IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес голям студ.Цял ден изривам сняг и сега малко ми треперят партенките.Следобяда един приятел впрегнал шейната и за един час се разходихме реката е замръзнала...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Тайфата, оказа се, че сутринта не съм събрала достатъчно студ за целия ден. Около обяд привърши и се наложи да излизам навън и да си набавя още.
      Когато е студено, бъди студът !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Тайфата, оказа се, че сутринта не съм събрала достатъчно студ за целия ден. Около обяд привърши и се наложи да излизам навън и да си набавя още.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Ръ-ръ-рапирате ли, бъ-бъ-бъ-бря?

П.П. Днес навън не е за мъже да'е ...

Само Мичокъ съ кефи - обул белия кожух.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            М-м-мокрите станаха л-л-ледени
            Да, във Варна е така. С повишено внимание се придвижвам.
            Last edited by val/she; 31.01.2014, 18:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Д -д -дунав замръзна ли?))
              М-м-мокрите станаха л-л-ледени
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Д-д-д-добро утро. Минус 17
                Д -д -дунав замръзна ли?))

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тогава се притеснявам само за състоянието на пръстченцата на краката ти........
                  Освен ако си спестила в описанието белите кожени ботушки....
                  И ботушките ли искаш да са червени ???

Абе скоро ще спрете да искате !!!
                  tnm

Коментар

Разбира се, не ставай смешен. Бях с червен бански, пистолет и карабина

Тогава се притеснявам само за състоянието на пръстченцата на краката ти........
                    Освен ако си спестила в описанието белите кожени ботушки....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Секунди за реклама

Майтап, желязна си! А ако спазваш правилната посока няма да усещаш чак толкова студа. Отвътре навън!

'убав ден на всички!
                      Домоуправител съм и ми се натягат, щото всички са с по един жълт картон
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        [/B]
                        Облечена ли беше....?
                        Разбира се, не ставай смешен. Бях с червен бански, пистолет и карабина
                        Мечо

Коментар

• ейййй на - и Мими Иванова - и тя е такава сексуална маниачка - все за коне и "балкони" бълнува: "зададе се кон..., яздеше мъж..., и спря го под моя балкон..."..., то - къде другаде да си спре коня - мъжът - "ЖАДЕН" - разбира се, че под "балкона" ще си спре коня...

http://www.youtube.com/watch?v=5AnjyVK8rkQ

Коментар

Сутринта като тръгвах, де що имаше комшия с кола се спря, за да вика да се кача при него. Ама аз нали съм инат - нееее, пеша ще ходя.
                            Как не се претрепах докато стигна до кафенето - не знам. Обаче натрупах студ за целия ден.

Облечена ли беше....?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ама, и ти си една.

Кажи им да си купят кон, бря и тогава да те канят. Кола - пфу ...

Мдъъ, препускането с кон ще е много приятно изживяване при тези температури.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Добро утро tnm
                                Добро утро на почти фсички

Да немаш шотландска жилка. Толко камъне ти аризах, пък икономисваш плата !!!
                                За шотландска - не съм сигурна. Може някоя прапрабаба да е съгрешила с някой келт /живуркали са наблизо до хабитата/. Но еснафска жилка имам със сигурност.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X