IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Що, бре - ти колко форума обикаляш, ако не е тайна ( т'ва в черничкото )? - хъ-хъ-хъ ...

-------------------------

Ай, добро да е:

Кати - Пеперуда ( 1999 )

http://www.youtube.com/watch?v=QJpm5As40oI

Начало:

Аз съм волна фиферудъ .. и летя от цвят на цвят ..

Един , ама няколко теми .
    А това е доста по - добро , от твойто с което черпиш . И темата е същата
    http://www.youtube.com/watch?v=av3wkasS-WQ

Коментар

• Значи, аз като НЕспециалист по ферментациите, не се доверявам на аматьорски домашни варячи на ракия, щото всеки си прави каквото си иска и хабер си няма какви чудеса, освен метиловия алкохол има у ракията му. Обаче на маса като се седне и се почва "моята е най-убава... по-убава от домашната няма" и т.н.
      Затва аз си купувам от професионалисти. От любимите са ми Стралджанска мускатова и Бургас 63 Перлова. А наздраве....

А, е тука една хубава статийка по въпроса:

http://e-vestnik.bg/13493

.
      Last edited by d333; 03.02.2014, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Добро утро и на вас !
        http://www.youtube.com/watch?v=2gKkTCm-gCY
        Що, бре - ти колко форума обикаляш, ако не е тайна ( т'ва в черничкото )? - хъ-хъ-хъ ...

-------------------------

Ай, добро да е:

Кати - Пеперуда ( 1999 )

http://www.youtube.com/watch?v=QJpm5As40oI

Начало:

Аз съм волна фиферудъ .. и летя от цвят на цвят ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Е тука вече не мое се стърпя.Кога си прав прав си.Това е истината за нас българите.Ще добавя и неблагодарници.
          Хабсулютни небладарници!!

П.П. В Щатите се молят и благодарят всяка вечер, за това, което ядат на масата.

Нашенците тук храчат всеки дет' им помага - хихихи

Що за изперкала нация е т'ва - да иска вечно да е гладна?!

Коментар

• Добро утро и на вас !
            http://www.youtube.com/watch?v=2gKkTCm-gCY

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение

...............................
              Поредният малоумник в БГ-стан, имащ проблеми при вникване в елементарен тескт.

П.П. Бебе Люк попита за домашно производство, бре таранкулу ....

П.П.П. Поне имаме напредък - фризнание, че и водата и нейната молекула вода съдържала кислород. Какво откритие да'е .... - щот' още в 5-ти клас я учат, че била H2O - по неорганична химия. Бравас!!

Ся остава да разберем кога шъ чатнеш, че ти кат' не можеш я разградиш - хилидялетия по-рано другите са разграждали и то успешно.

Фример бирата в ЕгипеДъ ...

Пак се напъна, ама не, на когото трябва. За протокола казвал ли съм ти, че стринка ми беше главен дегустатор на Винпром Лясковец и беше ви вкарала в търговската мрежа едни питиета кат' водка Лясковец + разни 5-6 вида вина?

Хъ-хъ-хъ ...
              Last edited by marandi; 03.02.2014, 11:41.

Коментар

• Няма да се спирам тук днес повече, но държа да отбележа, че - очевидно проблемите ни тръгват от образователната система, а ЗНАНИЯТА на някои хора /С ГОЛЕМИТЕ ПРЕТЕНЦИИ!!!/ - в нашата страна са под всякакво ниво...

Затова, докато не се оправи образованието, докато не се стимулират УЧИТЕЛИТЕ в нашата страна, докато не се изработят ефективни критерии за оценяване на всички, заети с образовението на ДЕЦАТА НИ - бягайте от тук... /съжалявам, че го казвам!/...

Еее, как ще ми твърди човек с претенции, че БИЛ образован, че една животинка можела да разложи водата на кислород и водород, па да вземе от това разлагане кислорода, па да диииииииша.....

То, ако беше така лесно, както да се напише нещо във форум - що енергия щяхме да притежаваме, а за нефта на арабите - нямаше дори да помислим...

АВе, аВеееее - мисли, когато се опитваш да манипулираш хората в един форум - и хОди в чужбина, за да научиш нещата, къде си тръгнал да раздаваш "знания" в уважаван форум?....

Нямам време да се занимавам с теб, който и да си, форумен лаладжийо, ама - да те отворя още веднъж: не говори лоши неща за дамите, на които по принцип не си им вярвал и не трябвало да ти произвеждат алкохола - дето си се изцепил долу...

Аз - в тия производства, свързани с биотехноологиите - мъж-лаборант не съм виждал..., е - наистина - не зная какви са били лаборантките на "цар" Киро - вероятно са били лаборанТИ-мъже - ако някой се интересува от пола им, изобщо...

Основно - и изключително - включените в най-важните процеси на изследване показателите на ферментационните процеси - ЗА ВСЕКИ ЧАС от ферментацията - в продължение на НЯКОЛКО ДНИ - това са дами, с денонощна ангажираност - и не само в България!

Така, АКО ти си правиш 100-200 литра питие /и сам си си лаборантКА/, в магазинната мрежа има десетки и стотици милиони литри...

На всички - поздрави!

http://www.youtube.com/watch?v=UmiCegDut4I

http://www.youtube.com/watch?v=ZVNbWwgVMtc

/обичам ги тези.../

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                  Маранди, батенце, сопри се малко с това духане щото май верно ще има шамарена фабрика (отговор на въпрос на колега от форума - Щ + Щ = щъ плющъ )!

Айде земи се у ръце малко! Интелегентно момче си ама си прекалено самовлюбен и почваш да дразниш!
                  Ауу .. па най-обичам да ме заплашва някой - хъ-хъ-хъ ...

П.П. Дай да те цункам, душицо

Коментар

• Маранди, батенце, сопри се малко с това духане щото май верно ще има шамарена фабрика (отговор на въпрос на колега от форума - Щ + Щ = щъ плющъ )!

Айде земи се у ръце малко! Интелегентно момче си ама си прекалено самовлюбен и почваш да дразниш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Добрутро ви! Лека седмица ви желая!!!
                      Много банане ти желая. Догодина две (10) вабрики да имаш !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Мичокът разбира от проектиране и изработка на кораби, колкото Зарколина различава кислородната молекула.

П.П. Той още не е чувал, че освен във въздуха - я има и във водата. Затова окислявал дрождите с кислород от въздуха .... ( мега-идиътс )

Стадо некадърници с мания за величие. От политици до всички. Затова - духайте

Ха, наздраве!
                        Е тука вече не мое се стърпя.Кога си прав прав си.Това е истината за нас българите.Ще добавя и неблагодарници.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Русото, не предполагах, че късметчетата към кафето е българско творение. Знам, че китайците слагат късметчета в сладки, които се поднасят с чая.
                          Разведряващо е да прочетеш сутрин рано приятно пожелание за деня
                          Русото отдавна се е отчаяло, че ще се спасите БГ-станците скоро

Злобата, омразата, алчността и его-то помежду ви ще ви погуби. Господ ( природата си знае своето ). След 2 поколения чак ще възкреснете - тъкмо преди да изчезнете.
                          ------------------------------------------------------

Ето ти пример как злобно се представя статия от журналист в БГ медия:

Цитат:

Оказва се, че човекът, който е измислил идеята към кафето да се сервира и късметче, е българинът Кирил Керин.

Надписът, който ще откриете на листчетата - "всички права запазени", означава, че само Кирил може произвежда точно такива по размер, форма и вид късмети в цяла Европа.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1488404
                          --------------------------------------------------------------------

Извадил съм ти само 2-те позитивни статистики като цитати, които са дадени - иначе цялата статия е напоена със злоба, че това е Българин - дори и заглавието.

И остава привкус, че това е "кражба" от други и пълен късмет от измислилият го.

Затова ще изчезвате засега

П.П. Вчера видя как 200 тъпака ти скачат отгоре, защото са некадърни и не знаят как се прави баница.

Научете се да ползвате думите Благодаря и Прости - те ще ви спасят след 40-50 години преди да изчезнете.
                          Last edited by marandi; 03.02.2014, 10:20.

Коментар

• Добрутро ви! Лека седмица ви желая!!!

Коментар

Хубава седмица на бебетата сладки!

П.П. Т'ва с късметчетата към кафето ( кат' фруект ) е на Българин - скоро ще атакува и Турция с това кат' продукт.

Русото винаги се възхищава от малкото креативни хора, които не сте прокудили от БГ-стан още.
                              Русото, не предполагах, че късметчетата към кафето е българско творение. Знам, че китайците слагат късметчета в сладки, които се поднасят с чая.
                              Разведряващо е да прочетеш сутрин рано приятно пожелание за деня
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Съгласно Игнасио Мате Бланко, в сънищата ръководна роля играе несъзнателното, а то едно че симетризира често и второ, че го прави в необичайни моменти. Така, че коса пълна с въшки може да означава и коса празна с въшки. Но както и да е.

Три пет осем !!!
                                Добре - ти, аз и ВМанков! Да добавим 21, 32, 44 и да видим какво ще стане
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X