Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа сте демократи, да сте демократи, колко да сте демократи. Не отворихте досиетата.
И лустрация не направиха...
Сини комунисти !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе ни е в амплоато на нас- демократите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПонеже, тъмносините сме застрашен вид, смятам, че към нас трябва да има специално отношение. Трябва да ни поразвъдите малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз с комунисти не се целувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСедесарският антикомунизъм ми е ясен. Ууу, мууу, после цуни гуни с комунстите и досиетата затворени, както и по комунистическо.
Долу комунизма !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТази тема е за всичко, включително и за политика. А и да се плюят комунистите и да се казва истината, винаги е било едно и също.
Така, че няма лошо и да казваме истината от време на време
Тогава ще отида да изпия едно питие у КръчматаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТази тема е за всичко, включително и за политика. А и да се плюят комунистите и да се казва истината, винаги е било едно и също.
Така, че няма лошо и да казваме истината от време на време
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобре де....стадионите са големи и патрони има за всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, вие тема Политика нямата ли се, че се прехвърлихте тук?
П.П. Мечо, 4i40 беше написал, че няма да ви чете с Русото до края на 2013 година
Така, че няма лошо и да казваме истината от време на времеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧичка, последно, в игнора ли съм или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСедесарският антикомунизъм ми е ясен. Ууу, мууу, после цуни гуни с комунстите и досиетата затворени, както и по комунистическо. Герберският антикомунизъм и той същият. Синове, дъщери и внуци на политбюро в правителството на ГЕРБ, дето го изгонихме миналия февруари с камъни.
Стига сте ги защитавали бре. Те ни обират и ни държат бедни и долни, вие ги защитавате, червените от всички цветове на дъгата. Вече сме твърдо на опашката в Европа, с вашата мекушавост, скоро ще сме на опашката в света.
Долу комунизма !!!
Коментар
Коментар