IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    (Mg,Fe)7Si8O22(OH)2

Е, признавам, че при теб нещата са по-сериозни- УТРОБАТА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Винаги съм гледал на жените като на море от молекули Н2О.
      (
      (Mg,Fe)7Si8O22(OH)2

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
        Абе не говори така. Зависи дали жената ти дава шансове. В такъв случай така можеш да се подхлъзнеш, че месеци наред да не си на себе си.
        Абе шансове, ако ме реже като Фръцла, по-добре да си ударя една чекия пред нея, както направи един приятел преди години на една тенис маса с една дето му се фръцкаше. Тогава тя беше изревнувала от дясната му ръка даже , ама може би щото беше неопитна дама.
        Винаги съм гледал на жените като на море от молекули Н2О.
        Камо ли да търча по фуста заради нещо си. Аз за красотата и не бих склонил достойнство, камо ли за богатство!
        Много пъти, въпреки пословичната си алчност съм се питал дали си заслужава да имаш богата жена? Винаги извода ми е бил, че по-добре не. Явно не съм перфектния инвестор, достойнството ми е по-важно от алчността. Това е вродено за съжаление

Коментар

• Нокерчето ме кефеше - дано не са го затрили - щото беше наивно по своему,неосъзнавайки че общак в Триадите , по длъжност се равнява на генерал от Вермахта ....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
            Абе не говори така. Зависи дали жената ти дава шансове. В такъв случай така можеш да се подхлъзнеш, че месеци наред да не си на себе си.
            Абе Нокер, теб не те ли затриха?

Коментар

Аз пък не мога да разбера мъже, които се вманиачават до такава степен по една жена. Това съм го правил само в 8-ми клас!
              Имах един приятел с който вече не се срещам, който беше малко недъгав с различни болести и проблеми в походката. Същият имаше големи комплекси на тема жени, но като харесаше някоя ставаше доста разточителен. Веднъж беше напълнил цял багажник с рози и ги занесе чак до Троян за да сваля една мадама, която много-много не остана очарована.
              Веднъж си беше намерил една лика - прилика с дървен крак, но готин характер, но се отказа от нея. Аз ако бях на негово място веднага щях да се оженя за нея, ама той си знае. Ще си остане дърт ерген за съжаление!
              Познавам и други маниаци - мъже, които ако една жена по която харчат голям ресурс му откаже, може да стане много опасен! Най-застрашени са флиртаджийките въртиопашки. Ежкова не мисля, че е такава дама ама първото и име малко ме смущава
              домоуправител

Коментар

....
                Познавам и други маниаци - мъже, които ако една жена по която харчат голям ресурс му откаже, може да стане много опасен! ....
                Напротив - такива типове са безопасни игли!

Притеснения биха предизвикали ония,които спазват древно-китайската максима превърнала се в девиз на италианската мафия - "Дръж приятелите си близо,а враговете - още по-близо!"....Обаче при такова тълкуване се връщаме към първоначалната хипотеза,задавайки си контра-въпроса - Има ли жена която би отказала на такъв мъж с подобни правила на Вътрешно-поведение? ...При което инициатива отива в противника само привидно!

Whitesnake - Still Of The Night (Live) HD - http://www.youtube.com/watch?v=LZ_1iMPyZtg

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                  Усмихнат ден от мен една любима песен пускам и тук
                  Sergio Dalma - El mundo - http://www.youtube.com/watch?v=867NagfZ1L8
                  И днес да не лъжеш момчето.

Коментар

• Аз пък не мога да разбера мъже, които се вманиачават до такава степен по една жена. Това съм го правил само в 8-ми клас!
                    Имах един приятел с който вече не се срещам, който беше малко недъгав с различни болести и проблеми в походката. Същият имаше големи комплекси на тема жени, но като харесаше някоя ставаше доста разточителен. Веднъж беше напълнил цял багажник с рози и ги занесе чак до Троян за да сваля една мадама, която много-много не остана очарована.
                    Веднъж си беше намерил една лика - прилика с дървен крак, но готин характер, но се отказа от нея. Аз ако бях на негово място веднага щях да се оженя за нея, ама той си знае. Ще си остане дърт ерген за съжаление!
                    Познавам и други маниаци - мъже, които ако една жена по която харчат голям ресурс му откаже, може да стане много опасен! Най-застрашени са флиртаджийките въртиопашки. Ежкова не мисля, че е такава дама ама първото и име малко ме смущава

Коментар

• Сори Фръцли,че късно се включвам,но проблемът ти с "досадника" е много лесно решим! Обаче фактите до момента говорят, че и ти не си съвсем безразлична към него,а по скоро си нерешителна (което е синоним на страх).И самият факт че си се направила на "майка Тереза" категорично го доказва.

Но рецептата е много лесна и при това,проверена от Времето!

Трябва просто да симулираш или завържеш без значение в случая, пред "въпросната персона",че имаш друга сериозна връзка,за която не искаш (или не си искала) да говориш щото личния живот е неприкосновена територия.
                      Всеки мъж който чуе истината ,че е "Втория" разбира че е дошъл Страшния съд и ще,не ще си тръгва най-малко поради две сходни причини:

1)Разбира че ако остане ще си изгуби допълнително нервите .
                      2)И ще си докара купища унижения,което ще му се отрази на цялото бъдеще.

Нещата са лесни (изисква малко гьон-суратлък ),но като си изиграеш веднъж театрото и му хванеш цаката ,нататък в живота ще ти е по-лесно

Whitesnake - Judgement Day (HD) - http://www.youtube.com/watch?v=W0idKkGN2O4

PS: Щом не ти е подарил нов телефон,или опростил пари назаем не става и за приятел във фейсбук - явно е кръгла нула

Коментар

• Усмихнат ден от мен една любима песен пускам и тук
                        Sergio Dalma - El mundo - http://www.youtube.com/watch?v=867NagfZ1L8
                        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          КИРО Е-ЕВАЛА БАТЕ КОСМО- къде се загуби..
                          Тука съм Кире ама много по задачи тичам и се измарям. Вече годинките взеха да ми тежат и трудно се справям със стреса и напрежението...

Коментар

• КИРО Е-ЕВАЛА БАТЕ КОСМО- къде се загуби..

Коментар

• Поне съм сух Вчера излизам бодър, бодър, ама въпреки че прозорецът ми отворен, няма кой да погледне какъв дъжд вали Поседях на входа, почаках ама като не спря, тръгнах. Докато си купя цигари и стигна до колата бях вир вода

Коментар

• Абе днес е ебати старннотовреме - сутринта 12 градуса, сега ще става 30 и едно задушно...

Коментар

Working...
                                X