Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Ти го праиш така, изрод безподобен

Хай съга, като за пощръпалник:
- Слагаш джолана и израстъка у тенекето.
- Ври. Три-четри-пет-шест часа.
- Филтрираш чрез цедка пяната.
- Инцидентно ръгаш чер-пипера, бахара, целината, морковите, картофелите, томатите...... - я па го прая у сепарейт тенджера. Тъй съхранявам автетичния вкус на зарзавата. Щото ми се ще да противостои на бразилското - борн 56-та милитъри ризърв волско.
.................................................. ...............
- За зупа иде реч. Ни иье манджа. Ниье децко бурканче за триглави без кастанети.
...............
Естетика, естетика и ...... масраф.
По български.
Коментар