Първоначално изпратено от новобранецът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНовобранецът, само изредените, от теб, условия ли трябва да са изпълнени, за да си "сърдит" на държавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеСя,
Глей, как си просиш комплетименти!!
....................
Току що се издаде
Не ми излизай с искам българи и т.н. Говоря сериозно. Приятели бяха наели афганистанец за шивачка. Правеше х2 на женурята с двойно качество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоко, бря действам, но не в БГ.
П.П. Тук още от 18 годинишни ги чупят като съчки и да правят сфирки доживотно. Всяка година ги гледам как се кефят и броят: едно, две, три, четири, ........, десет, единадесет, дванадесет и мятат капите у въздуха.
Викам си - айде отгледахме си поредните шматки, дет' се радват, че ще се навеждат ниско да вържат чепици на дебели тлъсти чичковци и лелки
Няма да е Русото чилякът дет' да ви вади - не защото не сте за 6 месеца бачкане, а защото ще ме гръмнат родните ви идиоти, пардон политици.
Рядко срещан гьон-сурат - статистиката да те отчете на 25 годишна база ( статистика ), че си смотан и да не се махаш, поради некадърност.
Аз не гласувам - вие си ги избирате тия шматки сами. Та, не ме боцкай под кръста с разни чувства за вина.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеКарден и Версаче/Армани, Долче, Карден, Лагерфелд, Шанел, Кавали, Бърбъри, Диор, Касини, Кендзо, ........./ - правят скапани ризи.
Всичките им парцали са такива.
/Изчегъртват имидж от отдавна изминали времена./
Кой се върже - връже се. Китай, Корея, Русия, Базилия..........
Като клиент - не мое ми извадиш душицата. Пукни се!
Щото, първо сам си я вадя.
Доброволно.
.....................
За другото - и аз ще си замълча.
Но така и не разбрах, що още "бачкаш" на 20% от собствените си възможности?
Шубе, а?
"Сра, а?"
/Стар виц е./
П.П. Тук още от 18 годинишни ги чупят като съчки и да правят сфирки доживотно. Всяка година ги гледам как се кефят и броят: едно, две, три, четири, ........, десет, единадесет, дванадесет и мятат капите у въздуха.
Викам си - айде отгледахме си поредните шматки, дет' се радват, че ще се навеждат ниско да вържат чепици на дебели тлъсти чичковци и лелки
Няма да е Русото чилякът дет' да ви вади - не защото не сте за 6 месеца бачкане, а защото ще ме гръмнат родните ви идиоти, пардон политици.
Рядко срещан гьон-сурат - статистиката да те отчете на 25 годишна база ( статистика ), че си смотан и да не се махаш, поради некадърност.
Аз не гласувам - вие си ги избирате тия шматки сами. Та, не ме боцкай под кръста с разни чувства за вина.
Ха, наздраве!Last edited by marandi; 08.01.2014, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТц, аз съм от най сбърканите да го еваНаемник, дето се грижи за чуждото като за собствено
Глей, как си просиш комплетименти!!
....................
Току що се издаде
Начи си чопнал доволен пакет "аксии" от баничарницата?
Добре де.
Добре-е-е-е.....
Затварям си плювалника.
Вовеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКато визия телешкото най-много се доближава до най-долната ти снимка. За останалите снимки ще замълча - че тия дет' са ги правили, щом досега не са се научили как се прави ..... - отиде коня в рЯката.
П.П. Добре, че не съм ти клиент, че ще ти извадя душицата по детайлите даже и за една пиклива риза.
Тук има едни Пиер Луджита ( бивши Аполон ) и последните години от тях мятам конфекция, че шият без пари. Некви ишлемета за Пиер Карден и Версаче правят и к'вото им остане от материалите - леко бутат кройките на модела да не излезе крадено и го пускат в техните магазини.
Имам 5-6 ризи и 5-6 костюма оттам.
---------------------
Ха, наздраве!
Ходих да си взема водка и дъня със сладолед - класика да'е ...
Карден и Версаче/Армани, Долче, Карден, Лагерфелд, Шанел, Кавали, Бърбъри, Диор, Касини, Кендзо, ........./ - правят скапани ризи.
Всичките им парцали са такива.
/Изчегъртват имидж от отдавна изминали времена./
Кой се върже - връже се. Китай, Корея, Русия, Базилия..........
Като клиент - не мое ми извадиш душицата. Пукни се!
Щото, първо сам си я вадя.
Доброволно.
.....................
За другото - и аз ще си замълча.
Но така и не разбрах, що още "бачкаш" на 20% от собствените си възможности?
Шубе, а?
"Сра, а?"
/Стар виц е./
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз днес съм цял ден по задачи. Умрях от студ и от мъгла... Ама и утре ми е тежък ден. Днес не съм и пил че тия дни направо се унищожих. Малко да ми почине организма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение- Едно, че си млад.
- Друго, до когиш - наемник?
- Трето - чавето и него ли му вменяваш да бъде наемник?
- А, ясно! Ти си следващия готвач у темата, който ни ще да си плаща на природата, дето го е изродила със степени нагоре по-интелекуртен спрямо околните?
И в остатъка?
- Ще да играеш опят на шуър?
..................
Има нящо еврейско в Наивника.
Манчо!
Манчо-о-о-о-о...........!Наемник, дето се грижи за чуждото като за собствено
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа телешкото варено има много начини и на различни хора им допада различно.
Ето как аз го правя:
1.Варя само месото с една лъжица оцет и един цял печен лук докато месото се свари
2.Маха се пяната с лъжица непрекъснато
3.Картофи цели ако са малки или средни и на половинки ако са големи, лук нДРЕБНО, МОРКОВИ НА КУБЧЕТА, ЦЕЛИНА КАКВАТА ИМА - ГЛАВА, СТЕБЛА, ЛИСТА(сори, натиснал съм главните букви без да искам) - така докато се сварят картофите
4.Домати
5.Като свърши кипенето - малко олио, сол, черен пипер
6.Като подне температурата - обилно пресен магданоз и малко чубрица
Та така го правя, взех я от един корабен готвач и много ми харесва.
Допълнително само за мен си слагам и една суха лютива чушка, и телешкото варено го обичам да е много горещо като се сервира.
Ноооо, и други рецепти също са хубави.
П.П.Целия лук после не се яде (защото няма как) а се маха.
П.П.2 Харесвам телешко варено, но проблемът е, че не знам с какво питие върви?
Русото го е изтегля по-скоро като унгарския вариант ( гулаш ) - отделна обработка на продуктите и смесване за 20 мин. накрая да се опознаят вкусовете.
П.П. За телешко варено яко чер пипер и ракойкаLast edited by marandi; 08.01.2014, 18:14.
Коментар
-
- Едно, че си млад.
- Друго, до когиш - наемник?
- Трето - чавето и него ли му вменяваш да бъде наемник?
- А, ясно! Ти си следващия готвач у темата, който ни ще да си плаща на природата, дето го е изродила със степени нагоре по-интелекуртен спрямо околните?
И в остатъка?
- Ще да играеш опят на шуър?
..................
Има нящо еврейско в Наивника.
Манчо!
Манчо-о-о-о-о...........!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ те туй твойто е класически почин за праене на "гъзобрък"!!!
Нема да ме удряш под кръстя, келеме недно.
Вече трети месец уча три да ми шият ризи, а все на края излизат - тениски.
В шивашката част на ателието влизам со чишето, инак не издържам. И то - с развинтена капачка.
Чест им праи, че ми свикнаха.
- Ма имат чавета да ранат и съм изтънел откъм финанци..........
Сал за течности ми стигат.
Преди три петилетки, си закопах единствения тристаен/в центъра/ по проекта "Ръчно ушити мои/Български/ ризи" и ѝощ си не моа върна инвестицията. Измислих четри детайла, които и до сега конкуренцията не се е сетила да добави. Световната
А имам на склад, като прототипи - сичкото най-качествено ушито на това земно кълбенце. Нерде Citon, нерде Brioni, нерде Zileri, Prada, Dege & Skinner и сите от сокака Savile Row.
- Това го сметай като за още три панелки.
А печалбата и тогаз, и сега гат я сметам - къмто тачанки ил дрога се едно продавам.
И сичкото парса - се у бугарско ще да остане.
Ма не би.
П.П. Добре, че не съм ти клиент, че ще ти извадя душицата по детайлите даже и за една пиклива риза.
Тук има едни Пиер Луджита ( бивши Аполон ) и последните години от тях мятам конфекция, че шият без пари. Некви ишлемета за Пиер Карден и Версаче правят и к'вото им остане от материалите - леко бутат кройките на модела да не излезе крадено и го пускат в техните магазини.
Имам 5-6 ризи и 5-6 костюма оттам.
---------------------
Ха, наздраве!
Ходих да си взема водка и дъня със сладолед - класика да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБах маа им и ризи. Утре ги давам на женорята. За два дена са готови
Коментар
Коментар