Накрая да погледнат анкетата и бастуните от КаФеНе да видят дали са 20 спекулантите на БФБ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОтварям нова тема съдържаща анкета за
Въпросите са написани от Христо Христов и 15 %. Доста въпроси са, но ако са ви недостатъчни и желаете, може да се пише в темата в стил Лексикон - кой е, как е започнал, кога и т.н.
Благодарим на всички които ще участват в анкетата и нека винаги да сте от към правилната страна на трендаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеДискриминирате таксиджиите или съм кьорав?
И още от тогава съм си по борсите
Кво против имате таксиджиите?
Еле пък с тази техника. Седиш си на пиацата, търгуваш си, вземаш кярия, пак си търгуваш.... Ебаси кефа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕееее, за това се иска майсторлък.
И не ме карай да вадя темата за загуба над 100%
Ами не е голям майстролък репо на репото на холдинг пътища на 40000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнението там е ясно 100%
И не ме карай да вадя темата за загуба над 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКато говорим за най-голяма годишна доходност, редно е да има и най-голяма загуба
Коментар
-
Отварям нова тема съдържаща анкета за
Въпросите са написани от Христо Христов и 15 %. Доста въпроси са, но ако са ви недостатъчни и желаете, може да се пише в темата в стил Лексикон - кой е, как е започнал, кога и т.н.
Благодарим на всички които ще участват в анкетата и нека винаги да сте от към правилната страна на трендаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар