IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Надявай се
    Заеби, жена момчета не може да възпита, освен ако не реши да ги направи педали.

П.П. Има си и статистики за това, че е така - четете си. Защо най-голям % педали стават при т.нар. самотни майки, ако няма мъж до тях в първите 3 години на пишлемето.

Ха, наздраве! ( и днес е много готин ден за къркане )

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Слънчев ден и успешна седмица!))))
      Наивник, надявам се, че не си купил алкохол на дечурлигата.Абсурдно е.
      Надявай се

Коментар

...............................................

По казуса на Манков
        Ако има истинска любов, повтарям,любов, а не ниво на търпимост, дори и тази разлика не е проблем.)))) Наблюдавала съм го отблизо.
        Под любов разбирам разтваряне, сливане, допълване с другия на интелектуално, емоционално и физическо ниво.
        Обяснение в любов:
        http://www.youtube.com/watch?v=EOVJK3m1yZM

Коментар

Парадоксите не са парадокси. Абсурдите не са абсурди. Светът е непротиворечив в своята същност.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Слънчев ден и успешна седмица!))))

По казуса на Манков
            Ако има истинска любов, повтарям,любов, а не ниво на търпимост, дори и тази разлика не е проблем.)))) Наблюдавала съм го отблизо.
            Под любов разбирам разтваряне, сливане, допълване с другия на интелектуално, емоционално и физическо ниво.
            Last edited by val/she; 17.02.2014, 13:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Вчера си мислих. Щом тази седмица ще е гореща, остава една седмица зима. Каквото и да правите женурята..... Това беше.
              Е, може би ще успеете да прецакате овошките, но може и да не стане
              За мен едно Мохито. Пращай секратарката да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Кокичетата цъфтят, птичките чуруликат ... пролетта се запътила към хабитата.
                Нооо, да не забравяме все пак, че предстои м. март

Приятен и слънчев ден ви пожелавам!
                Вчера си мислих. Щом тази седмица ще е гореща, остава една седмица зима. Каквото и да правите женурята..... Това беше.
                Е, може би ще успеете да прецакате овошките, но може и да не стане

Коментар

• Добро утро и успешна седмица !
                  Не знам какво трябва да се бере , но аз вчера слънчасах на вилата....
                  Започнах да чернея на потник ..............

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Кокичетата цъфтят, птичките чуруликат ... пролетта се запътила към хабитата.
                    Нооо, да не забравяме все пак, че предстои м. март

Приятен и слънчев ден ви пожелавам!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Добрутро! Успешна седмица на всички!
                      Мечо почвай да береш!
                      Ама да знаеш мноу са солени глобите

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро на почти всички

Дивите кокичета са покарали на нашиот баир !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Добро утро Лъвове и Лъвици- успешна седмица

Коментар

• Хубаво е в БГ нищо да не гледате - щот' е пълно с парашутисти и за готвене.

- Звездев го харесвам затова - че търчи по цяла БГ да съхрани народните ви рецепти.
                            - оня шибек Ути - след 10 години чат-пат се понаучи и той - ма 7-8 години беше пълна трагедия
                            - за тоя новия тийм екип от тия младите, дет' ви нацепиха пак в Бон Апети - да не говорим.

Те даже не могат да готвят - некви студени ястия, дет' се почва:

- ма, ся подготовка в хладилника - 5 часа или една нощ поне
                            - после на другите продукти още не знам си колко подготовка
                            - после шъ ги варим/печем/пържим още 2 часа.

Бе, кой има време да слуша/гледа глупости се чудя? И на тия им плащат даже?!?!?

Аз по цял ден да слушам простотии - как една манджа била 24 часа най-малко - ма, мое' и повече.

Кой да ги избачка тия пари, бря и КОГА - да ви еба и у дзИздите смешни ( ТВ-та ) - КОЙ, КЪДЕ И КОГА в БГ има тази възможност да загуби 25 часа на денонощие за великата им рецепта.
                            -----------------------------------------

Те тия живеят на Марс явно - е, затова ви давам най-бързи рецепти как се прави - няма и 1 час винаги като тайминг и толкоз. Качество е безупречно.

П.П. Пак опираме до матри'яла в БГ - мое' ли кифла Х да ме учи мен как трябва да си зарежа цял ден за 1-но пиклива манджа, бря?

Кат' аз бия жълти картони на Ламята, че 1-на година да вися по печки да му готвя по 2 часа ми иде доста - нямам го т'ва време да му го отделя.

Е, да гледаш ся как се научи сам и се кефи - търчи кат' гламав да ме кани да му кусам манджите.

Хъ-хъ-хъ .... ( те така и с ТВ глупостите ви за готвене ) - дет' ви излъчват - некви неграмотници пълни.

Ами, аз се занимавам финансова сфера и да ходя да си дърпам всеки ден клиентите по цял ден колко съм важен ли, бря?

То кат' си профи за нещо хич не си личи - чукваш 1 имейл само 5 реда и толкоз. Тия ми надуват главата по цял ден к'ви са незаменими ръиш ли??

ПП. Тоя Звездев пазете, че ви събира рецепти и не се прави на кретен. Внимателен и слуша само.

Не се прави стил Ризова да кани гости и тя да им обяснява на тях, че те нищо не разбират. Демек - спец по всичко тая кофа .......

Дет' не си я барнал - там не е взела да ти обяснява и да заема 60% от време ефир на гостите си да се прави на "умна". Ма, що ги каниш тия гости тогава, бре офца???

Нали всичко ти е ясно. Ей ви БГ-стан в действие - посредственост, посредственост и ..... посредственост.

Коментар

• По-дълбоките тави ( височина около 10-12 см ) се ползват да има сос/бульон.

Манджа става по-мека като конструкция спрямо некви плоски тави от по 4-5 см.

П.П. Ламята няма зъби и затова му ги изтеглям така нещата. Всичко да му се топи в устата.

Иначе най-лесно е кат' идиот Х да му трясна "барбекю" и той да млящи там кат' идиот и да вика супер е. Който не може да готви - прави барбекю.

За барбекю ти требват и зъби, а той ги няма вече.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Знаеш ги ти, така е, па хеле и чесън да сложиш - позеленява в алуминия.

Правя гивеч само в сезона - края на лятото до средата на есента. Айде и до края, до октомбер 30.
                                Е, в краен случай права га и от консерви, но не е това, не е...
                                Само за умиращи, дйет му и думътъ.
                                Бе, може да ползваш и сос бешамел и чесън.

Тая тава я ползвам и за мусака като правя и т.н. - просто не трябва да има пряк контакт между метал и мляко или чесън. Демек да не се допират никъде пряко. Ама, при чесън ще ти трябва друг съд, където да задушиш отделно и това е още цапане.

Дадох ти вариант - как се изтегля с едно движение на четката като калиграфия. Без цапане и в един съд - само 'апвате после.

Въпрос на техника е като изтегляш - при мусака заливаш без да опира никаде ръбове и къпиш спокойно.

П.П. Готвене мо'е го прецакаш за няма и 2 сек. при невнимание - ма, Русото общо взето държи концентрация нон-стоп - нищо, че може да е на 1 литър ракия и 5 бири да се плющя.

Ха, наздраве - че от 7-8 години само къркам по цял ден - тия ви утрепаха приматите.
                                Last edited by marandi; 16.02.2014, 22:25.

Коментар

Working...
                                X