. Акциите дето си ги купил да се дигат, а другите да падат, да можеш да си ги купиш евтино !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря !!! Те това е философия. "Заменям болка за свобода !!!"
Аз какво да направя за теб ???
Между другото зех да разбирам от бойлери. Секи път като се върна и сичко е счупено. И аз с мойте две (2) леви ръце се уча на СРЪЧНОСТ !!!моя е още в гаранция
но благодаря все пак
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеMeчик за теб специално съм научила е те това- http://www.youtube.com/watch?v=X5W1t7ROACM
Аз какво да направя за теб ???
Между другото зех да разбирам от бойлери. Секи път като се върна и сичко е счупено. И аз с мойте две (2) леви ръце се уча на СРЪЧНОСТ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ у нас имаме руско. Много тежко. Железария вътре колко щеш.- http://www.youtube.com/watch?v=X5W1t7ROACM
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
Коментар