IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фиетнам пак дремуца -

докато Русото си скъсва трътката, че ся е тихо и бързо пердаша да'е ...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ten Sharp - You

http://www.youtube.com/watch?v=Fsc-oT9PsSQ&feature=kp
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ся ку се разпея и ще срина цените на имотките в 3 квартала да'е ...

П.П. Върдс, офън дон'т към изии .... Ай невър лърнд ......

Шевицо златно - пееш ли, бря? Ма, чек шъ ти пусна и още една. Ди-жей - Плей дат' шийт, как завут по филмите с Ким Бейсинджър.

Тоя Исус за къв чеп ви е дал Словото преди 2 хиляди години. Че да си имате Библия, бря?

Ся да ми мълчиш ли? Па, аз да се правя на японско багерче - връм, връмммм, врррррръъъм - за некви БГ-станци да ви плющя. Ма, напредвам да се таковам по гърба.

Шъ стани - шъ стани ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Важното е, че си свършил работа

П.П. Иначе как беше лафа с шоп-а?

- Ко можеш да правиш, бря?
      - Мога да копам.
      - А, друго какво можеш да прави?
      - Ами, мога и да копам.
      По скоро може да лежи .
      Имаше лаф за шопа , че най щяло да му хареса да е змия - хем да лежи , хем да ходи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Да бе, не стига че си върнах стека с цигари, почти непушен, ами да ходя и да спортувам
        Важното е, че си свършил работа

П.П. Иначе как беше лафа с шоп-а?

- Ко можеш да правиш, бря?
        - Мога да копам.
        - А, друго какво можеш да правиш?
        - Ами, мога и да НЕ копам.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          И синдрома Маранди.
          Ъмм ... то аз мо'а се усмихвам кат' тая, бря?

П.П. Винера е 'убау момче - ако не се праска, че ще ви строял и корабите из Фарнъ. То в БГ-стан пълно с разбирачи по всичко да'е ...

Скоро кораб от КЗ Фарна няма да излезе да'е .. - в Русе ще имат една дребна поръчка мей би.

Демек холандците мое ви пуснат нещо - дет' се мъчат да ви навеждат в стойка партер като цена и толкуз.

Оня паун па военния ви министър с лафчетата за поръчка 120 милки за военния флот е още по-зле и от Винера. То така се строят кораби - седиш си в Софето в кабинета и ръсиш тъпотии по медиите, че заплатата фърфи.

Фарна учете как се носят табли и как се сервира кафе. С тоя капацитет у Парламенто - толкоз.
          Attached Files

Коментар

Да бе, не стига че си върнах стека с цигари, почти непушен, ами да ходя и да спортувам
            Та те там не пушат бре .За сметка на цигарите, масово ей туй се използва.http://en.wikipedia.org/wiki/Snus
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Що не отиде с хавлия от банята при киндерите?

П.П. Или вместо да боднеш някоя шайба си боднал някоя шведка? Ърмм ... ?

Ма, жена ти как може да те пуска на такива опасни места се чудя?

Коментар

Не мрънкам Аз съм си вече дома. Нямам достатъчно инфо за страната, може би е хубава Що касае хокея, до хотела ни имаше открита площадка с размерите на футболно игрище + 7-8 футболни игрища. И беше пълно с лапета, които не се виждаха от земята но си ръчкаха хокей
                Що не отиде с хавлия от банята при киндерите?

П.П. Или вместо да боднеш някоя шайба си боднал някоя шведка? Ърмм ... ?

Ма, жена ти как може да те пуска на такива опасни места се чудя?

Коментар

Не мрънкам Аз съм си вече дома. Нямам достатъчно инфо за страната, може би е хубава Що касае хокея, до хотела ни имаше открита площадка с размерите на футболно игрище + 7-8 футболни игрища. И беше пълно с лапета, които не се виждаха от земята но си ръчкаха хокей
                  Ми да беше питал щях да ти дам инфо .Относно това ,че те е впечатлила площадката и игрищата ,правителството им много пари хвърля за спорта .Смятай там от най -малките до възрастните спортуват.

Коментар

• А, т'ва па е бат' Сергу, когато не е фъф Фиетнам на командировка. Щедро раздаващ се на шивачките по кръчмите

----------------------------------------

Част От Филма Опасен Чар С Тодор Колев

http://vbox7.com/play:a390f3c9
                    ----------------------------------------

П.П. Не можах да намеря сцената от филма с лафа:

- Нека да влязат шведките.
                    - Ама, те не са шведки. Българки са.

И за Сиси Боата.
                    - Ама, то не е боа - питон е.

хъ-хъ-хъ .... ( много съм се хилил с тоя филм )

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      А добър ти вечер .Швеция е много хубава страна и се чудя кво си се размрънкал.Нормално е да няма свободни места из баровете ,след като техният отбор вчера игра с/у Чехия и ги би....

Коментар

Нито шведски маси, нито шведски тройки. Обаче за хокей умират Искахме да си направим резервация за мача на юнайтед в един бар вчера, казаха, че е абсурд преди да свърши хокейния мач.
                        А добър ти вечер .Швеция е много хубава страна и се чудя кво си се размрънкал.Нормално е да няма свободни места из баровете ,след като техният отбор вчера игра с/у Чехия и ги би....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Добра да е, кат' си казал

Има ли шведски маси? Аз лично съм фен на хокейния им отбор и май имат повод да черпят
                          Нито шведски маси, нито шведски тройки. Обаче за хокей умират Искахме да си направим резервация за мача на юнайтед в един бар вчера, казаха, че е абсурд преди да свърши хокейния мач.

Коментар

Добра вечер
                            Добра да е, кат' си казал

Има ли шведски маси? Аз лично съм фен на хокейния им отбор и май имат повод да черпят

Коментар

• Добра вечер

Коментар

• Пък тук на Винера да му отговоря, щото написал чуден пост - къмто менека.
                                И синдрома Маранди.

https://www.youtube.com/watch?v=KR_1nD2rSWc

Ей тва му е чутурата на Кърдавото!
                                /И на Мечето/

И на Манчо, и на Смонафта, и на Кева, и на Екинокса, и на ......Темидчето...

Моя милост да я турна ли в кюпа?

...................
                                А админите ще прочетат ли?
                                Дали!
                                Last edited by sergo; 13.02.2014, 19:36.

Коментар

Working...
                                X