IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакайте да ви пусна това, което звучи от колонките

MUSIC TO WATCH GIRLS BY / ANDY WILLIAMS

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Да сте демократи, да сте демократи, колко да сте демократи. Не отворихте досиетата.
      Правилно !
      И лустрация не направиха...
      Сини комунисти !!!

Коментар

• Не са виновни демократите, а комунистите и производните им, мечо.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Не ни е в амплоато на нас- демократите.
          Да сте демократи, да сте демократи, колко да сте демократи. Не отворихте досиетата.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Понеже, тъмносините сме застрашен вид, смятам, че към нас трябва да има специално отношение. Трябва да ни поразвъдите малко.
            Ми добре..ще ви ...развъждаме....

Коментар

• Понеже, тъмносините сме застрашен вид, смятам, че към нас трябва да има специално отношение. Трябва да ни поразвъдите малко.

Коментар

Аз с комунисти не се целувам.
                Иххххх, жалко..Щях да стана комунист.....

Коментар

Седесарският антикомунизъм ми е ясен. Ууу, мууу, после цуни гуни с комунстите и досиетата затворени, както и по комунистическо.
                  Долу комунизма !!!
                  Аз с комунисти не се целувам.

Коментар

Тази тема е за всичко, включително и за политика. А и да се плюят комунистите и да се казва истината, винаги е било едно и също.

Така, че няма лошо и да казваме истината от време на време
                    Уффф, добре!
                    Тогава ще отида да изпия едно питие у Кръчмата
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Тази тема е за всичко, включително и за политика. А и да се плюят комунистите и да се казва истината, винаги е било едно и също.

Абе ти си плюй, а ние ще мислим , че казваш истината....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добре де....стадионите са големи и патрони има за всички...
                        Не ни е в амплоато на нас- демократите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          А бе, вие тема Политика нямата ли се, че се прехвърлихте тук?

П.П. Мечо, 4i40 беше написал, че няма да ви чете с Русото до края на 2013 година

Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• А бе, вие тема Политика нямате ли се, че се прехвърлихте тук?

П.П. Мечо, 4i40 беше написал, че няма да ви чете с Русото до края на 2013 година
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Чичка, последно, в игнора ли съм или не
                              От Нова година те следвам неотлъчно по темите.....и записвам.....и изучавам.....и изумявам какъв широк мироглед имаш..Това Руми трева да пасе ......

Коментар

Седесарският антикомунизъм ми е ясен. Ууу, мууу, после цуни гуни с комунстите и досиетата затворени, както и по комунистическо. Герберският антикомунизъм и той същият. Синове, дъщери и внуци на политбюро в правителството на ГЕРБ, дето го изгонихме миналия февруари с камъни.

Стига сте ги защитавали бре. Те ни обират и ни държат бедни и долни, вие ги защитавате, червените от всички цветове на дъгата. Вече сме твърдо на опашката в Европа, с вашата мекушавост, скоро ще сме на опашката в света.

Долу комунизма !!!
                                Долу сините комунисти ...!!!!

Коментар

Working...
                                X