If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Тнм, с тази мъгла направо ми запали въображението ( не че ми трябва много фитил...)..
Бяла кобила, развява грива в галоп и пръски от листата се вихрят около топлото и стегнато тяло...( хората с още по-развинтена фантазия, могат да заменят животното с ...каквото си пожелаят)
4i40, ако някога имам излишни пари, ще си купя ето такъв сребристо сив андалузки красавец:
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Откъде се намери, таквоз добро дете....
Всичко да ти е на 6....
Не ми е . Липсват боровинки , ама защо да се оплаквам , като има мъгла с красиви видения
Освен това винаги се намира някой Наивник , да те свали на земята
Голям дъжд се изсипа вчера и най-после въздуха се освежи. А днес сутринта имаше такава хубава сребриста мъгла - прохладна и приятна. Не като студената и влажна есенна такава.
Хубав ден на младежите и девойките!
Добро утро на всички !
Тнм, с тази мъгла направо ми запали въображението ( не че ми трябва много фитил...)..
Бяла кобила, развява грива в галоп и пръски от листата се вихрят около топлото и стегнато тяло...( хората с още по-развинтена фантазия, могат да заменят животното с ...каквото си пожелаят)
Голям дъжд се изсипа вчера и най-после въздуха се освежи. А днес сутринта имаше такава хубава сребриста мъгла - прохладна и приятна. Не като студената и влажна есенна такава.
Хубав ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар