If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Купоните, са си купони...
За едни празник, за други мъка....
В 2, 3,4 ч с колата и на посоченото място...Абсолютно бях забранил да се ползват таксита и коли на пичовете...
И така 3-4 години.....Всяка седмица по 2-3 пъти....На най - метъл клубове и концерти.....
Чичата е нежен човек (това не противоречи на "силен", а токмо и обратното) както го чуйвствам аз.
Само че е по-стар от теб, Вал, с очи с по-спуснати клепачи.
Тъй ми се мисли, ни нам за вас
Ей, да не вземеш да ме прегръщаш...
Що ме забъркаш в дискусията ви за истинската любов....
НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО ! И аз малко слонски се изказах, но това са фактите..Другото са вятърни мелници и Дулсинеи.....
Вече научно е доказано, че в определен момент се появява хормон, който се набива в хипофизата, оттам се отделя друг и ти летиш от щастие....
Ноооо, за да не се товари системата, всичко трае 3 години......След това е търпимост, компромис, уважение, интерес, рутина, удобство......
Хората влизат с взлом в посредствени отношения. Арогантно, шумно и на ачика, а това е светая светих.
Еми...
Май от малък съм разбрал, че личността "ми" не е само и толкова моя, а е и създадена извън мен.
Питам не за да ме научите, питам за да сравня - ако има вупще отговор
Все още се уча какво е моята личност.
А! - знам, мисля, какво съм аз.
Но какво е моята личност - това е нещо в движение още от моята поява, и не е съвсем мое.
Аз ще отговоря на отговорите на моите два въпроса, дйет съм ин ги неотговорил досега. Май си му требе да втаса вътре.
---------------------------------------------------------------
Обаче, което съ сетих - наблюдавам, че последните две-три години у в мен се появява, може би, едно ново не-понятие.
То е: некачество.
Както мога да се разбера, слагам тези с добро качество или с лошо качество одесную, то ест имат качество: високо или ниско, добро или лошо.
Но напоследък виждам все повече хора извън качество. Без качество.
Тея, казано грубо, са свине. За мен поне човек и качество върват некак си за едно.
Но напоследък, последните 10-12 години, се появиха у нас* "хора" без качество.
Та дали съм прав, вкарвайки си понятието "некачество"?
-------------------------- * – прочее - и в останалия човешки свят, само дето у нас тея са много по-шумни и смрадливи, за мен.
Е аз алкохол НЕ купувам. Ако толкоз искат да се натряскат ще намерят начин, но подкрепа от мен - не.
Действително е много сложно. Аз именно това исках да избягна, а именно натряскване с каквото и да е заради едното натряскване. Доставката на алкохола беше подплатена със солидна доза разяснения по употребата на алкохол, допустими количества, законови разпоредби, комбинация на питиета и тяхното евентуално смесване. Можете да ме упрекнете, но на децата им се получи. Хем си имаха всякакъв вид марков алкохол да се почустват големи, хем са се държали напълно отговорно с него. Изкарали са си чудесно. Това е! Не мисля, че съм отприщил алкохолизма у тях. Аз самият съм имал месеци, без да близна какъвто и да е алкохол
Коментар