Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMeчо, мечо, комунягите са много.
Стига сте ги защитавали бре. Те ни обират и ни държат бедни и долни, вие ги защитавате, червените от всички цветове на дъгата. Вече сме твърдо на опашката в Европа, с вашата мекушавост, скоро ще сме на опашката в света.
Долу комунизма !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩом е достоен и честен човек, значи сам е казал, че комунистите трябва да бъдат затрити до девето коляно. Това са тчно думи на достоен и честен човек. И аз съм такъв. И аз искам да затрием кмунистите.
Недостойни сте вие комунистите, защото можете само три (3) неща.
1. Да крадете
2. Да лъжете
3. Да убивате.
Като доказателство за точка 2. даде ти сам току що. Протръби форума че си ме турил в игнора. А днес отговаряш вече на 2 (два) мои поста. Един в тема полтика и един тук.
Хубавао, само дето задаваш въпрос в една тема и си отговаряш сам в другата.....
Нещо раздвоен ми се видиш...
Започваш да приличаш на волен и по четвърти признак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMeчо, мечо, комунягите са много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧитеш, чИтеш, ма не помниш.....
Ако си спомняш защо не избраха Дертлиев( един достоен и честен човек) за президент, това е защото едни перковци и тапунгери му сложиха в устата думите - "ще затрия комунистите до трето коляно..... "
Всъщност...защо ли те сравнявам с Дертлиев.......
Недостойни сте вие комунистите, защото можете само три (3) неща.
1. Да крадете
2. Да лъжете
3. Да убивате.
Като доказателство за точка 2. даде ти сам току що. Протръби форума че си ме турил в игнора. А днес отговаряш вече на 2 (два) мои поста. Един в тема полтика и един тук.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи балъци сме, вместо да разстреляме комунистите, сме ги оставили да ни управляват !!! Чета в тема политика, един крепител на комунисти беснял в самолета и малтретирал чужденците, а никой не е посмял да му направи нищо, щото е депутат.
Ако си спомняш защо не избраха Дертлиев( един достоен и честен човек) за президент, това е защото едни перковци и тапунгери му сложиха в устата думите - "ще затрия комунистите до трето коляно..... "
Всъщност...защо ли те сравнявам с Дертлиев.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова са местата на табелата, в които се коват пироните.....
Има символика - пак ги заковахме тези бълъци в България....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ защо са сложили шпори на буквите Б и Я?
Най- лесно се краде чрез "интелектуален/творчески/експертен" труд?
Има символика - пак ги заковахме тези бълъци в България....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКомунизъм !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
Безобразие!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Коментар