IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Докато бях в КАУША и размишлявах. Аз съм се ПРИСТРАСТИЛ бре. Не моа спра. Ся като качих стиховете и мисля да направя форум. Никой не мое ме банне. Суверенитет батка. Ма не мога да се концентрирам. Джаваскрипта го овладях и хтмла тоже, пхпто още не го усещам твърде, ама не е сякаш голямо затруднение.

Като наркотиче, а!?

П.П. От последното изречение нищо не сфанаф!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Дума или Демокрация?
      Пряка демокрация !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Нямай кахър за камъчките. Пари кат вестници. Аз у дома, ако се клати масата я подпирам с ПАЧКИ
        Дума или Демокрация?
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          СъжЕлявам, че ви развалям приказката.../смигам/ с глупости...
          Ми, то има камъчета и с други цветове - приемам всякакви
          Мечо

Коментар

Докато бях в КАУША и размишлявах. Аз съм се ПРИСТРАСТИЛ бре. Не моа спра. Ся като качих стиховете и мисля да направя форум. Никой не мое ме банне. Суверенитет батка. Ма не мога да се концентрирам. Джаваскрипта го овладях и хтмла тоже, пхпто още не го усещам твърде, ама не е сякаш голямо затруднение.
            Мечка,

що не купиш Майкрософт и Ейпъл направо, ами се занимаваш с глупости?

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
              В това няма нищо вярно, освен ако не се обръщате с учтивото "Вие" към потребителя.

Самоизтрих се, защото виждам, че темата се развива по-лежерно и ненатоварващо, а аз се намесвам изведнъж с някакви юридически казуси и обръщам хубавото настроение.

След мен - нещата си остават спокойни и разтоварващи, т.е. - темата не е подходяща за сериозната дискусия в неделната вечер.

Най-много отново да получа забележка, че пиша дълги постове...

Бъдете здрави и щастливи! Успешна седмица на всички!
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Абе те и на дъртия коч мудите висят, ама не падат.
                Ако разсъждаваме така, като Зарко, ще продължават да ни мачкат. Не говоря за конкретния случай. Говоря по принцип. Така че суд до дупка
                Ей сега, аз например се сещам за конкретен казус:
                Рекламодател на Инвестор е едно ИП, за което аз в този форум не съм видял добра дума.
                Законно ли е? Етично ли е? И т.н.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                  В това няма нищо вярно, освен ако не се обръщате с учтивото "Вие" към потребителя.
                  А, ще ме извиняваТЕ Пак реших че сте пуснали метлата, а той се бил самоизтрил

Коментар

Няма коментирам казуса, щото над главата ми виси дамоклиевия МЕЧ !!!
                    Абе те и на дъртия коч мудите висят, ама не падат.
                    Ако разсъждаваме така, като Зарко, ще продължават да ни мачкат. Не говоря за конкретния случай. Говоря по принцип. Така че суд до дупка
                    Ей сега, аз например се сещам за конкретен казус:
                    Рекламодател на Инвестор е едно ИП, за което аз в този форум не съм видял добра дума.
                    Законно ли е? Етично ли е? И т.н.

Коментар

Няма нищо, те и така го изтриха Но аз успях да прочета И съм съгласен донякъде

Коментар

• Аве, МАМУН тъп, що излъга, че са го изтрили ???
                        tnm

Коментар

Няма коментирам казуса, щото над главата ми виси дамоклиевия МЕЧ !!!
                          tnm

Коментар

• Днес, 18:21
                            зарата
                            Това съобщение беше изтрито от зарата.

-----------------------------------------------------------------

Може ли само да повториш от 6-ти абзац, 5-тото изречение пак - че само него не успях да разбера след десетото прочитане. Утре отивам да се изруся.

Благодаря предварително!

Коментар

Коментар

Ааа, развали я вече !!! Носиш отговорност. Ай ся на СЪД !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X