IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ясно ти го правиш по типичния БГ начин - ръгай чушки в боба - демек всичко наедно заедно в една тенджера и к'вот' стане после.

Русото го е изтегля по-скоро като унгарския вариант ( гулаш ) - отделна обработка на продуктите и смесване за 20 мин. накрая да се опознаят вкусовете.

П.П. За телешко варено яко чер пипер и ракойка

Ти го праиш така, изрод безподобен

Хай съга, като за пощръпалник:
    - Слагаш джолана и израстъка у тенекето.
    - Ври. Три-четри-пет-шест часа.
    - Филтрираш чрез цедка пяната.
    - Инцидентно ръгаш чер-пипера, бахара, целината, морковите, картофелите, томатите...... - я па го прая у сепарейт тенджера. Тъй съхранявам автетичния вкус на зарзавата. Щото ми се ще да противостои на бразилското - борн 56-та милитъри ризърв волско.
    .................................................. ...............

- За зупа иде реч. Ни иье манджа. Ниье децко бурканче за триглави без кастанети.

...............
    Естетика, естетика и ...... масраф.
    По български.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Шеф на комисията по комунетика !!!
      Олицетворение на гаврата която си правят народните представители с народа, който уж представляват

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Волен е много як, олицетворение на държавата от всякъде. Той беше шефа на комисията по етика нали
        Шеф на комисията по комунетика !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          И кой ги създава и изпълнява тези рамки ?
          Всички сме много добри, честни, културни като индивиди и изведнъж се появява една омразна държава, дето ни разваля спокойствието....
          Не, има едни социопати на върха, които се въртят постоянно едни и същи и не пускат никой нормален в техните "висини". ти лично кога за последно си видял политик за който с чиста съвест да кажеш - ей този е добър, честен и културен индивид. И само си помисли за колко много хора, които не са политици можеш да кажеш същото - аз лично за много.

Коментар

Освен държавата, сигурно космите и космоса пречат на някои хора..
            Това, че държавата сме ние и всеки с малко или много спомага да сме в тази кочинка, няма значение......
            Лоша ни е държавата , факт....
            Лоша е защото преди да даде на някой, не го пита, какво той е дал на тази държава и с какво е спомогнал да бъде по- развита, модерна и предпочитана....

Държавата , за разлика от родителите, човек може да си смени .....
            Да ме прости Христо Ботев, но минаха времената, когато преди либето си , са обичали първо България...и са мрели за нея.....
            Аз не съм сърдит на "тази държава"....Обичам си страната и правя каквото мога за да стане по-добра....
            Чичо, ние имаме политици, които живеят собствен живот извън народа си. Имаме държавни служители, за които хората са потенциални престъпници, които трябва да се тормозят.
            Имаме отчайващо слаби силови структури и отвратителна съдебна система.
            Питаш ме, ще тръгна ли в бой за Родината си - да, със сигурност. Питаш ме ще защитавам ли президента си и правителството???? Не - да го духат!!!

Коментар

• Какво на мен не ми харесва в нашата Държава и отношението и към индивида.

Държавата очаква от индивида да и прощава прегрешенията и се възмущава, когато това не се случва. Държавата очаква, че индивида е свикнал че Държавата постоянно греши. Държавата очаква че проблемите на индивида ще се решават от същия този индивид - без да се замисля защо тогава аджеба на индивида му е Държавата. Или си други думи ако индивид има проблем, то си е виновен и той трябва да го реши, ако Държавата създава проблема, то индивида пак трябва да го реши, ако Държавата създава проблем на индивида, то индивида трябва да се съобразява с доброто на Държавата.

ако обаче индивида създава нещо добро, то Държавата веднага се опитва да си припише заслугите. Ако индивида се опитва да решава и чужди проблеми, не само собствените си, то Държавата веднага го обявява за балък и се опитва да го накара да решава още повече проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Що страници сте изписали за телешкото варено.
                Тая работа, е като оная .....работа.

Коментар

Равновесие ме е изпреварил, чичо. В този дух щеше да ми е отговорът. Отделният индивид се движи в зададените му рамки, а те са направени с омраза към него- човека, индивида, гражданина.
                  И кой ги създава и изпълнява тези рамки ?
                  Всички сме много добри, честни, културни като индивиди и изведнъж се появява една омразна държава, дето ни разваля спокойствието....

Коментар

• Що страници сте изписали за телешкото варено.

Коментар

• Равновесие ме е изпреварил, чичо. В този дух щеше да ми е отговорът. Отделният индивид се движи в зададените му рамки, а те са направени с омраза към него- човека, индивида, гражданина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Между другото, можеш да се разшеташ около теб. Да намериш свестен арабин или афганец. Да го цаниш за чирак. Ще ти бъде верен до гроб.
                        Не ми излизай с искам българи и т.н. Говоря сериозно. Приятели бяха наели афганистанец за шивачка. Правеше х2 на женурята с двойно качество.
                        https://drive.google.com/file/d/0B3M...it?usp=sharing

http://www.jobs.bg/js_cv_preview_com...13&id=37271344

Ма не ми дойде на интервюто
                        /Както 40% от бълхарете./
                        Last edited by sergo; 08.01.2014, 20:41.

Коментар

Това, че държавата сме ние и всеки с малко или много спомага да сме в тази кочинка, няма значение......
                          Лоша е защото преди да даде на някой, не го пита, какво той е дал на тази държава и с какво е спомогнал да бъде по- развита, модерна и предпочитана....

Да ме прости Христо Ботев, но минаха времената, когато преди либето си , са обичали първо България...и са мрели за нея.....
                          Аз не съм сърдит на "тази държава"....Обичам си страната и правя каквото мога за да стане по-добра....
                          Ние сме населението на държавата. Институциите са Държавата. мен лично много ме дразни когато Държавата се опитва да бяга от собствената си отговорност като вменява тази отговорност на населението на държавата.

Коментар

Новобранецът, само изредените, от теб, условия ли трябва да са изпълнени, за да си "сърдит" на държавата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              И аз да попитам. Ти, какво точно харесваш в Държавата? Аз не се сещам за нищо.
                              Волен е много як, олицетворение на държавата от всякъде. Той беше шефа на комисията по етика нали

Коментар

• Има цели теми за всяко едно от предателствата на "държавата". Това, което си изредил е нищо.

Коментар

Working...
                                X