Миналата година се събудих през нощта и не знам защо ми се доядоха соленки.
Бам в гугъл 1 час четене - щот' аз като прочета 20 статии и коментари и се ориентирам долу-горе каква е идеята на продукт Х да'е ... - все пак съм ейнджинерин и чета докато схвана материали и техниката каква е.
И в 3:30ч през нощта почвам да правя френски соленки - демек правя маслено тесто. Бамм ... мизерията на масата - ама изкарах 3-4 тави - те стават бързо през 10 мин. на макс. фурна.
На визия станаха ужасни - щот' ги трясках само по диагонал тестото на ромбове. На вкус прилично.
И отворих си една книга да чета и си зобя соленки - ей, т'ва е кеф. Бавничко, първо ръфам, после задържам в устата да се разтопи и стане на каша и после гълтам

-------------------------------------------------
После кат' ударих чертата ( време/продукти ) - по-добре да бях отишъл до магазина да си купя за 2 кинта, отколкото да вдигам къщата във въздуха. Демек - грам далавера няма за 3-4 тави - хихи
Бам в гугъл 1 час четене - щот' аз като прочета 20 статии и коментари и се ориентирам долу-горе каква е идеята на продукт Х да'е ... - все пак съм ейнджинерин и чета докато схвана материали и техниката каква е.
И в 3:30ч през нощта почвам да правя френски соленки - демек правя маслено тесто. Бамм ... мизерията на масата - ама изкарах 3-4 тави - те стават бързо през 10 мин. на макс. фурна.
На визия станаха ужасни - щот' ги трясках само по диагонал тестото на ромбове. На вкус прилично.
И отворих си една книга да чета и си зобя соленки - ей, т'ва е кеф. Бавничко, първо ръфам, после задържам в устата да се разтопи и стане на каша и после гълтам


-------------------------------------------------
После кат' ударих чертата ( време/продукти ) - по-добре да бях отишъл до магазина да си купя за 2 кинта, отколкото да вдигам къщата във въздуха. Демек - грам далавера няма за 3-4 тави - хихи
Коментар