IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    понеже алуминий се ебават като има мляко.
    Знаеш ги ти, така е, па хеле и чесън да сложиш - позеленява в алуминия.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Зарадвай щерка
    Правя гивеч само в сезона - края на лятото до средата на есента. Айде и до края, до октомбер 30.
    Е, в краен случай права га и от консерви, но не е това, не е...
    Само за умиращи, дйет му и думътъ.
    Last edited by vmankov; 16.02.2014, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Мерси!
      Но защо му казваш това "имитация"?
      Това си е гивеч, ама не печен на фурна.(чей да си обършем лигите, че покапаха да го еба)

?
      Бе, фурна си е - ама, прекаран през още 2 обработки преди това - запържване и баня на пара.

Просто те видях, че си фен и да зарадваш щерка някой ден с това.

П.П. Русото кораби са го учили да строят някога - представи си да имам проблем в дисциплината термообратване без значение продукт.

Става като "торта" като контрукция и само не ползвай сос Бешамел - понеже алуминий се ебават като има мляко. Затова с доматена паста го изтеглих накрая.

Ламята пъшка вече от кеф - па, аз ще почвам алъш-вериша пак ся в 00 часа кат' отворят борси, че утре май и застраховки ще има и се почва с безсъниците пак.

Зарадвай щерка - всичко друго е ... ( съкс ) - просто да видиш как се изтегля различно от предния път, дет' прави. Няма и 1 час време - качество без забележки
      -------------------------------------------
      Някой трябва да показва на децата как да хапват здравословно и предай нататък.

П.П.П. Демек, ако доктор Емилова знаеше как се готви разделно като операции - нямаше да дрънка глупости и да пише книги за "Разделно хранене" ( смигам ).

Т'ва ти е "разделно" хранене - само че разбито през термо-обратка видове.

Зарадвай щерка - нас вече кучетата ни ...
      Last edited by marandi; 16.02.2014, 21:59.

Коментар

Ся за Мамкуфф бебе да го светна как се прави най-бързо имитация на гювеч фурна с най-малко цапотене.
        --------------------------------------------------------------
        Воала - имитация на гювеч за няма и 1 час през няколко термо-обработки

Ха, наздраве да'е ... ( че пресъхнах от толкоз писане пак )
        Мерси!
        Но защо му казваш това "имитация"?
        Това си е гивеч, ама не печен на фурна.(чей да си обършем лигите, че покапаха да го еба)

?

Коментар

• Бат' Космо -

нашата е лесна - ние сме си и парко-място, платено доживотно отдавна. Когато-тогава.

П.П. 'орицата не знаят още, че 5 цифри няма им стигнат за едно погребение вече, ама се напъват да се правят на "пчеларки".

Ние сме бай-у... да'е ... ( ма, депресиращо - тия изклаха/изгонват население, както никога не е било - дори по време на войни и робства.

Няма такъв аналог - дори през турско - хората се покриват в планините и загубите в човешки фактор са по-малки.

П.П.П. Предлагаш им кат' човек с доживотно "парко-място" - искате ли да се спре процес и да се обърне - 2000 трола скачат отгоре ти - не не щем. Без пари ще ви го направя.

Щом не щат - да го духат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Взе ми мислите от главата. И аз вече нямам амбиции да живея - колко изкарам и всеки ден като за последно... А какъв мотивиран и амбициозен мъж бях....
            Бе, не мо'е обясниш - на идиоти какво значи да отнемеш детската усмивка и мечти.

П.П. За да ги обират по 5 на ден на ден на стари години и Държава да ти вика - всичко е под контрол.

То се връща всичко - пожелавам им го по 3 да се случи това, което правят в момента.

33 хил в МВР плюскаджии + 180 хил. частни охранители = 215 хил. охранители за 200 апаша.

П.П. Ма, аз точно за няма и 3 дни и всичко е готово, бря?

Ма, страхът най-лесно се продава кат' малоумиците с лекарствата, телефонните измамници и сие - дет' само тук виреят при условие, че цялото население се подслушва нон-стоп. Смятай къв абсурд говорим.
            ------------------------------------------------

Ти си достоен пич - мениджър - па, кат' си профи - това, което трябва и толкоз - дали ти харесва околната среда - да го духат.

Ще станат нещата - просто покривай всичко и толкоз, че цяло БГ вече стана ято партизани.

В цял свят ще се избият да наливат пари да изградят 1 лидер, 1 мениджър или 1 топ-спортист, за да им се радват - тук ще се избият да ми натрапват килотите на Бойко, Адрея и Мичока от всички медии - кой кога бил кихнал и кой кога бил пръднал. Ма, те т'ва ви е БГ-то.

Е, те ти "държава". Подреди си нещата да нямаш хващане от БГ-стан и толкоз. Да го духат казах - 100 милки пръснати за подслушване ( уж ). Кого слухтиш, бре малоумнико мой да гледаш в канчето на комшията.

Ей ти глобализация - цял свят е пред теб - доказвай се там. Това поколение и следващото трябва да измре. После може и да стане нещо, ако не са ги превърнали всички на цигани и бежанци, че бизнес ся там е голям.
            Last edited by marandi; 16.02.2014, 21:07.

Коментар

Бат' Космо,

Русото се е отчаял от БГ-стан. Мо'е ли 5 национални катасрофи плюс 5 смени на националната валута да има само за период от 70 години.

Няма население, което да го понесе това стригане.

П.П. Яж, пий, носи си новите дрехи - никъв бизнес в БГ и толкоз. Да го духат всичките - че вече се изнервих как па 1 читав не се появи там, бря?

За 70 години? Отчаяващо е. Или ще са смотани - или ще са корумпирани - или ще са и двете. И търчат пак да се натискат? Ей, т'ва не разбирам - щот' БГ-стан изчезва.

Кого ще стригат после да ги ева? Кат' избият населението - ще си поделят територията Германия ( ЕС ) Русия и Турция и готово.

Колкото по-рано пукна някой ден - толкоз по-добре да не се нервя с идиоти.

Взе ми мислите от главата. И аз вече нямам амбиции да живея - колко изкарам и всеки ден като за последно... А какъв мотивиран и амбициозен мъж бях....

Коментар

Ха наздраве бат Маранди. Аз сега ставам... Снощи се утрепахме от пиене с двама приятели. Па нещо ми стана криво. Замислих се за живота и знаеш какво се получава - литър водка, после незнам колко бири, две повръщания.. Абе мамата си е е...
                Бат' Космо,

Русото се е отчаял от БГ-стан. Мо'е ли 5 национални катасрофи плюс 5 смени на националната валута да има само за период от 70 години.

Няма население, което да го понесе това стригане.

П.П. Яж, пий, носи си новите дрехи - никъв бизнес в БГ и толкоз. Да го духат всичките - че вече се изнервих как па 1 читав не се появи там, бря?

За 70 години? Отчаяващо е. Или ще са смотани - или ще са корумпирани - или ще са и двете. И търчат пак да се натискат? Ей, т'ва не разбирам - щот' БГ-стан изчезва.

Кого ще стригат после да ги ева? Кат' избият населението - ще си поделят територията Германия ( ЕС ) Русия и Турция и готово.

Колкото по-рано пукна някой ден - толкоз по-добре да не се нервя с идиоти.
                Last edited by marandi; 16.02.2014, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро на почти всички

Аз отдавна не го гледам телевизора, щото комунистите са вътре, вместо на стадиона. Но съм гледал турски филми на времето. За Реджеп Иведик гледай. Голем филм !!!
                  Мечкуф,

източната философия, дет' се праскаш, че 'ноу я вдяваш - па, аз ти шпрехам, че ич не я вдяваш твърди така:

Ако не може да промениш нещо - промени отношението си към него.

П.П. Колко пъти да ти напиша, че ме боли ханша за ТВ-то ви в БГ-стан - и разни псевдо-двИзди дет' ми пробутват еври-дей.

Ми те к'вит' ви политиците, такива ви и джурналистите и спорта и всичко. Въпиюща посредственост навсякъде.

Затова и нямате нито една световна марка изкарана до момента в цял свят.

П.П.П. Та, не ме занимавай с глупостите си - не може да помогнеш на тъпаци, които не искат да им се помогне. Капиш?

Коментар

• Ха наздраве бат Маранди. Аз сега ставам... Снощи се утрепахме от пиене с двама приятели. Па нещо ми стана криво. Замислих се за живота и знаеш какво се получава - литър водка, после незнам колко бири, две повръщания.. Абе мамата си е е...

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица

Ан тъй и гювеч е почти готов. Ся за Мамкуфф бебе да го светна как се прави най-бързо имитация на гювеч фурна с най-малко цапотене.

Грабваш една алумуниева тава ( форма ) за кекс - че са по-дълбочки. Не от тия плитките.

Почистваш си 1 кило броколи на розички и обелваш си половин кило печурки и на 4-ри так-так системата с ножа ги цепваш на едро.

И дотук е хамалската част. После тавата я капваш с олио доле и палиш едновременно 1 котлон и фурната - демек 3 копчета на макс да заграват по-бързо.
                      ------------------------------------------------------
                      През това време грабваш 1-2 глави лук + 3-4 моркова. Лук средно на кубчета - моркови - обелваш и на едро пак - цепваш през средата само и после на по 4-5 см дължина ги забърсваш още веднъж.

Тъй мазнина ти цвърка вече в тавата на котлона - ръгаш лук и морков първо и намаляваш котлона на умерен и си ги задушаваш за 3-4 мин. Аз покрих с една плоска тава, че тя тая нема капак - де да го знам къде се е дянал.

Добавяш броколи и гъби - бъркаш за една мин. да се обажат и те с мазнинка и сипваш 1 чаша вода и половин 1 чаша червено вино. И оставяш за 10 мин. да се изпари алкохол от виното. Подправките черен пипер и мащерка/чубрица да има с малко сол - пак под капак с другата тава да не ти бяга толината и става техника с пържене и водна баня после, за да си направиш бульона от продукти. Да не ползваш от готовите химии - Е, дотук си имаш вече натюр бульон направен истински.
                      --------------------------------------------------------------------
                      След 10 мин. фурна вече ти е загрята - гасиш котлоня и бамваш във фурна за 30 мин.

През т'ва време грабваш от ония наденици дет' ти бях казал, на дебели шайби тоя път - не на гребен и ги гласиш в 1-на чиния - към 300 грама ти стигат.

Добавяш ги и тях за още 10 мин.- ма, само колкото да омекнат - не да правят корички. Демек не бъркаш повече - само ги поръсваш най-отгоре из тавата.

1 буркан стерилизирано домати - изсипваш у блендеро - добавяш 1 лъжица захар, половин щипка риган и чер пипер - палиш копчето за 20 сек. да ти го разбие.

Домати са стерилизирани - парчетата наденаца са ти омекнали - заливаш да запечата всичко - чакаш още 10 мин. доматената паста да хване коричка и вадиш.
                      --------------------------------------------------------------
                      Воала - имитация на гювеч за няма и 1 час през няколко термо-обработки. Па, месото си го сменяш, ама ако е пържоли отиде повече време и друга техника е преди това.

П.П. Ся Мамкуфф ку ти сипя една чиния и ще мислиш, че е само на фурна правено - 2-3 часа - ама не е

Демек не мо'иш го позна - па на вкус ще ти е перфектно и сочно и ще имаш 3 кила манджорно.

Ха, наздраве да'е ... ( че пресъхнах от толкоз писане пак )
                      Last edited by marandi; 16.02.2014, 18:22.

Коментар

Е, тия моите лъвчета ноу' ме разсмиват, че все по нощите го гледам и ся неква серия дет' не съм гледал.

П.П. Има един испански сериал - Новите съседи - яко са го барнали и яко се хиля с него да'е ...

Ха, наздраве!
                        Добро утро tnm

Аз отдавна не го гледам телевизора, щото комунистите са вътре, вместо на стадиона. Но съм гледал турски филми на времето. За Реджеп Иведик гледай. Голем филм !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Е, тия моите лъвчета ноу' ме разсмиват, че все по нощите го гледам и ся неква серия дет' не съм гледал.

П.П. Има един испански сериал - Новите съседи - яко са го барнали и яко се хиля с него да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

Ха добро утро Вчера беше ебати купона ама много се напих.. Дедо Гого на 5 ракии може и биволица да ошляпа....

Па днес чакам на гости да ми идват двама пияници, големи бизнесмени и пак ще е лоша пиянска история, от сега го чувствам...
                            Ха, така, баце -

хапване, сръбване и някое 'арно моме да те разсмива. Другото е суета.

П.П. Е, утре вече ме е срам и ще перна един гювеч на Ламята, че домъкнал некво кило броколи и кило гъби - гледах моркови и лук има - шъ му го изтегля секси.

Ма, много съм горд с Ламята - за една година се научи сам да си готви да'е ... - че преди ме беше изкривил с тия печки.

Ха, наздраве!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Lt3IOdDE5iA
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Добро утро tnm
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...