IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Грозното беше коментара на маранди относно поста на чичото. А това, че влезнах в стила на маранди и на теб ти се струва, че е грозно и показва безсилие не е мой проблем!

P.S. Ако си се почуствала лично засегната от нещо което съм написала- извинявай.

Не съм се почувствала засегната . Ако не виждаш разликата наистина не е твой проблем . Опитах да обясня с маранди , сега ще дам пример с теб . За да ме разбереш по - добре .
    Беше споменала един път , че имаш болни бъбреци . Красиво ли ще е някой да се изтъпанчи , да те посочи с пръст и да се изкаже компетентно - " щом има болни бъбреци , тя не струва , като човек и няма нужният опит за "...
    Опит глупака придобива само от собствените си преживявания и грешки . Умният и от околните .

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      П.П. Чичка
      Сакън !!! Чичака не мой да го обиждаш. Безсмислено е. Той няма его.

Кажи нещо срещу комунистите и виж как ще ИЗРИГНЕ !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Дорогая Иренчева!!

Когато Русото е станал на 12 години чичо и после на 16 години агейн и миел бебешки дупета всеки ден по 3 пъти в продължение на 3 години - поради 1 щастлив брак, който едва спасихме да не стане развод и спряхме документите. Ти тогава още си ходела права под масата, моето момиче.

Не ми говори фростотии.

По принцип казвам, че е много по-лесно да се измие 1-но бебешко дупе, отколкото да се гледа възрастен човек с 30 болести в картона и 3 панера с лекарства.

П.П. Някой ден ще ме разбереш какво ти казвам. Още си малка и се фръцкаш - аз родих и съм големата двИздъ ...

Бебе се гледа лесно - дай ми 2-3 и ще ти покажа как ста'а номера
        То бебешки г*з лесно се мие, но трудно се възпитава!

Коментар

Абе ти можеш ли да се защитиш без да обидиш, като малките деца си!? И хич не те мисля, ти си ми ясен....Просто казах, че нямаш опит в това което коментираш и говориш пълни простотии, а ти веднага почна да обиждаш и да заплашваш със "дела" ......ми елементарен си, колкото и не можеш да го разбереш!
          Дорогая Иренчева!!

Когато Русото е станал на 12 години чичо и после на 16 години агейн и миел бебешки дупета всеки ден по 3 пъти в продължение на 3 години - поради 1 щастлив брак, който едва спасихме да не стане развод и спряхме документите. Ти тогава още си ходела права под масата, моето момиче.

Не ми говори фростотии.

По принцип казвам, че е много по-лесно да се измие 1-но бебешко дупе, отколкото да се гледа възрастен човек с 30 болести в картона и 3 панера с лекарства.

П.П. Някой ден ще ме разбереш какво ти казвам. Още си малка и се фръцкаш - аз родих и съм големата двИздъ ...

Бебе се гледа лесно - дай ми 2-3 и ще ти покажа как ста'а номера

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Има , но това дали си семеен или не , не те прави второ качество човек или пък по - умен .
            И аз не съм съгласна за доста неща с marandi , ама си мълча , ако не ми се спори или не виждам смисъл , или ако почна спор , то ще е конкретен и без опити за гавра . За да мога после - победена или победител в спора да се чувствам добре и да уважавам себе си и противника .

Не защитавам ничия позиция , просто споделям мнение . Много е грозно отстрани и не говори за сила или правота , а за безсилие
            Грозното беше коментара на маранди относно поста на чичото. А това, че влезнах в стила на маранди и на теб ти се струва, че е грозно и показва безсилие не е мой проблем!

P.S. Ако си се почуствала лично засегната от нещо което съм написала- извинявай.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Пак ти "ври" тиквата....
              Със снимката имам материал за следващите 10 г.....Показвам снимката и казвам - ето така се прави и така трябва да изглежда.....

пп Няма като тебе по цял ден да готвя.....Извинявай - между другото проектираш един кораб на ден, печелиш на Форекса по 100% пак за този ден....ей така в почивките бягаш 52 км, правиш 100 лицеви опори и 1000 коремни преси.......

пп Двама сте малко....май сте към троица.....
              Бийтълс навремето били казали:

Кажи си плановете за Бъдещото, за да разсмееш Господ.

П.П. Чичка, не ми се прави фехтовка с елементарна селска пръчка кат' тебека с 10 годишни планове вперьод. Глей си оправиш първо борчовете към Държавата от 6 хилки, щот' са те вписали, къдет' си требе и се водиш - фалирал измамник по документи.

Ма, мо'е и да не си такъв - знам ли?

Даже е Мичокът е класи над тИбя от гледна точка ЕнтЕуЕкт ...

Коментар

Ами, на селска пръчка, освен хумор - ко да й предложиш насреща да'е ...

П.П. Тръгнала да ме мисли има ли с кого да се гушкам. На кой му пука т'ва? Цялата Вселена се е фритиснила за мИня, че и тя да не изостане назад в класацията - хихи
                Абе ти можеш ли да се защитиш без да обидиш, като малките деца си!? И хич не те мисля, ти си ми ясен....Просто казах, че нямаш опит в това което коментираш и говориш пълни простотии, а ти веднага почна да обиждаш и да заплашваш със "дела" ......ми елементарен си, колкото и не можеш да го разбереш!

Коментар

Има разлика разбира се!
                  Има , но това дали си семеен или не , не те прави второ качество човек или пък по - умен .
                  И аз не съм съгласна за доста неща с marandi , ама си мълча , ако не ми се спори или не виждам смисъл , или ако почна спор , то ще е конкретен и без опити за гавра . За да мога после - победена или победител в спора да се чувствам добре и да уважавам себе си и противника .

Не защитавам ничия позиция , просто споделям мнение . Много е грозно отстрани и не говори за сила или правота , а за безсилие

Коментар

Ама и ти си егати драката
                    Ами, на селска пръчка, освен хумор - ко да й предложиш насреща да'е ...

П.П. Тръгнала да ме мисли има ли с кого да се гушкам. На кой му пука т'ва? Цялата Вселена се е фритиснила за мИня, че и тя да не изостане назад в класацията - хихи

Коментар

Ма, ти в кревата ми ли искаш да гледаш да'е ...?

П.П. Ако се окаже, че съм праил кекс с над 10 нации от различни континенти - ко прайм с Горна Оряховица?

За БГ ще те оставя да гадаеш колко ли са били да'е ... ( ма, я познавам доста добре ).

П.П.П. То в БГ вече е престъпление някой да живее някъде ( адрес по лична карта ) и семеен статус ко пише в личната му карта - хъ-хъ-хъ ....

Пак от статистиката, Иренчева - понеже не я знаеш - около 50% от двойките в БГ откриват фруфесията "самотна" майка. Демек живеят без брак. Ся наклон на *У.. ще ми даваш кат' менторка? ( от типа - извади го малко по-навътре ) ...

Искаш ли да си пернем едно дело, че ме нападаш на лична основа и се чувствам "дискриминиран" - докато статистиката сочи, че не би трябвало да съм

Ама и ти си егати драката

Коментар

П.П. Ако се окаже, че съм праил кекс с над 10 нации от различни континенти - ко прайм с Горна Оряховица?

За БГ ще те оставя да гадаеш колко ли са били да'е ... ( ма, я познавам доста добре ).

П.П.П. То в БГ вече е престъпление някой да живее някъде ( адрес по лична карта ) и семеен статус ко пише в личната му карта - хъ-хъ-хъ ....

Пак от статистиката, Иренчева - понеже не я знаеш - около 50% от двойките в БГ откриват фруфесията "самотна" майка. Демек живеят без брак. Ся наклон на *У.. ще ми даваш кат' менторка? ( от типа - извади го малко по-навътре ) ...

Искаш ли да си пернем едно дело, че ме нападаш на лична основа и се чувствам "дискриминиран" - докато статистиката сочи, че не би трябвало да съм
                        Много сексуално напрежение витае тук..... То само със статистика не става трябва си и практика.....
                        P.S. Менторския тон го налагаш ти и никъв наклон на у....чето няма да ти давам, колкото и да ти се иска. А с тия дела където са ти в главтата освен да се попикая от смях друго няма да постигнеш.

Коментар

Не ви се мешам в "спора" , ама от доста време се опитвам да разбера нещо - ако някой не е семеен и няма деца , това по - малко човек ли го прави или по - малко обичан или некомпетентен за всичко ?! Или просто , като свършат разумните и конкретни доводи в някой спор - за кораби , дрелки , компетенции и т.н , казваш това , сочиш с пръст и си победител ?
                          Айде готин ден на всички

http://www.youtube.com/watch?v=w3mn7EC-skg
                          Лелче,

то оскотяването на нацията е естествен процес при подобен тип "кадърен" мениджмънт през внуците на комунягите. Разликата е, че дядовците избивали навпремето 40 дни без съд и присъда елита на нацията, а днешните им уници понеже Европа и света няма как да го допусне това - ги тикат до Терминал 2 да си 'одят.

Ся са маскирани униците на лефи, десни и центристи и са все същите шматки, па вие чакайте "преход" да сфърши някой ден.
                          ----------------------------------------

Та, на Иренчева и Чичката селския им начин на мислене ми е ясен в стил: Аз не ям гъби - значи всички, които ядат гъби, са идиоти ( фримерну )

Или лафа: Аз се нацепих - нацепете се и вие
                          Last edited by marandi; 30.01.2014, 14:16.

Коментар

Говорех за отношенията между съпруг и съпруга и ако съм разбрала правилно ти не си семеен. А никога не съм се съмнявала, че си един виден горнооряховски Дон Жуан.

Last edited by marandi; 30.01.2014, 14:05.

Коментар

Не ви се мешам в "спора" , ама от доста време се опитвам да разбера нещо - ако някой не е семеен и няма деца , това по - малко човек ли го прави или по - малко обичан или некомпетентен за всичко ?! Или просто , като свършат разумните и конкретни доводи в някой спор - за кораби , дрелки , компетенции и т.н , казваш това , сочиш с пръст и си победител ?
                              Айде готин ден на всички

Има разлика разбира се!

Коментар

• Не ви се мешам в "спора" , ама от доста време се опитвам да разбера нещо - ако някой не е семеен и няма деца , това по - малко човек ли го прави или по - малко обичан или некомпетентен за всичко ?! Или просто , като свършат разумните и конкретни доводи в някой спор - за кораби , дрелки , компетенции и т.н , казваш това , сочиш с пръст и си победител ?
                                Айде готин ден на всички

Коментар

Working...
                                X